Hvordan se Amazon Prime Video gratis

Amazon Prime Video, en strømmetjeneste for film og TV-serier, er gratis for de som allerede er Prime-abonnenter

Blant strømmetjenestene vi kan se på TV, skiller den seg absolutt ut Amazon Prime-videoet flott alternativ til Netflix takket være en stadig voksende katalog (med mange eksklusive TV-serier), direktesendte Champions League-kamper og mye mer.

Amazon Prime Video kan brukes gratis for de som allerede har et Amazon Prime-abonnementuten å måtte registrere et nytt abonnement for å se deler av innholdet (gitt det ikke hele katalogen er tilgjengelig gratis).

I den følgende guiden vil vi vise deg alt i detalj fordelene med Amazon Prime Video og hvordan du ser den direkte på vår Smart TV eller på en hvilken som helst annen kompatibel enhet uten å bruke en ekstra euro (forutsatt at vi allerede har Amazon Prime aktiv).

LES OGSÅ: Triks og tips for Amazon Prime Video

1) Krav til Amazon Prime Video

De som allerede har Amazon Prime for rask frakt og fordelaktige priser må bare åpne Prime Video-nettsted fra hvilken som helst PC eller Mac, trykk på påloggingsknappen øverst, logg på med Amazon-kontoen din og begynn å velge filmen eller TV-serien du vil se.

Kvalitetsvalget er automatisk og også basert på gjeldende nettverkshastighet: for å oppnå best ytelse anbefaler vi å koble til nettstedet fra en PC koblet til modemet via Ethernet-kabel eller via høyhastighets Wi-Fi-tilkobling (dvs. 5GHz).

Hvis vi legger merke til problemer eller nedganger, skyldes de mesteparten av tiden en ineffektiv eller veldig støyende Wi-Fi-tilkobling, spesielt hvis vi er koblet til et 2,4 GHz trådløst nettverk (som bør unngås på datamaskiner).

Selv valget av nettleser eller dedikert app kan gjøre en forskjell når du ser på innhold: vi anbefaler å bruke Google Chrome eller Microsoft Edge for streaming eller, hvis vi har en PC med Windows, bruk appen Amazon Prime Video for Windows kan lastes ned fra Microsoft Store.

2) Se Amazon Prime Video på TV

Hvis vi har en Smart TV, kan vi se Amazon Prime Video ved å åpne appen i Smart-kategorien, angi samme påloggingsinformasjon som brukes på en PC.

Hvis vi ikke finner Amazon Prime Video-appen, sjekker vi TV-butikken for å se om den er tilgjengelig som en ekstra app; hvis vi ikke finner Amazon Prime Video-appen, kan vi alltid brukeAmazon Fire TV Sticksom integrerer Amazon Prime Video-appen i den.

Som alternativ til Amazons Fire TV Stick vi kan også bruke Chromecast med Google TV eller a Sertifisert TV-boks.

Vi ønsker å kjøpe en ny TV og vi ønsker å finne ut umiddelbart om den er kompatibel med Amazon Prime Video? I dette tilfellet må vi sjekke hvilken type operativsystem som finnes og utvalget av apper som kan installeres, som også vist i veiledningen beste smart-TV-er etter app-system fra Samsung, Sony og LG.

3) Se Amazon Prime Video på telefonen eller nettbrettet

I tillegg til siden og Smart TV, kan vi også se filmer ved å laste ned Prime Video-appen på Android eller opp iPhone/iPadslik at vi kan bruke tjenesten også når vi er borte fra hjemmet.

Begge appene fungerer veldig bra i alle nettverksforhold, og tilpasser automatisk oppløsningen basert på nedlastingshastigheten vår. Åpenbart best mulig kvalitet vil bare være tilgjengelig når vi er koblet til via Wi-Fi til et veldig raskt nettverk.

4) Hvordan prøve Prime Video gratis

De som ikke har et Amazon Prime-abonnement kan prøve Prime Video gratis i 30 dager, mer enn nok til å evaluere kvaliteten på tjenesten; Hvis du ikke deaktiverer før denne fristen, vil vi aktivere Amazon Prime-abonnementet ditt i ett år på bekostning av €49,90 per åren pris som har steget de siste årene må vi ikke overse det faktum at abonnementet inkluderer også Amazon Primedet vil si endagsfrakt og alle de andre svært nyttige tjenestene knyttet til det.

Det er verdt å registrere seg selv om vi ikke kjøper noe på Amazon eller ikke drar nytte av de andre fraktfordelene, siden kostnaden er veldig rimelig uansett.

Konklusjoner

Med Amazon Prime Video kan vi se filmer og TV-serier i streaming lovlig og i høy kvalitet, med mye originalt og eksklusivt innhold. Prime Video er inkludert i prisen for de som abonnerer på Amazon Prime: det kan også representere en gyldig grunn til å abonnere på Amazon Prime hvis du ser etter en fordelaktig strømmeinnholdstjeneste.

Som allerede nevnt i innledningen det er ikke mulig å dra nytte av hele katalogen av filmer og TV-serier (noen er kun tilgjengelig for kjøp eller utleie), men alt Amazon-eksklusive innhold er tilgjengelig med ett enkelt abonnement, og det burde være mer enn nok til å mette appetitten til fans av ny streaming.

Hvis vi er interessert i rivaliserende Netflix, anbefaler vi at du leser guiden vår Hvordan Netflix fungerer med streaming av filmer og TV-serier.

For å finne ut om andre lovlige og abonnementsstrømmesider tilgjengelig i Italia, fortsett å lese artikkelen vår Nettsider for leie av filmer eller streaming-abonnementer.

Stammer strømming fra Amazon Prime Video eller andre lignende tjenester, eller er kvaliteten veldig lav? Vi kan løse de fleste problemer ved å lese tipsene i vår utdypende hvordan Øk videostrømmehastigheten til maksimum.

Index
  1. 1) Krav til Amazon Prime Video
  2. 2) Se Amazon Prime Video på TV
  3. 3) Se Amazon Prime Video på telefonen eller nettbrettet
  4. 4) Hvordan prøve Prime Video gratis
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up