Hvordan roote en Huawei P7-L10, P10 og P10 Plus og Huawei Ascend P2?

Vil du lære hvordan du rooter en Huawei P7-L10 på bare 5 minutter? Du må da vite at i denne artikkelen skal vi tilby deg absolutt all informasjonen du bør ta hensyn til i disse veiledningene. Selvfølgelig, når vi rooter en Huawei P7-L10 på bare 5 minutter, kan vi få tilgang til funksjoner som ellers er umulige.

Det første du bør vurdere er at når du kan roote en Huawei P7-L10, vil du ha muligheten til å installer flere applikasjoner, avinstaller applikasjonene som kommer på smarttelefonen fra før, og mange andre alternativer. På samme måte vil vi heller ikke slutte å anbefale at du gjør det for å få enheten til å gå mye mer flytende enn før.

Og det er at selv om vi for andre nyere enheter må si at rooting kan ugyldiggjøre garantien, er det en ulempe som vi ikke kommer til å se angående Huawei P7-L10, som i nesten alle tilfeller ikke lenger har en garanti. Så, Vi kan ikke la være å anbefale at du følger trinnene vi skal lære deg nedenfor for å rote Huawei P7-L10.

Veiledning for å roote Huawei P7-L10

Som vi sa før, ved å roote denne smarttelefonen har vi muligheten til å dra nytte av alternativene den kan tilby oss som aldri før, noe som gjør den til et utmerket alternativ i denne typen tilfeller. Du vil kunne jobbe med tilpassede ROM-er og få tilgang til et stort antall alternativer som ellers ville vært helt umulig å vurdere i disse tilfellene.

Krav for å roote Huawei P7-L10

Selvfølgelig er det noen krav du bør ta hensyn til i disse situasjonene, for eksempel å lage en sikkerhetskopi av alt innholdet som er en del av denne enheten. Det er viktig at du tar deg tid til å gjøre dette, med tanke på at det er den eneste måten du kan unngå å miste viktig innhold på.

Utover dette som vi har nevnt, som om mobilen slår seg av midt i dette steg for steg kan vi ha alle slags problemer, du må vite at det er praktisk i disse tilfellene at det er bedre å sørge for at vi har minst 60 % av batteriet tilgjengelig. Ved å oppfylle disse to kravene kan du være sikker på at du ikke mister noe viktig selv om noe går galt under steg for steg.

Root Huawei P7-L10 trinn for trinn

Når du har fullført alle trinnene ovenfor, må du følge instruksjonene nedenfor for å rote mobilen din. Det første vil være å laste ned KingRoot installasjons-APK direkte fra denne lenken på mobilen din. Da må du finne den aktuelle APK-en, og kjøre den, så du trenger en filutforsker, for eksempel Es File Explorer.

På dette tidspunktet har følgende å gjøre med å gå til nedlastingsmappen og klikke på applikasjonen, slik at du kan installere den uten problemer på enheten din. Etter at installasjonen er fullført, må du kjøre KingRoot-applikasjonen normalt, og da vil du se at den vil identifisere smarttelefonen din og kommunisere all informasjon om den.

Vi er ferdige med de forrige trinnene, neste ting er å sørge for at vi er koblet til WiFi slik at alt fungerer som det skal. For å starte rotprosessen, må du trykke på hovedskjermen til applikasjonen fra Start Root-meldingen. Når de forrige trinnene er fullført, vil neste ting være å sjekke fremdriftslinjen. Når den når 100% vil den starte på nytt, og det er det.

Sjekk alt med Root Checker

Når du er ferdig med alle de foregående trinnene som vi har lært deg, må du vite at det finnes et program som lar deg bekrefte at prosedyren har vært riktig. Du må laste ned Root Checker-applikasjonen fra denne lenken, og når du kjører den, vil den fortelle deg om smarttelefonen virkelig har blitt rootet, eller om den av en eller annen grunn ikke har det.

Funksjoner på Huawei P7-L10

Selvfølgelig kan vi ikke unngå å analysere alle de tekniske egenskapene til Huawei P7-L10, for å kommentere det faktum at denne enheten først og fremst har en 5-tommers skjerm med Full HD-oppløsning. Til det må vi senere legge til Gorilla Glass 3-beskyttelsen og metallproduksjon som hovedelementet for designet.

