Hvordan ringe eller ringe gratis til andre mobiltelefoner hvis jeg ikke har noen saldo

på grunn av så mange teknologiske fremskritt og noen velsignede hender som har ansvaret for å forbedre brukeropplevelsen med smarttelefoner, kan vi si takk!

Vel, den første søknaden for ringe eller ringe gratis a Mobiltelefoner uten kreditt, per telefon til alle destinasjoner, disse inkluderer fasttelefon og mobilnett uansett om vi har kreditt på telefonen.

Og det er at mange ganger trengte vi en applikasjon av denne typenVel, hvor mange ganger har det skjedd med oss ​​at vi trenger å ringe og vi ikke har kreditt eller har mulighet til å kjøpe det.

Så teknisk sett har denne applikasjonen kommet for redde oss fra den slags uforutsett. Hvis du ikke kjente henne eller ikke har hørt om henne, ikke bekymre deg, vi forteller deg alt om det.

Søknaden heter NANU, selv om kravet er være koblet til internettkrever dette spesiell oppmerksomhet siden data er nødvendig for å foreta disse samtalene, tilkoblingen kan være med 3G eller Wifi, og den ble brukt i Android-mobiler og med iOS.

Og det fungerer utmerket, for nå tillater appen det ringe ubegrenset til hvilken som helst del av verden, selv om noen brukere advarer om at dette snart vil bli redusert til en halvtime eller noen få minutter, men det er utrolig at du kan ringe mobiltelefoner uten balanse gratis.

Index
 1. Hvordan kan jeg ringe mobiltelefoner gratis uten balanse forklart trinn for trinn.
 2. NANU en applikasjon som kom for å løse problemene våre, den brukes til å ringe gratis
  1. Hva er de beste funksjonene til denne applikasjonen:
 3. Hva er de beste gratis ringeappene som vi enkelt kan laste ned
  1. Line en applikasjon godt kjent av flere brukere
  2. Skype er en utmerket måte å ringe og videosamtaler gratis på
  3. Viber et grensesnitt som tusenvis av brukere har lastet ned.
  4. Tango er tilgjengelig for mange land rundt om i verden.
 4. Hvordan kan jeg ringe gratis fra Android-enheten min?
 5. Hvordan kan jeg ringe en hvilken som helst mobiltelefon gratis
 6. Hva er den beste appen å ringe gratis og enkelt

Hvordan kan jeg ringe mobiltelefoner gratis uten balanse forklart trinn for trinn.

Det er veldig viktig å forstå at hvis du er tilkoblet fra ditt vanlige dataabonnement, kan du bruke disse anropene, fordi applikasjonen gjør Internett-anrop, og du må sjekke om du har en datapakke uten begrensninger, for ellers kan du raskt tømme navigasjonspakken din.

NANU en applikasjon som kom for å løse problemene våre, den brukes til å ringe gratis

Dette er den enkleste applikasjonen på markedet, veldig enkel å bruke og med et vennlig grensesnitt, det viktigste er last den ned fra Play Storeog hvis du ikke kan laste det ned, så kan du nyte dette fantastisk app.

Siden det er visse vesentlige krav for å ringe gratis på nanu, må du selvsagt ha applikasjonen installert riktig på en annen mobil som kan motta anropet.

Men på dette tidspunktet kan det ringes til alle numre, med en varighet på 15 minutter, etter disse 15 minuttene, eller før du må kutte samtalen og gå tilbake til gjør det for å fortsette å snakke vanligvis ytterligere 15 minutter til.

Hva er de beste funksjonene til denne applikasjonen:

NANU tilbyr muligheten for å ha utrolig stemmekvalitet på samtaler, det høres for tydelig og det er også gratis, alt som kreves er en god internettforbindelse.

Siden hvis internett har problemer, vil stemmen bli hørt som hvis vi snakket med en robotpå denne måten er det lett å forstå hvilke store fordeler denne applikasjonen kan gi oss.

