Hvordan vite om noen har Skype eller er aktive, - Finn Skype-kontakter eller -profiler enkelt

Index
 1. Hvordan vite om en person har Skype
 2. Hvordan finne en person på Skype
 3. Hvordan finne en Skype-bruker
 4. Trinn å følge for å få en persons profil gjennom Skype

Jeg husker fortsatt den gullalderen på internett da vi brukte timer og timer på å snakke gjennom msn-messenger. Microsoft-chatten som ga så mye glede for mange av oss som nå er litt gamle og vi tilpasser oss de nye applikasjonene som lar oss holde kontakten.

Ting har endret seg betydelig siden den gang og i flere år Microsoft utviklet sin klassiske Messenger slik at det ender opp med å slå seg sammen med Skype, som er en mer komplett applikasjon på alle måter.

Hvordan vite om en person har Skype

Det var en nødvendig sammenslåing. Med de sosiale nettverkene mistet MSN Messenger flere og flere brukere, så det var ikke noe alternativ, og jeg tror det var en av de beste beslutningene siden Skype, til tross for alle feilene, fortsatt er en ganske bra appspesielt for arbeidsplasser.

Å opprette en Skype-konto er ganske enkelt siden du bare trenger å ha en Skype-konto. Outlook, Live eller Hotmail. Med denne kontoen får du tilgang til mange Microsoft-tjenester, på samme måte som med Googles Gmail.

Temaet er Hvordan vite om en person har Skype? Det er ikke for komplisert å finne ut om noen har Skype eller ikke. Det du må gjøre er å søke etter henne ved hennes for- og etternavn.

Når vi registrerer oss for en Microsoft-konto, blir vi spurt om for- og etternavn. Så når vi ser etter en person kan vi finne det på denne måten. Husk også at flere personer med samme for- og etternavn. Du bør se på opprinnelseslandet og profilbildet til du finner den personen.

Hvordan finne en person på Skype

Et annet alternativ til å søke etter en person i Skype skal bruke e-postnavnet av nevnte person. For eksempel: hvis e-posten din er "[email protected]” så kan du sette “beste venn” og det skal vises.

Det siste alternativet du kan prøve å finne den personen er ved å sette inn Skype-søkemotoren den personens telefonnummer. I mange tilfeller dukker personen du søker etter fordi de har knyttet mobiltelefonen til kontoen sin. Så det er ganske enkelt å finne den takket være dette.

Ser man bort fra metodene som vi diskuterte ovenfor. Det er ingen annen måte å finne noen på Skype. Det eneste alternativet du kan sitte igjen med er å bare spørre ham gjennom en annen app eller sosialt nettverk hvis du har Skype og ber om kontoen.

Skype er et utmerket program som kanskje ikke nyter populariteten til WhatsApp. Men er tilgjengelig for datamaskiner og mobile enheter. Å opprettholde samtaler, enten det er via tekst, video eller lyd, er ganske smidig og enkelt med denne kraftige applikasjonen fra Microsoft.

Selv om det i andre segmenter kan være vanskeligere å vite hvilken som er hovedapplikasjonen å anbefale til brukere, er det nesten ingen tvil om at når vi tenker på videosamtaler Skype er den beste eksponenten for det.

Hvis du ikke vet hvordan Skype fungerer, er det første du må vurdere at det er en plattform som vi vil kunne foreta videosamtaler med, i tillegg til internasjonale samtaler, på en veldig enkel og gratis måte, eller betale lave kostnader.

Fra det tillater Skype oss ring eller chat også med vennene våreuansett hvor i verden de er, men for å gjøre det før vi må legge dem til i kontaktlisten vår, for å kalle det på en eller annen måte.

I dette tilfellet, da Vi skal lære deg prosedyren som lar deg søke etter brukere på Skypepå en slik måte at hvis du ønsker å kommunisere med noen spesielt, må du bare fortsette å lese om det.

Alt du trenger for å kunne utvikle dette steg for steg er cha en datamaskin med Internett-tilkobling, i tillegg til å ha Skype-applikasjonen lastet ned på PC-ennoe som ikke tar deg mer enn noen få sekunder.

