Hvordan synkronisere Google mellom PC og smarttelefon

Vil vi at dataene på PC-en vår skal synkroniseres med telefonen? La oss se hvordan du bruker Google-kontoen til å synkronisere alle data.

Google-konto er flott for holde personlige data synkronisert (adressebok, meldinger, e-post, kalender, passord og favoritter) mellom alle våre enheter: faktisk, alt du trenger å gjøre er å bruke riktig nettleser og logge på Google-kontoen din der det er nødvendig for å holde alt synkronisertuten å måtte bruke noen annen type konto eller overføringsapp.

I den følgende guiden vil vi vise deg i detalj hvordan holde personlige data synkronisert mellom PC og telefon med Google-kontoen dinsom forklarer hvordan du aktiverer kontosynkronisering på Google Chrome (tilgjengelig for PC og Mac) og hvordan du aktiverer synkronisering på Android og iPhone/iPad.

1) Synkroniser Google-kontoer på PC eller Mac

Last ned for å aktivere Google-kontosynkronisering på en PC eller Mac Google Chrome som en nettleser å bruke på systemet, start nettleserappen fra Start eller Launchpad, trykk på lillemann-ikonet øverst til høyre og klikk på Slå på synkronisering.

Nå gjenstår det bare Logg på med din foretrukne Google-kontoved å velge å synkronisere alle dataene i kontoen (passord, bokmerker, historikk, utvidelser som brukes og annen personlig informasjon).

For å gjøre synkronisering enda mer effektiv kan vi installere Google Disk for skrivebordbruker samme konto som brukes for Google Chrome for å få tilgang til filer synkronisert i Google-skyen.

Appen også Kalender og appen Post integrert i Windows støtter de Google-kontoer: for å synkronisere avtaler og Gmail-post trenger vi bare å åpne de respektive appene som er tilstede i operativsystemet og logge på med samme konto som vist ovenfor.

For å få tilgang til bildene som er synkronisert fra telefonen, må vi nødvendigvis åpne Google Fotos nettsted og last ned favorittbildene dine derfra, siden de ikke lenger er synlige på Google Disk.

Om samme tema kan vi lese veiledningen ovenfor hvordan lagre Android-mobilbilder til PC.

2) Synkroniser Google-kontoer på Android

På Android er det egentlig veldig enkelt å synkronisere Google-kontoen, siden den blir bedt om fra starten av telefonen og Google Chrome det er standard nettleser på mange telefoner.

Alltid på Android-telefoner finner vi ofte også apper Telefon, Kontakter, Kalender Og Gmailalt synkronisert med Google-kontoen som vi legger til telefonen.

Hvis vi av en eller annen grunn har deaktivert synkronisering, la oss gå på banen Innstillinger -> Kontoer og synkronisering -> Googlevelg den foretrukne kontoen og sørg for at alle sjekkene er aktive.

Alltid fra ruten Innstillinger -> Kontoer og synkronisering vi kan legge til andre Google-kontoer for å synkronisere ved å trykke på Legg til kontoved å trykke på ikonet Google og skriv inn påloggingsinformasjonen din.

For å synkronisere bilder, husk å laste ned appen Google Fotofor å aktivere automatisk opplasting av bilder og videoer tatt med kameraet.

Hvis vi ønsker å bruke passordene og påloggingsinformasjonen (som finnes i Google-kontoen) på alle appene som er installert på enheten, la oss ta veien Innstillinger -> Google -> Autofylltrykk på Google Autofyll og aktiver synkronisering av passord og påloggingsinformasjon for alle nettsteder som allerede er lagret av Google Chrome eller andre kompatible enheter.

Hvis vi har problemer kan vi lese artikkelen vår om hvordan fikse synkroniseringsfeil på Android.

Hvis vi i stedet har en Xiaomi, kan vi lære mer ved å lese veiledningen ovenfor hvordan synkronisere Xiaomi-smarttelefoner.

3) Synkroniser Google-kontoen på iPhone/iPad

På iPhone og iPad kan vi både logge inn med Google-kontoen i systemappene og installere Google-apper for å kunne synkronisere alle våre personlige data.

For å synkronisere Google-kontoen din uten å laste ned noe, åpne appen Innstillinger og logg på Google i følgende menyer:

 • Kontakter
 • Post
 • Kalender
 • Merk
 • Memorandum

Vi åpner en av følgende apper, trykk på Kontoerså opp Legg til konto og velg Google-ikonet, slik at vi raskt kan synkronisere kontoen. Etter å ha lagt den til systemet vil vi finne den samme kontoen i alle menyene som er sett ovenfor, vi må bare sjekke at den er aktiv for hver personlige data vi ønsker å synkronisere.

For å oppnå maksimal synkronisering på iPhone og iPad laster vi ned appene Google Chrome, Gmail, Google Kalender Og Google Fotofor å holde alt synkronisert.

4) Google-konto på nettet

På Mac, Linux-systemer, gamle Windows-PCer og lukkede firma-PCer (kun med Internett-tilgang) kan vi få tilgang til Google-tjenester direkte ved å bruke nettsider:

Disse nettstedene er tilgjengelige med alle nettlesere og med alle operativsystemer. For mer informasjon kan vi lese vår guide til 25 Nesten ukjente Google-nettsteder og verktøy for å oppdage.

Konklusjoner

Google-kontoen har vært et referansepunkt i årevis for alle som vil holde alt synkronisert mellom PC, Mac, Android-smarttelefoner, iPhone og iPad. Selv om det finnes andre synkroniseringsverktøy (bare tenk på OneDrive og iCloud) mange mennesker foretrekker å stole på Google for sin hastighet og allsidighet, også med tanke på ytelsen oppnådd av nettleseren (den mest brukte på ethvert operativsystem).

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan synkronisere Google Kalender for avtaler kom igjen hvordan du synkroniserer nettleserdata og passord på hver enhet.

Index
 1. 1) Synkroniser Google-kontoer på PC eller Mac
 2. 2) Synkroniser Google-kontoer på Android
 3. 3) Synkroniser Google-kontoen på iPhone/iPad
 4. 4) Google-konto på nettet
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up