Selv om denne appen er helt gratis det fungerer perfekt og et anonymt nummer brukes til å foreta alle anrop, dette er ideelt for de som elsker å tulle venner eller familie.

Det skal bemerkes at applikasjonen fungerer perfekt på alle transportører fordi den er koblet fra nettverket, er den eneste koblingen med dem internett (hvis det er tilfelle) husk at du kan være perfekt fra WIFI.

I disse tider, eller andre for å være ærlig, spar oss noen få euro på en daglig basisDet er alltid en god idé, og av denne grunn, når teknologien kan gi oss en hånd, anser vi det som verdt å analysere hvordan den gjør det.

Faktisk, ved denne spesielle anledningen ønsker vi å dvele ved mange applikasjoners som er spesielt utviklet for å tillate oss å ringe gratis. Derfor, hvis du er med på dette emnet, vil sikkert denne samlingen være av interesse for deg.

Det første vi skal fremheve nedenfor er at selv om det er mange applikasjoner innenfor dette segmentet, som er en av de raskest voksende på markedet takket være de kraftigste mobiltelefonene og de raskeste internettnettverkene.

Vi har valgt følgende med tanke på at de er mange av de som lar brukerne spare mer penger. Faktisk skal vi vise deg noen av de beste applikasjonene for gratis samtaler som vi har for hånden akkurat nå.

Hva er de beste gratis ringeappene som vi enkelt kan laste ned

Line en applikasjon godt kjent av flere brukere

Selv om det er riktig at det nok kommer andre applikasjoner som er litt mer kjente, kan vi i alle fall ikke unnlate å ta høyde for at LINE har en velskapt berømmelse, basert på de over 100 mill. folk som har lastet det ned. Det er en applikasjon som lar oss utføre direktemeldingsfunksjoner og gratis samtaler når som helst og hvor som helst så lenge vi har en Internett-tilkobling for hånden.

Mange vil mene det bruk LINE Det er et alternativ som ligner veldig på det vi kan finne i WhatsApp, Telegram og andre lignende apper, og likevel skiller det seg ut spesielt fordi grensesnittet går ett skritt videre, oppnås mye bedre. Ellers er samtalekvaliteten veldig bra, selv om det som alltid avhenger av forbindelsen, og hvis du liker tilpasningselementene, vil du elske det.

Skype er en utmerket måte å ringe og videosamtaler gratis på

For mange brukere er Skype den sanne dronningen av dette segmentet, og vi må påpeke at det ikke er for ingenting at det regnes som den typiske applikasjonen for ringe og videosamtaler gratis. Med nedlastinger som også telles i hundrevis av millioner, er det kanskje ikke det billigste alternativet i kategorien, men det er et av de som tilbyr best kvalitet på kommunikasjonen.

Et annet interessant poeng skype-appen er at selv om det ikke har så mange ekstra elementer, gjør det det til et fenomenalt alternativ for folk som har produktivitetsformål og ikke kan kaste bort tid, eller for de som bare går inn i denne verdenen av gratis samtaler, både til mobiler og fasttelefoner.. Den har til og med en versjon for datamaskiner som slett ikke er dårlig hvis vi ønsker å legge til side applikasjonen.

Viber et grensesnitt som tusenvis av brukere har lastet ned.

Hvis Skype vanligvis regnes som den første store videoanropsapplikasjonen, når vi tenker på en som kan betraktes som dens store rival, må vi nødvendigvis se på Viber. Også med hundrevis av millioner nedlastinger finner vi en applikasjon som er en av få som kan konkurrere med lydkvaliteten som tilbys av Skype.

Når vi har installert Viber, er appen synkronisert med telefonkontaktene våre og vi vil automatisk vite hvilke av kontaktene våre som har den installert, slik at vi kan kommunisere med dem gratis. I tillegg har den en veldig god plattform når det kommer til å dele bilder eller skrive tekstmeldinger til følge med samtalene, så du bør ikke miste det av syne.

