Hvordan overføre data fra gammel iPhone

Hvis vi har kjøpt en ny iPhone, kan vi overføre alle data og apper fra den gamle iPhonen

Hvem kjøper

LES OGSÅ: Slik sikkerhetskopierer du iPhone

1) Bruk iCloud Transfer

For å bruke den raskeste overføringsprosedyren, hold den gamle iPhonen tilgjengelig (med skjermen ulåst og Bluetooth aktiv), slå deretter på den nye iPhonen og bring den nær den gamle (mindre enn 2 centimeter fra hverandre); etter noen sekunder vil vi se et bekreftelsesvindu for Apple-kontoen som skal brukes vises på den gamle enheten; vi sjekker at det er riktig konto så trykker vi videre Fortsetter.

En tredimensjonal QR-kode vil vises på den nye enheten, som vi må skanne med kameraet til den gamle iPhonen ved å løfte den over den; la oss sørge for at vi rammer inn koden godt, slik at vi kan etablere en rask forbindelse.

Etter tilkobling trykker vi (på den gamle enheten) på elementet Fortsett til det nyela oss nå gå til den nye iPhone, skriv inn opplåsingskoden til vår gamle enhet og velg elementet Last ned fra iCloud. På de følgende skjermene vil vi kunne konfigurere Face ID eller Touch ID, vi vil bli bedt om Apple ID-kontopassordet igjen, og vi vil endelig kunne gjenopprette apper, data og innstillinger fra den nyeste iCloud-sikkerhetskopien.

På slutten av prosedyren vil vi også kunne velge om vi vil gjenopprette innstillingene knyttet til plassering, personvern, Apple Pay og Siri, slik at vi umiddelbart kan begynne å bruke den nye iPhonen.

Denne prosedyren er rask nok, men mye avhenger også av Wi-Fi-nettverket vi velger å bruke på det tidspunktet gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi (vi anbefaler et veldig raskt Wi-Fi-nettverk, for å redusere passasjetiden til mindre enn 20 minutter).

2) Bruk manuell overføring (via trådløst)

Den forrige metoden lar deg bruke dataene som allerede er lagret i iCloud-sikkerhetskopien, men hvis sikkerhetskopien er veldig gammel (eller vi ikke har noen aktive sikkerhetskopier) kan vi bruke iPhone migreringsverktøy for å umiddelbart flytte all data fra en telefon til en annenved hjelp av en trådløs tilkobling eller en dedikert kabel.

For å fortsette gjentar vi alle trinnene som allerede er sett ovenfor, holder de to telefonene tett sammen og skanner den tredimensjonale QR-koden, og så snart modusvalgvinduet vises, velger vi denne gangen elementet Overfør fra iPhone.

På den gamle iPhonen, etter noen sekunder, vises en bekreftelsesskjerm der vi blir bedt om å bruke den nåværende Apple-kontoen for å konfigurere den nye iPhonen. Etter å ha trykket på Fortsettervil en tredimensjonal kode vises på den nye iPhone, som skal skannes med bakkameraet på den gamle.

Når tilknytningen er gjort, trykk på Konkluder med det nye [Dispositivo] på den nye iPhonen bekrefter vi med Face ID eller Touch ID og skriver inn Apple-kontopassordet. I det nye vinduet vil vi bli spurt om vi skal overføre alle data via trådløs tilkobling.

La oss sørge for at begge iPhone-ene er koblet til det samme trådløse nettverket (eventuelt en 5 GHz Wi-Fi-nettverkraskere og mer stabilt), forblir vi i nærheten av modemet, velger dataene som skal gjenopprettes og venter deretter på slutten av prosessen (med et raskt nettverk ikke mer enn 5-10 minutter).
Vi holder enhetene ved siden av hverandre og lar dem være koblet til strømuttaket (lading) til datamigreringsprosessen er fullført.

3) Manuell overføring via kabel

Alternativt kan vi også koble de to iPhonene via en adapter og en Lightning-kabel; vi kan begge finne dem på Amazon på følgende lenker.

Etter å ha koblet til de to iPhone-ene via kabel og adapter, gjenta trinnene ovenfor og velg Overfør fra iPhone når det trengs; koblingssymbolet mellom de to enhetene vises øverst og vi vil endelig kunne overføre alle våre data (men også kontoer, apper og innstillinger) på en sikker og effektiv måte (på mindre enn 5 minutter).