Huawei Ascend P7, som denne smarttelefonen også er kjent, skiller seg ut samtidig for å ha en HiSilicon Kirin 910 firekjerners prosessor med en klokkefrekvens på 1,8 GHz, 2 GB RAM, 16 GB utvidbar intern lagring via microSD-spor, 13 megapiksel bakre kamera og 8 megapiksel frontkamera for selfies.

Andre svært vanlige spørsmål og spørsmål som brukere ikke slutter å spørre oss om denne typen emner, har direkte å gjøre med det vi skal lære deg videre: root huawei p7 l12 lollipop, root huawei p7 2016, be a root user huawei p7, lås opp bootloader huawei p7, hvordan rooter huawei huawei p7 l12 android 4.4 2, root huawei p 7, root huawei p7 lollipop eller huawei p7 root 4.4 2. Eventuelle andre spørsmål du har i denne forbindelse, må du bare spørre oss så vi kan selvfølgelig gi deg en hånd i denne forstand.

Har du vært i stand til å roote en Huawei P7-L10 med denne steg for steg som vi har lært deg?

Slik rooter du Huawei P10 og P10 Plus og installerer TWRP Recovery

I dag skal vi lære deg hvordan roter du Huawei P10 og P10 Plus siden denne opplæringen fungerer for begge modellene, i tillegg til hvordan installere TWRP Recovery på Huawei P10.

Krav før du begynner å rote

Du må ha mobilen ladet til minst 70 % før du fortsetter å kunne gjennomføre denne prosessen uten problemer.

I tillegg er det nødvendig å ha den originale USB-kabelen for å unngå tilkoblingsproblemer.

Du må ha ADB og Fastboot installert på datamaskinen.

I tillegg til det i utvikleralternativer må du aktivere USB-feilsøking og OEM-opplåsing.

Du må også laste ned filene Boot_VTR, Recovery_VTR Y super rot.

Installer TWRP Recovery Huawei P10

Gjenopprettingsfilen som du lastet ned tidligere, må kopieres til mappen ADB og Fastboot Platform-Tools.

Det du nå skal gjøre er å trykke start og deretter skrive CMD for å få opp et kommandovindu.

Skriv deretter inn følgende kommandoer i rekkefølge:

 1. adb-enheter
 2. adb reboot bootloader
 3. fastboot-enheter
 4. fastboot flash recovery recovery.img
 5. fastboot omstart

Når vi er klare, slår vi av enheten og det vi skal gjøre er å trykke og holde volum opp + strømknappene i flere sekunder til den går inn i gjenopprettingsmodus.

Det du vil gjøre nå er å gå til der det står "Sveip for å tillate endringer".

Koble telefonen til datamaskinen og på telefonen gå til der det står Mount og monter deretter datapartisjonen eller internminnet.

Dette er når du kopierer filen super rot.zip til telefonen uten å pakke den ut.

Du kan nå koble fra mobiltelefonen og det du vil gjøre er å gå til der det står Installer og deretter i Install Postal for å velge filen vi har passert tidligere. Installer det samme, vent til prosessen er ferdig og start telefonen på nytt.

Når du er ferdig herfra, installerer du SuperSU, og vi vil være klare.

Sjekk at du er root

For å fullstendig fjerne tvilen om vi er root eller ikke, er det ideelle at du laster ned en app fra Play Store som heter RootChecker som du enkelt i løpet av sekunder kan sjekke om du har superbrukertilganger en applikasjon som, på samme måte som alle andre, blir ekstremt enkel å bruke, med et veldig grunnleggende grensesnitt som passer akkurat til det vi trenger og ikke noe mer enn det, så det er ikke bortkastet.

Som du kan se er prosessen ekstremt enkel, alle med grunnleggende kunnskap om emnet kan gjøre det i løpet av noen få minutter og vil ha root-tilgang for å kunne installere hundrevis av applikasjoner som ellers ville vært helt umulige, optimalisere mobiltelefon, forbedre ytelsen til batteriet osv.

