Hvordan skade eller knuse en mobiltelefon uten at de vet det

For øyeblikket er vi veldig knyttet til mobiltelefonen, vi har en overveldende avhengighet av disse enhetene, og det er en fin måte å være tilkoblet, informert frem til nå, selv når den daglige rutinen er hektisk eller jevn, er vi alltid tilkoblet, for oss alle. Mobiltelefoner har blitt noe ekstraordinært og en del av hverdagen vår fortjener å bli tatt vare på som alle andre gjenstander vi har av verdi. men det er aldri for mye å si det det er folk som, på et enkelt innfall, leter etter en måte å skade en mobiltelefon uten å være klar over det, for å endre den eller ta den til garanti for enhetenDette er grunnen til at vi, uansett årsak, i dag skal gi deg noen tips for å skade en mobiltelefon uten at de skjønner det.

Index
  1. Skade en mobiltelefon uten at de merker det
  2. Å utsette mobiltelefonen for elementene
  3. Root Phone feil
  4. Omgå skadelig programvare
  5. Hvordan skade mobilen slik at de kjenner igjen garantien?

Skade en mobiltelefon uten at de merker det

Å utsette mobiltelefonen for elementene

Både varmen ogkulden er en god måte å skade den på uten at de vet det, for eksempel å la mobiltelefonen ligge i en bil i full sol, om sommeren, eller om natten i den kalde vinteren, er det en god måte å si farvel til mobiltelefonen og må samle inn garantien for den, for en interessant erstatning, studiene utført på mobilens motstand har vist at android-enheter de oppfører seg mye bedre enn IOS, men ved -4 grader slutter begge plattformene å fungere. På den annen side, husk at varmen du må utsettes for er 45 grader Celsius, enhetene vil påvirkes forskjellig negativt skade raskt.

Root Phone feil

Det er et visst tverrsnitt for noen brukere å ta kontroll over enhetene sine fullstendig, men for dette er alt som må gjøres å roote mobiltelefonen, det er mange årsaker, å roote mobilen, så vel som andre ikke gjør dette. Det er alltid en veldig god sjanse for at en rot ikke vil gå ut som den skal, så a mobiltelefonen kan mures, noe som forårsaker konstante omstarter som ender opp med å gjøre mobiltelefonen ubrukeligdette får den til å feste seg til merkevarelogoen, dette er en sak som er ideell for å vise den til noen erfarne, det anbefales normalt å ikke utsette denne saken for telefonselskapet eller butikken der du kjøpte den fordi hvis de kommer for å undersøke kan gjøre garantien ugyldig.

Omgå skadelig programvare

Skadelig programvare er ikke bare på datamaskiner, det er faktisk også for PC denne trusselen kan skade en mobiltelefon fullstendig, og dette er fordi telefonene kan bli utilgjengelige siden skadevare kan ta kontroll over telefonen, og ikke tillate tilgang til den, disse er i form av en APK-fil og den vanligste er den som normalt er installert, eksternt til google play store, er dette en perfekt sjanse til å skade enheten.

Dette har vært noen metoder for å kunne skade en mobiltelefon uten at de skjønner det, og dermed la den være klar til ethvert ønsket formål, men det er noe vi ikke anbefaler, husk at det er en verdi, og disse tingene er dyre, normalt er det ikke hvem som helst som gjør disse tingene, men vi anbefaler diskresjon vi håper vi har hjulpet.

Hvordan skade mobilen slik at de kjenner igjen garantien?

Det første vi må fremheve i denne forbindelse er at det er mange metoder som vi raskt og enkelt kan forårsake skade på smarttelefonen vår. Vi kan for eksempel utsette den for ekstreme situasjoner for å overleve, som varme og kulde. Det handler om å utsette den for kulde eller varme for eksempel. Hvis vi utsetter enheten vår for solen midt på sommeren lenge nok, er det mulig at noen av dens indre elementer vil brenne, noe som gjør det ubrukelig. Og det samme kan sies om å utsette terminalene våre for ekstrem kulde om vinteren.

En annen måte å forårsake et definitivt driftsproblem på terminalen vår har å gjøre med å utføre en feil rooting, som selv om det er klart at det er noe vi ikke anbefaler, kan gi deg akkurat de resultatene du ser etter i disse tilfellene. Det bør bemerkes i denne forbindelse at selv om det er mange grunner til å roote en enhet, kan det hende at din bare har å gjøre med permanent skade. Her er det praktisk at du forholder deg til en fagperson på området.

Vi fortsetter å analysere de forskjellige metodene vi har tilgjengelig når det gjelder å forårsake litt skade på smarttelefonene våre, i dette tilfellet gjennom skadelig programvare som vi kan installere på dem, noe som ligner på det som også skjer på datamaskiner og bærbare datamaskiner.. I alle fall bør det bemerkes at vi nesten alltid kan finne skadelig programvare hvis vi installerer APK-filer på disse enhetene, så å installere flere av dem uten å være klar over sikkerheten til nettsidene der du får dem er et godt alternativ.

Det er også flere alternativer å vurdere i denne typen situasjoner, gitt for eksempel at feil ROM kan bli flashet for den mobile enheten i hånden. Sannheten er at selv om det er mange ROM-er tilgjengelig for Android-enheter, som bringer alle slags tilleggselementer til de vanlige, vil vi finne oss selv på samme måte som flashing av en annen ROM enn vanlig kan forårsake praktisk talt irreversibel skade, en som ville tvinge oss til å få en ny mobil vi har den under garanti.

Har du vært i stand til å forårsake skade på smarttelefonen din med dette trinn for trinn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up