Hvordan legge til kalenderhendelser på Windows

Index
  1. Legg til kalenderhendelser til Windows
  2. Legg til hendelser i andre personlige kalendere
  3. Flere kalenderhendelser
    1. Konklusjoner

For ikke å gå glipp av en avtale kan vi legge til hendelser direkte i Windows-kalenderen.

Når vi har en forretningsavtale, for et medisinsk besøk eller for noe annet, kan vi bruke vår pålitelige Windows-datamaskin til å bokmerke den og motta en påminnelse til rett tid, uten å måtte bruke den gamle papiragendaen. Å legge til kalenderhendelser direkte på PC-en er en svært vanlig praksis på kontorer over hele verden, ettersom dataarbeidere er mer sannsynlig å se påminnelsen på skjermen enn på en tradisjonell agenda.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan legge til kalenderhendelser på Windows og hvordan aktivere påminnelser for hendelser merket på kalenderen. For enkelhets skyld viser vi deg også hvordan du legger til Google Kalender og administrerer hendelser direkte på den, slik at du kan bli varslet på telefonen når du er borte fra datamaskinen.

Legg til kalenderhendelser til Windows

For å legge til enkle kalenderhendelser på Windows 11 og Windows 10 åpner vi Start-menyen, se etter appen Kalender og, i den nye kalenderskjermen, trykk på dagen for å legge hendelsen til.

Velg et navn for arrangementet i vinduet som åpnes, sett avmerkingen på Hel dag (hvis den må dekke hele dagen) eller fjern haken og velg tidsluke for arrangementet, angi stedet for arrangementet ( valgfritt) og velg når du vil motta en påminnelse. For å bekrefte, klikk på Greit.

Trykker på elementet Andre detaljer en enda større skjerm åpnes, hvor du kan legge til flere detaljer om arrangementet, invitere folk til arrangementet (via Inviter noen eller ved å trykke på den øverste tasten Privat), planlegg et nettmøte (ved å trykke på den øverste tasten med samme navn og velg typen kommunikasjonstilgjengelighet (den vil bli satt på Skype og andre kompatible apper).

Hvis vi har en lokal konto, vil kalenderhendelser kun være tilstede på PC-en som er i bruk; ikke gå glipp av selv en avtale er praktisk knytte en Microsoft- eller Outlook-konto til Windowsslik at du kan synkronisere alle dine online hendelser og få tilgang til dem fra andre datamaskiner eller smarttelefonappen.

Legg til hendelser i andre personlige kalendere

Hvis vi ofte bruker en Android-telefon eller -nettbrett, er det lurt å legge til Google-kontoen på Windows-PCen og dermed holde hendelsene synkronisert på Google Kalender. Åpne appen på nytt for å legge til Google-kontoen vi bruker til jobb eller personlig bruk Kalender på Windows, trykk på ikonet med de tre linjene øverst til venstre for å utvide sidefeltet, trykk på ikonet nederst til venstre Innstillingerderetter på menyen Administrer kontoer og til slutt opp Legg til kontoer.

Trykk på elementet på skjermen som åpnes Googleskriv inn påloggingsinformasjonen til Google- eller Gmail-kontoen som er knyttet til telefonen, og bekreft om nødvendig. Fra nå av kan kalenderhendelser synkroniseres med Google Kalender: alt vi trenger å gjøre er å trykke på ukedagen hvor du vil opprette arrangementet og velge Google-kontoen i rullegardinmenyen (øverst i vinduet).

På Windows-kalenderen kan vi også legge til andre typer kalendere: ved å følge prosedyren som ble sett for et øyeblikk siden, er det mulig å legge til en konto iCloud (for å synkronisere kalenderen din med en iPhone eller iPad), en konto Yahoo!en konto Microsoft 365 og en firmakonto eller generell e-postkonto (via oppføring Avansert konfigurasjon).

For å unngå forvirring kan vi tildele en bestemt farge til hver konto/kalender som vi har lagt til. I denne forbindelse kan vi endre fargen som er tildelt en spesifikk kalender ved å utvide sidefeltet (knappen med de tre linjene øverst til venstre) og høyreklikke på de lagte kalenderne.

Vi velger den mest passende fargen for kontotypen, slik at vi raskt kan gjenkjenne hvilken type hendelse vi må følge eller overvåke (Outlook-hendelser, Gmail-hendelser eller iCloud-hendelser).

Flere kalenderhendelser

Med Windows Kalender-appen kan vi også legge til andre typer arrangementer: fotballkamper, billøp, basketballkamper og mye mer. For å legge til spesielle begivenheter i kalenderen åpner vi appen Kalenderutvide sidefeltet og trykk opp Legg til kalendere.

For å legge til en, trykk på favorittsporten din og legg til begivenhetene, mesterskapet, turneringen eller løpet du vil følge, slik at du får tidtabeller og varsler før begivenheten starter.

Konklusjoner

Windows 11 og Windows 10 Kalender-appen det er slett ikke dårlig og det gir rom for det verdig erstatte kalenderen inkludert i Microsoft Outlook (som vi husker er et betalt program inkludert i kontorsuiter). I kalenderappen kan vi legge til alle arrangementene våre, og ved å bruke nettkontoer kan vi synkronisere dem og alltid ha dem med oss ​​på telefonen eller nettbrettet, for å motta påminnelser selv når vi ikke er foran PC-en.

For mer informasjon, vennligst les våre guider om hvordan synkronisere Outlook-kalender på Windows 10 og 11 kom igjen hvordan synkronisere google kalender for avtaler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up