Hvordan finne en Skype-bruker

Vel, hvis du allerede har applikasjonen installert på datamaskinen din, er du nærmere enn noen gang å kunne dele skjermen på Skype med vennene dine eller ringe dem, som du bare trenger å følge disse trinnene:

 • Åpne Skype på PC-en din slik du vanligvis gjør
 • Skriv inn brukernavn og passord på Skype Start-skjermen hvis det ikke starter automatisk
 • Vent til Skype kobler seg til serveren via Internett-tilkoblingen din
 • Programmet vil gi ut en lyd når det har klart å koble seg til
 • I det øyeblikket vil du se alle vennene dine, for eksempel personer du har lagt til i Skype-kontaktlisten din
 • Klikk deretter på Kontakter-alternativet som vises i den øverste menylinjen i Skype
 • Gå deretter til Finn kontakter i rullegardinmenyen
 • I det øyeblikket vises et dialogvindu på skjermen som vil hjelpe deg
 • Det er viktig at du legger inn alle kontakt- eller identifikasjonsdata til brukerne du leter etter

Det er flere metoder for å søke og finne personer du kjenner på Skype. En av de enkleste har å gjøre med å søke etter brukere med fullt navn, mens du sjekker e-postadressen eller telefonnummeret deres.

I noen tilfeller vil du legge merke til at navnet du leter etter er et for vanlig navn, men heldigvis kan du spare tid begrense søkeresultatene og filtrere dem ved å legge til detaljer som by, land, alder, kjønn.

Når du har lagt til all denne informasjonen, vil Skype vise deg en liste over alle personene den har funnet, alltid innenfor kravene til beskrivelsen din. For å lære mer om hver bruker, du må bare klikke på den.

Hvis det faktisk er personen det gjelder, må du legge den til på agendaen din ved å klikke på legg til i kontakter-knappensom lar deg alltid ha det for hånden for å kontakte ham når du vil.

Til slutt må du ta i betraktning at prosedyren som vi nettopp har lært deg er nyttig både for datamaskiner med Windows-operativsystem som de Mac-ene som er utviklet av folk i Apple.

Skype Det er ikke et vanlig sosialt nettverk. Siden det kom til databehandlingsfeltet i 2003, har dette programmet laget av Microsoft-selskapet revolusjonert verden slik vi kjenner den. Dette er fordi muligheten til å foreta ubegrensede videosamtaler og helt gratis Det viste seg ikke bare å være nyskapende, men også veldig praktisk.

Denne måten å nå mennesker på avstand familie og venner samt folk i felten virksomhet. Nå, som alle sosiale nettverk, krever dette at du oppgir dine personlige data når du oppretter kontoen din.

Disse dataene gjør det mulig for Skype-plattformen å holde en spesifikk oversikt over brukerne og vite om de er tilkoblet, samt å finne ut hvilke servere som er optimale for å ringe. På samme måte tillater de andre brukere for å kunne lokalisere og legge til sine bekjente rundt om i verden.

hvis du vil vite hvordan få noens profil på skype. Enten det er for å bekrefte identiteten din, få spesifikk informasjon eller huske bursdagsdatoen din... Denne guiden er laget for deg. Du trenger bare å lese trinnene som vi presenterer nedenfor og følge disse instruksjonene til punkt og prikke.

Trinn å følge for å få en persons profil gjennom Skype

Det første trinnet for å kunne få profilen til enhver bruker som bruker Skype er, logisk, åpne programmet. For dette kan vi gå til ikonet på Skype-skrivebordet vårt og trykke to ganger med musen på det. Eller hvis vi ikke har dette ikonet, kan vi søke etter programmet ved oppstart av Windows og åpne det derfra.

neste ting blir start økten vår på skype, denne prosessen gjøres automatisk. Men hvis ikke, trenger vi bare å skrive inn navnet (e-post) og passordet vårt, og vi vil umiddelbart få tilgang til vår personlige Skype-konto.

Nå må vi sørg for at du har lagt til personen før vi ønsker å få din profil. For dette kan vi søke i kontaktlisten vår til vi finner den. I tilfelle den ikke er på denne listen, må vi legge den til ved å bruke e-posten din.

Det spiller ingen rolle hvordan vi får denne e-posten, enten det er å spørre personen om det eller ta den fra et annet sosialt nettverk. På denne måten vil den personen dukke opp blant kontaktene våre. Vi må bare finne den og trykk på navnet ditt.

Etter å ha klikket på navnet til denne brukeren, åpnes et panel med forskjellige alternativer. Før disse må vi trykke på knappen identifisert som "Se profil". På denne måten blir vi omdirigert til et nytt vindu med all relevant informasjon til denne Skype-brukeren.

Og det er det! Vi vil ha fått Skype-profilen til denne spesifikke kontakten. På denne måten, hver gang du ønsker å få profilen til noen på Skype som du vil snakke med eller starte en samtale med, trenger du bare å gjenta denne prosedyren så mange ganger du trenger. ¡nå vet du hvordan du gjør det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up