Hvordan øke eller øke volumet på min Android-mobil - De beste triksene

Øk eller forbedre volumet på Android og Iphone er enklere og raskere enn du tror. Det eneste du trenger for dette er å kjenne til noen applikasjoner som hjelper deg med denne prosessen. Dette er nyttig for å forbedre brukeropplevelsen.

Blant dem kan det forbedre mottaket av varsler betraktelig, slik at du ikke bare er avhengig av LED-lyset de sender ut når de kommer. Selv om du foretrekker det, er det en måte å konfigurere dette LED-lyset på når du mottar andre varsler.

Volumet som Android-enheter har som standard er alltid det mest passende for ikke å skade eller skade ørene våre, og dermed unngå ubehag. Men for folk som ikke har slått av mobilvarslene sine, kan det være irriterende om de ikke hører varslingslyden med en gang. Det som er bra er at det er veldig enkelt å endre dette, siden det er applikasjoner som lar deg gjøre det veldig enkelt.

Hvilken applikasjon er best for å øke volumet på mobilen min?

Det første vi må gjøre for å øke volumet på vår Android, er å laste ned en launcher. Som i dette tilfellet også er en av de mest kjente, Nova Launcher. Når vi har gjort det, skal vi holde nede til vi legger det til det mobile skrivebordet, og så i Snarveier går vi til aktiviteter, hvor mange av de tilgjengelige alternativene åpnes.

Hvis vi sjekker godt, Vi vil se at et av alternativene vi har for hånden Det er ingeniørmodus. Som er den som i det lange løp vil tillate oss å endre alle disse interne elementene, for eksempel volumet vi har tilgang til. Når vi først er i den, fortsetter vi å trykke til snarveien til ingeniørmodus har nådd skrivebordet.

Selvfølgelig må vi gå inn i nevnte modus, hvor mange tilgjengelige alternativer vil vises. Og den neste tingen er, uten å berøre resten, flytt til alternativ kalt maskinvaretesting. Når vi kommer dit vil vi se at flere tilgjengelige alternativer dukker opp. Selv om vi må holde oss spesifikt med den som foreslår oss å endre normalmodusen og headsetmodusen.

I normal modus vil vi raskt finne alternativet knyttet til volum, og det vil mest sannsynlig være standard til 128. Selv om vi skal endre det til å ta det opp til 200, noe som vil endre marginene våre. Når vi har gjort det, neste trinn er å gå til headset-modus. Der vi blir nødt til å gjøre akkurat det samme, og det er det. Du vil ha det høyeste volumet på vår Android.

Er det flere programmer for å øke volumet på mobilenheten min?

bortsett fra nedlastbar forsterker enn vi nevnte ovenfor, er det flere apper som kan hjelpe deg med dette problemet. Og de er følgende:

GOODEV volumforsterker

Dette er en applikasjon som veier veldig lite, Det er veldig enkelt og gratis. Kort sagt vil det hjelpe deg å øke volumet på hodetelefonene og høyttaleren. Dermed bidrar til å få en betydelig økning i lyden på mobilen din, slik at du kan lytte og se filmer, lydbøker og musikk uten problemer. Det er et veldig godt alternativ, siden det vil hjelpe deg å utnytte maksimalt lydpotensialet til din Android å kunne lytte høyere.

Volume Booster Pro

Dette er en applikasjon som lar deg ha en full kontroll over volumet på enheten din. Du kan øke lyden av taleanrop, musikk, alarmer og systemlyder etter ønske. Den er veldig enkel å bruke og du trenger bare å trykke på en tast slik at volumforsterkeren automatisk begynner å utjevne enheten din. Dermed dra full nytte av lydpotensialet til mobilen din.

Musikkvolum EQ

Dette er en stereo volumkontroll Den har fem trente equalizere med virtualiseringseffekter og et bånd med bassforsterkning. Det bidrar til å forbedre lydkvaliteten på enheten din betraktelig, og du kan ha sanntidsmålinger av lyden med denne applikasjonen, og dermed øke lyden når du lytter til systemlyder eller litt musikk. Denne Android-appen er helt gratis, og du kan laste den ned fra Google Play.

Musikkvolumforsterker

Dette er en volumforsterker som lar deg ha noen ekstra høye høyttalere, som lar deg øke volumet av Android betraktelig og helt gratis. Denne forsterkeren kan øke volumet med 30 %.

Noe som er et veldig godt alternativ hvis du sammenligner det med standardlyden på mobilen din. som du vil se, å øke volumet på Android er veldig enkeltdu trenger bare å velge en av disse applikasjonene og tilpasse volumet på mobilen din til din smak.

