Hvordan søke på Facebook og finne personer, venner, innlegg og alt

Aktiver Facebook-søk for å søke på Facebook og finne alt du vil ha: venner, bilder, videoer, innlegg, side- og gruppeoppdateringer, steder og steder

Facebooks standard søkemotor er et godt utgangspunkt for å søke etter personer på det sosiale nettverket, men vi kan også bruke gode mye kraftigere søkemotorer Til finn innlegg, venner og alt på Facebook.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan søke etter noe på Facebook ved hjelp av triks og forslag til umiddelbart å søke etter nye personer, men også bilder, innlegg og venner på Facebook, uten at du nødvendigvis trenger å stole på den interne motoren.

LES OGSÅ -> Nettsteder der du kan finne personer og bilder ved å søke etter navnet deres

1) Bruk Facebook-filtre

Facebook tilbyr et effektivt filtreringssystem å søke etter hva som helst mens du søker, uten å måtte bruke andre tvilsomme nettsteder eller programmer.

For å fortsette, trykk på søkefeltet eller forstørrelsesglassikonet øverst til venstre, vi skriver inn navn og etternavn på personen det skal søkes etter eller informasjonen vi ønsker å ta utgangspunkt i (for eksempel navn på skolen, navn på bedriften der vi jobber eller har jobbet osv.).

Etter å ha startet søket sjekker vi venstre sidefelt for effektivt å filtrere resultatene: vi kan faktisk søke etter innlegg, personer, bilder, videoer, salgskunngjøringer (markedsplass), sider, steder, grupper og arrangementer tilgjengelig for det vi lette etter.

3) Søk etter klassekamerater på Facebook

Å søke etter klassekamerater på Facebook er egentlig veldig enkelt: mange bruker Facebook nettopp for sin evne til å forene gamle klasser og møte gamle venner og klassekamerater igjen.

I søkefeltet på Facebook skriver vi inn det fulle navnet på skolen, videregående skolen eller universitetet vi gikk på, og sjekker mellom grupper og sider, og filtrerer resultatene ytterligere ved hjelp av seksjonen og klassen deltok på (den eneste seriøse metoden for å filtrere nøyaktig blant de tusenvis av klasser til stede).

4) Søk etter kollegaer på Facebook

Med samme metode sett for klassekamerater kan vi se også etter kolleger på Facebookskriv inn navnet på selskapet vi jobber for eller har jobbet for tidligere.

Etter å ha skrevet inn firmanavnet bruker vi filtrene Mennesker, Sider eller Grupper for å søke etter kolleger å legge til vennskapene dine.

På arbeidsplassen kan det være en god idé opprette en profil på LinkedIn og legg til selskapet vi jobber for, legg også til de tilstedeværende kollegene og selskapene som betror oss oppgaver og oppdrag, og øker rekkevidden til det sosiale nettverket.

Finn folk ved navn

For å finne profiler til personer hvis navn vi kjenner du kan gjøre en Avansert søk gjennom søk på Facebook-profiler og -sider (som i denne lenken refererer til min profil), det beste verktøyet for å finne venner på Facebook. Hver Facebook-bruker kan se gjennom denne listen for å finne andre personer ved navn og oppdage andre Facebook-profiler de kan samhandle med. Alt du trenger er å vite navnet på personen du skal finne på Facebook.
Listen gjelder imidlertid bare de som har konfigurert tillatelse til å holde profilen sin tilgjengelig for offentlig søk.

Finne "folk du kanskje kjenner"

Den enkleste måten å finne i vennene dine på Facebook innebærer å bruke den øverste søkelinjen, utgangspunkt for enhver type forskning. Hvis vi nylig har opprettet profilen, begynner vi umiddelbart å legge til personene vi absolutt kjenner, og skriver inn navn, etternavn og også byen der personen vi ønsker å legge til bor i søkefeltet.
Etter å ha lagt til minst 5 eller 6 personer (hvis de har akseptert vennskapet) kan vi også gå direkte til siden Finn Facebook-venner og sjekk om det er noen forslag om personer som er venner av venner eller personer vi kjenner direkte.

5) Andre metoder for å søke etter personer, innlegg eller venner

Hvis Facebook-søkemotoren ikke tilfredsstiller oss fullt ut, kan vi alltid søke etter personer, innlegg eller venner ved hjelp av Google søkemotori stand til å indeksere profiler på Facebook (basert på personverninnstillinger).

Den enkleste søkenøkkelen er følgende:

nome cognome, età, data di nascita, luogo di nascita, scuola, azienda site:facebook.com

Med denne søkenøkkelen vil vi sette inn navn og etternavn på personen som søkes og annen nyttig informasjon (vi kan heller ikke bruke alle og bare sette inn de vi kjenner), men bruke filteret nettsted: facebook.com å tvinge Google til søk kun etter profiler og informasjon på Facebookignorerer andre ubrukelige resultater.

Alternativt kan vi prøve å søke etter folk på søkesider som Webmiidesignet for å søke etter alle offentlige spor etter en bestemt person eller kallenavnet deres (hvis de har et).

Om dette emnet kan vi lese veiledningen ovenfor hvordan finne en person på internett.

Konklusjoner

Å legge til rette søker på Facebook og finner egentlig alt bare bruk filtrene som Facebook selv tilbyr godt; hvis disse ikke er nok utvider vi søket med Google (veldig presist) eller bruker informasjon om skolen eller arbeidsstedet som søkekriterier.

Ikke glem at det er mulig å aktivere via appen på smarttelefonen Facebook Dating for å møte og møte nye mennesker og finne din sjelevenn (så å si). For å lære mer kan vi lese veiledningene ovenfor hvordan du søker etter folk etter ansiktene deres på bilder ved å gjenkjenne ansiktet og på beste appene for å få nye venner med lignende interesser.

Fortsatt på temaet å finne nye mennesker, foreslår vi at du leser artikkelen om hvordan finne hvem som er i nærheten eller på samme sted.

Index
  1. 1) Bruk Facebook-filtre
  2. 3) Søk etter klassekamerater på Facebook
  3. 4) Søk etter kollegaer på Facebook
  4. Finn folk ved navn
  5. Finne "folk du kanskje kjenner"
  6. 5) Andre metoder for å søke etter personer, innlegg eller venner
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up