Slik rooter du Huawei Ascend P2 uten PC

Når vi tenker på produsentene av Android-mobilenheter som selger flest terminaler hvert år, inntil nylig kunne vi innse at Samsung var den ubestridte lederen av disse oppføringene, selv om sannheten er at kinesiske Huawei ikke har sluttet å kutte avstand. Dette skyldes selvfølgelig de mange gode telefonene som Huawei har på markedet, og I dag ønsket vi å fokusere på en av de beste, Huawei Ascend P2, for å vise deg alle trinnene for å rote den..

Det første du må vite er at når det gjelder å kunne roote en Huawei Ascend P2, trenger du ikke engang å ha en datamaskin med et Windows-operativsystem, med tanke på at takket være dette trinn-for-trinn guide finner du alle løsningene du trenger om. Det du bør vite er at så snart din Huawei Ascend P2 er rootet, vil den aktuelle enheten ikke lenger ha noen garantiså du må tenke deg godt om før du starter prosessen.

Vel, hvis du etter å ha analysert de foregående punktene er helt sikker på å roote din Huawei Ascend P2, er det første du må sjekke at smarttelefonen har minst 50 % tilgjengelig batteri, i tillegg til å aktivere eller aktivere dens Ukjente kilder eller Ukjente kilder. Faktisk kan du gjøre dette på bare noen få sekunder, siden alt du trenger å gjøre er å gå til Innstillinger, Sikkerhet, se etter dette alternativet og aktivere detsiden du ellers ikke vil kunne kjøre de aktuelle APK-filene.

Root Huawei Ascend P2 gratis

Når du har vurdert alle de ovennevnte elementene og klargjort Huawei Ascend P2, har neste trinn å gjøre direkte med å installere Framaroot APK eller executor fra denne lenken, som er applikasjonen eller programvaren vi skal bruke i dette tilfellet. i stand til å gå videre med trinn for trinn. Når installasjonen er fullført, bør du kunne se Framaroot-ikonet i applikasjonsmenyen. Vi snakker om en prosedyre som ikke skal gi deg problemer, men hvis du ønsker det, Du kan tidligere ta en sikkerhetskopi av alt viktig innhold du har på Huawei Ascend P2.

Når du har kjørt og dermed installert Framaroot, har neste trinn å gjøre med å åpne applikasjonen, og når Framaroot er lansert, skal du kunne se en skjerm som direkte informerer om muligheten for å starte prosedyren.. Spesielt i Framaroot må du se 2 alternativer, det vil si Boromir og Faramir, og du kan velge hvilken som helst av dem, den som høres best ut for deg. En ny melding skal vises på skjermen til Huawei Ascend P2 når dette trinnet er fullført, og så må du starte det på nytt.

Når din Huawei Ascend P2 er forankret, når vi kommer til dette punktet, kan du sjekke at den faktisk er forankret på forskjellige måter, for å være helt sikker. En av de enkleste måtene å gjøre dette på er å gå til applikasjonsmenyen i menyen og finne SuperSU-applikasjonen. Hvis denne appen er tilgjengelig der, betyr det at din Huawei Ascend P2 er forankret. Det samme skjer med Root Checker, en applikasjon som er utviklet spesielt for den, og som du kan laste ned på denne lenken.

Hvis du vil vite flere detaljer om denne rooting-prosedyren for Huawei Ascend P2, må du huske på at Framaroot-appen er utviklet av alephzain (XDA-utvikler), så all kreditt går til dem. Samtidig må du i disse tilfellene vurdere at selv om ingen av dine viktige data i Huawei Ascend P2 skal gå tapt, vi anbefaler alltid å ta en sikkerhetskopi før du begynner med trinn for trinn.

Klarte du å roote din Huawei Ascend P2 med dette trinn for trinn?

Index
 1. Veiledning for å roote Huawei P7-L10
 2. Slik rooter du Huawei P10 og P10 Plus og installerer TWRP Recovery
 3. Krav før du begynner å rote
 4. Installer TWRP Recovery Huawei P10
 5. Sjekk at du er root
 6. Slik rooter du Huawei Ascend P2 uten PC
 7. Root Huawei Ascend P2 gratis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up