4) Manuell overføring via iTunes eller Finder

For å overføre data fra den gamle iPhonen kan vi også bruke iTunes på Windows eller bruke Finder-appen på macOS, ved å bruke sikkerhetskopien av den gamle enheten som er lagret i PC- eller Mac-minnet.

For å fortsette, koble den gamle iPhone til datamaskinen og åpne appen iTunes (på Windows) eller åpne Finder-appen (på Mac), oppdater telefonens operativsystem (hvis nødvendig), trykk på iPhone-ikonet øverst (på iTunes) eller på siden (på Finder), gå til fanen Sammendrag og trykk på knappen Lag sikkerhetskopier nå.

Etter sikkerhetskopieringen kobler vi fra den gamle iPhonen, kobler den nye iPhonen til PC-en, åpner iTunes eller Finder-appen, trykker på igjen Sammendragklikk på knappen Gjenopprette Iphone for å gjenopprette iPhone til de opprinnelige innstillingene (hvis vi allerede hadde aktivert telefonen), velger vi Ikke sikkerhetskopieroverfører vi telefonkjøpene om nødvendig og bekrefter gjenopprettingen.

Om nødvendig oppdaterer vi operativsystemet; Vi minner deg om at versjonen av iOS som er installert på den nye iPhonen må samsvare med sikkerhetskopien som skal gjenopprettes, ellers vil den ikke fungere.

Når gjenopprettingen er fullført, trykker du på iPhone-ikonet igjen og velger elementet Gjenopprett fra denne sikkerhetskopien og velg sikkerhetskopien av den gamle iPhone, klikk på Fortsetter og vi venter på slutten av overføringsprosessen.

5) Hvordan overføre filer mellom to iPhones

Systemene sett ovenfor lar deg overføre apper, personlige data og innstillinger, men det kan være noen viktige dokumenter som mangler eller noen musikk- og videosamlinger som vi absolutt ikke ønsker å miste. I dette tilfellet innebærer den beste metoden for å overføre andre filer mellom de to iPhone-ene å bruke funksjonen AirDrop.

Etter denne konfigurasjonen deler vi filen eller nettstedet som tidligere sett (ved å bruke knappen Dele).

Hvis den mottakende iPhonen tilhører en person vi nylig har møtt som vi ønsker å sende filen til, konfigurerer vi AirDrop i Alle sammen, slik at du kan se alle Apple-enheter i nærheten (med AirDrop aktivert). Vi er åpenbart veldig forsiktige når vi setter denne modusen, gitt at vi vil kunne sende viktige filer til en Apple-enhet som ikke har noe å gjøre med den (etter overføringen er det bedre å deaktivere denne modusen og gå tilbake til Kun kontakterfor større sikkerhet).

For å fortsette, åpne Filer-appen på den gamle iPhone umiddelbart etter å ha konfigurert alt (som vist i de forrige kapitlene), gå til mappen som skal overføres, hold nede en mappe eller en fil, velg elementet Dele så la oss trykke på AirDrop.
Vi holder de to iPhone-ene tett sammen, og så snart navnet på den nye iPhone-en vises, trykker vi på den for å starte overføringen.

Konklusjoner

Å bytte fra en gammel iPhone til en ny er virkelig en lek og selv om vi ikke er store teknologieksperter, vil det være nok å følge alle trinnene beskrevet til punkt og prikke for å kunne overføre alle data, apper og innstillinger fra en enhet til en annen, med den vanlige brukeropplevelsen som tilbys av alle Apple-produkter.

Har vi en Android-smarttelefon og ønsker å bytte til en iPhone? Bare følg forslagene i guidene våre Bytt fra Android til iPhone og overfør alle dataene dine Og Overfør kontakter og numre fra Android til iPhone.

Hvis vi derimot ser etter et alternativ til AirDrop for å flytte filer og mapper mellom to smarttelefoner (ikke nødvendigvis begge iPhone), anbefaler vi at du leser artikkelen vår om hvordan Overfør filer til Whatsapp- og Telegram-skyen.

Index
  1. 1) Bruk iCloud Transfer
  2. 2) Bruk manuell overføring (via trådløst)
  3. 3) Manuell overføring via kabel
  4. 4) Manuell overføring via iTunes eller Finder
  5. 5) Hvordan overføre filer mellom to iPhones
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up