Hvordan øke volumet i Android 7.0? Trinn å følge

Søknadene for å øke lyden så mye som mulig i Android 7.0 er en realitet. Den eneste ulempen disse appene har, er at den eneste måten å bruke den på er å ha enheten forankret. Ellers vil det være umulig å bruke det. For å gjøre dette må du bare gjøre følgende:

 • Installer appen for å øke volumet.
 • Det du nå skal gjøre er å kjøre filen, men i gjenopprettingsmodus.
 • Velg deretter "installer zip fra SD-kort".
 • Etter det må du velge hvor det står "velg postkort fra SD-kort".
 • Etter dette skal vi velge filen som vi har lastet ned tidligere.
 • La oss gå til "leverandør".
 • Etter det må du finne og slette filen "audio_effects.conf".
 • Hvis du bestemmer deg for å laste ned Viper4Android-appen, må du åpne applikasjonsmenyen etter denne prosessen for å starte den.
 • Nå vil den bli installert og når prosessen er fullført, er alt du trenger å gjøre å starte mobilenheten på nytt.

Som du vil se, er det ikke komplisert å installere det, ingen Viper4Android-juksekoder eller noe lignende kreves. Det er enkelt øke volumet i Android Nougat 7.0. Det vil bare ta deg noen minutter å gjøre alt klart.

Kan bruk av forsterker forårsake skade på mobilen min?

Husk det lytter til musikk med ekstremt høyt volum Det kan skade de mobile høyttalerne. Siden de var begrenset til forrige bind av en grunn. Så vær forsiktig med dette emnet fordi du kan ende opp med å rote dem til. Og hvis dette skjer, vil du ikke engang kunne motta anrop eller lyd, så vær veldig forsiktig.

På den annen side, i tilfelle du er en del av den lille prosentandelen av brukere som fortsatt bruker Blackberry-merkeenheter og du har problemer med å skru opp volumet, forklarer vi her noen alternativer du kan velge og løser denne lille ulempen.

Kan jeg laste opp lyden fra mobilen min ved å bruke andre metoder?

du kan ikke bare forbedre dette problemet med bruk av applikasjoner, er det også andre prosedyrer som kan hjelpe deg med dem. De er følgende:

finn høyttalerne

Kjenn mobilen din og høyttalerplassering er det viktigste, enten du vil vite noen hemmeligheter, eller du tenker på muligheten for å skaffe deg en ny. Alt du trenger å gjøre er å finne ut hvor lydutgangene på mobilen din er, for å bekrefte at når du tar den i hendene, dekker du ikke til høyttalerne.

ta av dekselet

Det kan virke dumt fordi normalt har deksler og deksler til mobilene våre et hull for å frigjøre høyttalerne. Men det som skjer er at når de blir plassert lydvibrasjoner er ikke det samme. Og det forårsaker alle slags forvrengninger. Av denne grunn, hvis du vil ha god lydkvalitet, ingen deksler eller deksler.

Installer en equalizer

Equalizere er et av de beste alternativene vi har for hånden når det gjelder å analysere disse applikasjoner som vil hjelpe deg for å forbedre lyden på mobilen din. Faktisk, i Google Play Store vil du sikkert finne mange av dem veldig gode.

endre søknad

Generelt er applikasjonene for å spille musikk som kommer forhåndsinstallert på enkelte mobiler der fordi de er utviklet av enhetsprodusenten selv. Dette gjør at vi opplever at noen ganger ikke tilbyr oss akkurat den opplevelsen vi er ute etter. Derfor anbefaler vi at du sjekker i Google Play Store, hvor du vil finne mange musikkapplikasjoner bedre enn de som kommer som standard i Android.

bruk hodetelefoner

Mange ganger disse er den beste løsningen tilgjengelig. Det som skjer er at de fleste mobiler er designet for å gi oss en god lydopplevelse, spesielt når vi bruker hodetelefoner. Derfor kan vi anbefale at du alltid prøver å legge dem til.

Kan rooting av mobilen min være nyttig for dette?

Visste du at du kan øke volumet på nettbrettet med Android-operativsystemet opptil 300 %? Gå inn på følgende lenke for å finne mer informasjon om det.

Hvis ingen av de tidligere løsningene har vært definitive, må du vite at det er et siste alternativ som du alltid kan vurdere i disse tilfellene for å få slutt på problemene. Det du må gjøre er root din Android-mobilenhet.

På denne måten vil du kunne dra nytte av mange av applikasjonene som krever root-tillatelser som er spesialutviklet slik at du kan øke volumet på enheten. Selv om det finnes mobile enheter som Samsung, som du kan heve eller senke volumet uten å være root.

Index
 1. Hvilken applikasjon er best for å øke volumet på mobilen min?
 2. Er det flere programmer for å øke volumet på mobilenheten min?
  1. GOODEV volumforsterker
  2. Volume Booster Pro
  3. Musikkvolum EQ
  4. Musikkvolumforsterker
 3. Hvordan øke volumet i Android 7.0? Trinn å følge
 4. Kan bruk av forsterker forårsake skade på mobilen min?
 5. Kan jeg laste opp lyden fra mobilen min ved å bruke andre metoder?
 6. finn høyttalerne
 7. ta av dekselet
 8. Installer en equalizer
 9. endre søknad
 10. bruk hodetelefoner
 11. Kan rooting av mobilen min være nyttig for dette?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up