Hvordan synkronisere Xiaomi-smarttelefoner

Index
 1. 1) Synkronisering med Xiaomi Cloud
  1. Opprett en Xiaomi-konto
  2. Aktiver Xiaomi Cloud-synkronisering
  3. Se data synkronisert på Xiaomi Cloud
 2. 2) Synkronisering med Google
 3. 3) Andre synkroniseringsmetoder
  1. Konklusjoner

Måter å lagre dataene til en Android-smarttelefon og overføre dem, når det er nødvendig, til en annen (enten fra Xiaomi eller andre merker)

På Android-smarttelefoner er vi vant til å bruke Google-kontoen til å lagre våre personlige data i skyen (bokmerker, anropslogger, kontakter, installerte apper, bilder osv.), slik at vi kan gjenbruke dem på en ny smarttelefon eller få tilgang til dem når vi står foran PC-en og åpner de forskjellige nettstedene som er tilgjengelige av Google.

Hvis vi bestemmer oss for det fokus på en Xiaomi-smarttelefon vi vil ha flere verktøy tilgjengelig for å synkronisere smarttelefonen, slik at vi kan lagre dine personlige data på tvers av flere kontoer og gjenopprett dem enklereselv om du mister telefonen.

I den følgende guiden vil vi vise deg i detalj hvordan synkronisere Xiaomi-smarttelefoner med Xiaomi Cloud, med Google og med andre skybaserte gjenopprettingssystemer og kompatibel med kinesiske telefoner.

LES OGSÅ: 10 apper for å synkronisere PC og smarttelefon

1) Synkronisering med Xiaomi Cloud

På alle Xiaomi-telefoner vi kan bruke Xiaomi-kontoen for synkronisering personopplysninger, med mulighet for å se dem fra et dedikert nettsted. Xiaomis sky kan fungere for å synkronisere to eller flere Android-smarttelefoner fra et hvilket som helst merke, ikke bare Xiaomi.

Vi minner om at Mi-kontoen også kan brukes sammen med Google-kontoen, gitt at de to synkroniseringssystemene eksisterer uten problemer. Åpenbart med Google-kontoen vil vi være i stand til å synkronisere dataene på en hvilken som helst annen Google-smarttelefon, mens vi med Mi-kontoen bare vil kunne synkronisere dataene med andre Xiaomi-produkter.

Opprett en Xiaomi-konto

Xiaomi-kontoen kan aktiveres umiddelbart, i de samme telefonens startskjermer (når vi kjøper en ny Xiaomi eller etter et format): bare skriv inn telefonnummeret vårt, velg et passord og bekreft sikkerhetskoden som vi vil motta via SMS.

Alternativt kan vi også opprette en ny konto fra en PC ved å åpne favorittnettleseren vår (som Google Chrome) og gå til siden Xiaomi-kontoregistrering.

I dette tilfellet kan vi også bruke en e-postadresse for å opprette kontoen, selv om vi anbefaler at du alltid bruker telefonnummeret til denne typen konto (mye enklere å huske og gjenopprette i tilfelle vi glemmer passordet). Alternativt kan vi også bruke Google-kontoen og Facebook-kontoen for raskt å opprette en ny Xiaomi-konto, men bare fra en PC.

Etter å ha opprettet vår Xiaomi-konto vil vi være klare til å dra nytte av plassen som tilbys av Xiaomi Cloud for å synkronisere dataene i enhetene.

Aktiver Xiaomi Cloud-synkronisering

For å umiddelbart dra nytte av den nye kontoen på vår Xiaomi-smarttelefon åpner vi appen Innstillingerla oss trykke på menyen Mi konto eller Xiaomi-kontoertrykker vi på Koble sammen kontoer og logg på med legitimasjonen som ble opprettet akkurat nå; umiddelbart etter pålogging vil administrasjonsskjermen for kontofunksjoner vises.

For å konfigurere elementene som skal synkroniseres i skyen, klikk på elementet Xiaomi Cloud, trykker vi på Backup og aktiverer elementet øverst for å starte den automatiske sikkerhetskopieringen av hele enheten; For å starte den første sikkerhetskopieringen umiddelbart, trykk på nederst Sikkerhetskopiere.

For også å synkronisere galleriet (med bilder og videoer), SMS-meldinger, kontakter, anropslogg, telefonsamtaleopptak, notater, Wi-Fi-tilkoblinger som allerede er tilkoblet, kalender, nettleser og hyppige setninger som brukes med telefonens tastatur, er det bare å gå inn på banen Xiaomi Cloud -> Synkroniser appdata og velg hva som skal synkroniseres i de forskjellige tilgjengelige menyene (fra Deaktiver til Aktiver). For umiddelbart å begynne å synkronisere elementene, trykk på knappen Synkroniser.