Tango er tilgjengelig for mange land rundt om i verden.

I likhet med den populære musikalske stilen til Río de La Plata, spesielt Argentina og Uruguay, har denne applikasjonen vært i stand til å erobre mennesker fra hele verden, og er en av de beste når det kommer til å sende meldinger eller ringe fra mobil. I prinsippet fremhever den at den er tilgjengelig i de fleste land i verden, og derfor har den oversettelser til mange språk på hele planeten.

Men utover det kan vi ikke unngå å vurdere andre aspekter som gjør det tango en av de beste applikasjonene av samtaler, fra elementer som f.eks filtre som vi kan plassere i sanntid, noe ingen andre har. På sin side har den et eget bilderedigeringsprogram og veldig god lydkvalitet. Dessverre, ja, den har ikke en mulighet til å blokkere irriterende brukere, noe som de andre tilbyr.

Dette trinn for trinn med gratis samtaler uten saldo Android 2017 som vi nettopp har lært deg fungerer i følgende land: Chile, Argentina, Panama, El Salvador, Haiti, Trinidad og Tobago, Guatemala, Nicaragua, Den dominikanske republikk, Colombia, Brasil, Peru, Spania, Mexico, Honduras, Paraguay, Bolivia, Ecuador, Uruguay, Costa Rica eller Venezuela. Hvis du er i tvil om driften av dette trinn for trinn i andre land, anbefaler vi at du legger igjen en kommentar om det.

mobiltelefoner med Android og iOS de kom for å forandre verden, på en viss måte er det helt sant fordi det å tenke for lenge siden på å ikke ha SMS og tradisjonelle samtaler for å kommunisere var galskap. I dag brukes nesten ikke SMS lenger, langt mindre tradisjonelle samtaler, og takket være gjeldende mobile enheter kan du gjøre stort sett hva som helst, og innimellom kan du ringe hvilken som helst mobiltelefon veldig enkelt.

Hvordan kan jeg ringe gratis fra Android-enheten min?

Det finnes applikasjoner som lar oss ringe gratis som whatscall, lar appen oss ringe på maksimalt 30 minutter per dag for å kommunisere med hvem vi vil, enten de har sagt app eller ikke, det er en vanlig samtale. Selvfølgelig er det nødvendig å ikke bruke de 30 minuttene for ikke å måtte betale noe, da må du sette penger, du kan få det herfra.

Hvordan kan jeg ringe en hvilken som helst mobiltelefon gratis

Nå har alle en applikasjon installert som er nøkkelen, som er grunnleggende og at hvis vi går til kaos, er den allerede installert som standard på en hvilken som helst mobilenhet du anskaffer. Kan du forestille deg hva det er? Åpenbart er det WhatsApp, appen nummer én for å holde kontakten, den lar oss gjøre ringe ved hjelp av Wifi eller mobilt internettved bruk av mobildata anbefaler vi at det er med 3G eller mer enn noe annet 4G for å ha et så stabilt signal som mulig.

Denne appen er optimalisert selv for foreta taleanrop med 2G, så det faktisk fungerer utmerket, kan du bruke veldig, veldig lite data på å ringe gjennom applikasjonen, og ha en betydelig økonomisk kostnad, i tillegg til at hvis du er med Wifi er det fortsatt mye billigere fordi du i utgangspunktet ikke ville bruke noe, Last ned hvis du ikke har den appen.

Hva er den beste appen å ringe gratis og enkelt

Skype er et annet interessant alternativ som har en stort antall brukereble appen utviklet hovedsakelig med denne ideen, for å foreta videosamtaler og samtaler gjennom datamaskinen.

Og det utviklet seg frem til nå er det en komplett app av direktemeldinger som du kan installere på mobilenheten din som vanlig, ved å ringe på denne måten fra en datamaskin til en mobil eller omvendt ettersom det er mest praktisk for deg. Last ned denne appen fra Play Store.

Har du vært i stand til å ringe gratis med dette trinn for trinn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up