Hvordan spare bensin med telefonapper

Beste apper for å bruke mindre bensin når du reiser med bil, sjekke priser og holde oversikt over utgifter

En av de viktigste utgiftene når vi har en bil er absolutt drivstoffkostnaden, som uunngåelig påvirker de månedlige og årlige utgiftene. Tanking er avgjørende for å kunne fortsette å sirkulere, men i dag kan vi det spar bensin med telefonapperutføre forsyninger hvor drivstoff koster mindre eller bruke apper for å redusere drivstofforbruket (bensin, diesel, LPG eller metan) gjennom grafer, avstandsberegninger og kjøretriks.

I denne guiden vil vi vise deg de beste app for å spare bensinplanlegger presis tanking, sjekker bilens status og (på hybrid- eller elbiler) sjekker statusen til batteriene, for å evaluere forbruket fra den termiske delen av bilen.

LES OGSÅ -> Beste apper for en biltur

1) Bensinpriser

Den beste gassbesparende appen på telefonen din er uten tvil Bensinprisernedlastbar for Android og for iPhone.

Appen tilbyr prisen på alle bensinstasjoner i Italia, slik at du fra tid til annen kan velge distributøren med den laveste prisen tilgjengelig i området. Appen rapporterer prisene på bensin, diesel, LPG og metan på et interaktivt kart og oppdateres takket være brukerrapporter.

Med Bensinpriser er det veldig enkelt å spare: vi gir plasseringstillatelser, velger type drivstoff, zoomer inn på kartet og klikker på den billigste bensinstasjonen som vises; filtrene lar deg velge både de billigste automatene og de nærmeste automatene, samt viser selvbetjente automater og søndagsåpne automater.

2) Gaspal

En annen veldig nyttig app for å spare bensin er Gaspaltilgjengelig gratis for Android og for iPhone.

Appen lar deg spare mye penger på drivstoffforsyninger ved å angi prisene på nærliggende bensinstasjoner og beregne besparelsene basert på avstanden som trengs for å nå dem: på denne måten er det mulig alltid finne den nærmeste forhandleren med den billigste prisenkanskje velge mellom de hvite pumpene (dvs. distributørene uten et stort merke bak seg).

Hos Gaspal kan vi motta detaljert informasjon om prisene på bensin, diesel, LPG og metan, det vil si alle de viktigste drivstoffene som brukes til moderne biler.

3) iFuel (iPhone)

De som eier en iPhone kan installere en app for drivstoffprising som iFueltilgjengelig gratis fraApple App Store.

Ved å fokusere på denne appen vil vi ha et grensesnitt optimalisert for iPhone, i stand til å vise alle distributørene som er tilstede i de store italienske byene, umiddelbart vise de som har den laveste prisen.

Appen gir også en liste over distributører og de relative prisene på det valgte drivstoffet (bensin, diesel, LPG og metan) og beregner også avstanden som trengs for å nå dem, komplett med innebygd GPS-navigasjon.

4) Fuelio

En av de beste gassbesparende appene på telefonen din er definitivt Fueliotilgjengelig gratis for Android og for iPhone.

Appen lar deg holde styr på hver tanking som gjøres, og lage et register over drivstoffkostnader ved å bruke en algoritme basert på full tank og forbruk for hver bil i omløp.

Takket være denne funksjonen er appen i stand til å beregne hvor mange liter drivstoff vi har forbrukt mellom en påfylling og den neste; Når du kjøper drivstoff, skriv inn beløpet som er brukt og verdien som vises på kilometertelleren.

Med denne appen blir drivstoffbesparelser mye tydeligereselv om vi fortsatt må fylle ut feltene manuelt for å få algoritmen til å fungere bra.

5) Drivvo

Den første appen vi vil anbefale er Drivvotilgjengelig gratis for Android Og iPhone.