Ved å trykke på Finn enhet vi kan bruke et enhetssøkesystem som ligner på det som vises i veiledningen Alle måter å spore telefon (Android, iPhone).

Se data synkronisert på Xiaomi Cloud

Med Xiaomi-kontoen aktiv og synkronisert på vår Xiaomi-smarttelefon kan vi få tilgang til synkroniserte elementer fra et enkelt nettstedpå en veldig lik måte som når den er sett på iPhone: nettstedet for å åpne på vår PC-nettleser er Xiaomi Cloud web.

For å få tilgang, klikk på knappen Logg på med Mi-kontoen din og skriv inn legitimasjonen som allerede er brukt på telefonen for å aktivere synkronisering. Når vi er logget inn, vil vi bli møtt av en skjerm med alle elementene synkronisert på skyen, som ligner mye på iCloud.

Vi trykker på det synkroniserte elementet for å se og navigere i sikkerhetskopien, for å kunne gjenopprette data selv uten telefonen (ved å trykke på Galleri vil vi kunne se alle bildene og videoene tatt med kameraet).

Hvis vi har mistet vår Xiaomi-smarttelefon, kan vi raskt finne den ved å trykke på Finn enhetslik at du kan se posisjonen på kartet og velge hva du vil gjøre (få den til å ringe, blokkere den eller tilbakestille den).

2) Synkronisering med Google

Xiaomi-telefoner er effektivt Android-telefoner, så de kan bruke Google synkroniseringssystem for telefoner med den grønne roboten. Den største fordelen er å ha mer lagringsplass (15 GB, sammenlignet med 5 GB av Xiaomi Cloud), utmerket for å lagre bilder, videoer og andre personlige data.

For å starte Google-synkronisering, sørg for at du bruker en Google-konto på telefonen din ved å ta oss langs stien Innstillinger -> Kontoer og synkronisering -> Google og sjekke hvilken Google-konto vi la til telefonen da den startet; hvis du ikke har en Google-konto, trykk på Legg til konto (i skjermbildet Kontoer og synkronisering), la oss trykke på Google og skriv inn påloggingsinformasjonen.

Etter å ha lagt til eller bekreftet tilstedeværelsen av Google-kontoen, trykk på navnet og aktiver haken for alle synkroniseringselementene som finnes (Oppgaver i Kalender, Kalender, Kontakter, Personopplysninger, Dokumenter, Disk, Leaves, Gmail og Google Kalender).

For å lagre bildene og videoene som er tatt, anbefaler vi å installere appen Google Foto og bruk den samme Google-kontoen som er lagt til telefonen for synkronisering, som vist i veiledningen ovenfor hvordan du bruker Google Foto på telefonen.

for å lære mer kan vi også lese vår guide om hvordan fikse synkroniseringsfeil på Android.

3) Andre synkroniseringsmetoder

I tillegg til Xiaomi Cloud og Google-synkronisering kan vi lagre bilder, videoer, kontakter og kalenderhendelser ved å bruke en av følgende skytjenester:

 • Microsoft OneDrive: lar deg automatisk synkronisere bilder, videoer, kontakter, Outlook-e-poster og få tilgang til Microsofts skyrom.
 • MEGA: tilbyr rikelig med skyplass og lar deg automatisk synkronisere bilder og videoer.
 • Dropbox: en annen gyldig tjeneste for automatisk synkronisering av bilder på skyen og for redigering av dokumenter med kolleger.
 • pCloud: Sikre skyplass for automatisk synkronisering av bilder tatt med telefonen.

Alle tjenester er kompatible med Xiaomi-telefoner og er ikke i konflikt med Google- og Xiaomi-kontoen: vi kan også bruke dem alle sammen. For å lære mer kan vi lese vår guide til beste Cloud-apper for Android og iPhone for å lagre filer uten å ta opp minne.

Konklusjoner

Synkroniseringssystemet som tilbys av Xiaomi er veldig effektivt og kan effektivt erstatte Google-systemet som finnes på alle smarttelefoner med Android-operativsystemet. I alle fall vi kan alltid bruke Google-kontosynkronisering og noen andre også kjent og pålitelig skytjenesteslik at du kan lagre mye mer data og kunne gjenopprette dem raskt.

Vi kan fortsette å lese om emnet ved å lese våre ai-guider beste "sky"-arkiver for å holde bilder online for alltid kom igjen hvor du kan lagre alle bildene som er tatt uten å miste dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up