Ved å bruke denne appen vil vi være i stand til å holde alle utgiftene til en bil under kontroll (inkludert reparasjoner og forsikrings- og veiavgiftskostnader), men spesielt kan vi holde drivstoffutgiftene i sjakk, takket være registreringssystemet for drivstoff, som vil sende en varsling oss når vi trenger å fylle drivstoff (spesielt hvis vi planlegger en tur eller bestemmer oss for å holde utgiftene innenfor visse grenser).

Med appen kan vi generere omfattende rapporter om tanking, utgifter og tjenester, komplett med detaljert grafikk, som vi også kan lagre som en fil lokalt eller dele. Drivstoffbesparende effekten med denne appen er minimal, men å bruke den med de riktige kriteriene vil tillate deg å spare takket være planlegging av drivstoff.

6) BlueDriver OBD2 skanneverktøy

Hvis vi ser etter en virkelig effektiv app for å redusere bensinforbruket ved å styre motorens kontrollenhet direkte, er den eneste vi anbefaler å installere BlueDriver OBD2 skanneverktøytilgjengelig for Android Og iPhone.

Ved å dra nytte av OBD2-kontakten som finnes på de fleste moderne biler (og passende Bluetooth-adapter) vil vi kunne få fullstendig diagnostikk av bilen vår, og dermed overvåke forbruket mens du reiser, i byen eller i blandet trafikk.
Hvis det er problemer i drivstoffsystemet, vil vi helt sikkert ha høyere forbruk og bruke mer. Med denne appen vil vi også kunne overvåke kjørestilen vår, for å forstå om vi kjører "for hardt" eller om vi kjører bra, noe som gjør at vi kan spare mye drivstoff.

Effekten av denne appen kan bestemmes mellom en bil som bruker lite og en som bruker mye, men vi må være veldig flinke til å lese dataene (bedre å få hjelp fra en pålitelig mekaniker i dette tilfellet).

7) Hybrid Assistant (Android)

Hvis vi eier en hybridbil anbefaler vi å installere appen på smarttelefonen din Hybridassistentkun tilgjengelig for Android.

Ved å installere denne appen og en Kompatibel OBD-skanner vi vil kunne overvåke batteriladingen, effektiviteten av energigjenvinningsbremsing og temperaturene på motoren og batteriene (veldig viktig for å spare drivstoff).

På hybridbiler bruker vi bare bensin når batteriet er tomt eller vi kjører i høy hastighet: For å spare penger, sjekk energigjenvinningsgrafene nøye og utnytte egenskapene til den elektriske motoren så mye som mulig, og øker dermed tiden mellom én påfylling og en annen (allerede veldig høy på hybridbiler).

Konklusjoner

Ved å bruke en eller flere apper blant de som er angitt i veiledningen, vil vi kunne spare bensin med telefonapper ved å øke antall kjørte kilometer med bil, planlegge tanking basert på vår kjørestil og bilen vi bruker.

Kombinert med de lave prisene fra utvalgte distributører, økonomisk kjøring og OBD-skanner, vil besparelsene bli enda høyere, noe som fører til at vi nesten dobler antall kilometer som er kjørt med samme mengde drivstoff (mye avhenger også av trafikk, ytre temperaturer og nivået på slitasje på 'bilen).

Glem heller ikke at det er mulig beregne bensinkostnader på Google Maps veibeskrivelser og at Waze GPS-navigator viser på kartet prisene som belastes av hver bensinpumpe i nærområdet, noe som gjør det enkelt å finne de med de laveste prisene og spare.

For å øke drivstoffbesparelsen i bilen din og også spare på andre områder (for eksempel husholdningsutgifter), anbefaler vi deg å lese våre guider for App for å spare energi, elektrisitet, gass og bensin.

Hvis vi derimot eier en bil med støtte for Android Auto eller Apple CarPlay, kan vi gå dypere inn i diskusjonen ved å lese artikkelen vår om App for å bruke mobiltelefonen i bilen mens du kjører.

Index
  1. 1) Bensinpriser
  2. 2) Gaspal
  3. 3) iFuel (iPhone)
  4. 4) Fuelio
  5. 5) Drivvo
  6. 6) BlueDriver OBD2 skanneverktøy
  7. 7) Hybrid Assistant (Android)
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up