Identifiser farger og lag paletter med apper på Android og iPhone/iPad

Vi vet ikke hvilken farge vi skal velge til tegninger, dekorasjoner eller maling? La oss sammen finne ut hvordan du velger farger og paletter med gratisapper

På smarttelefonbutikker kan vi finne ulike app for å gjenkjenne fargeri stand til automatisk å vise oss den riktige fargen fra en bestemt startfarge eller vise oss den matchende fargepaletten, slik at vi kan tegne eller male live med større presisjon.

I den følgende guiden har vi samlet beste appene for å velge farger og sjekke paletttilpasning, kan lastes ned gratis på både Android- og iPhone-enheter. Alle appene som er testet overholder standardene RGB, CMYK, HEX, HSV og LAB, de mest brukte i digital tegning for fargelegging og tegning.

1) Kjølere

En av de beste appene for å velge nye farger og paletter er Kjøleretilgjengelig for nedlasting for Android og for iPhone/iPad.

Den aktuelle appen kan hjelpe oss å velge riktig fargepalett med utgangspunkt i én enkelt farge, den kan undersøke bilder og bilder fra telefonen for å få fargene som brukes, den lar deg kombinere flere farger sammen med forskjellige effekter og, når fargen eller den perfekte fargepaletten, gir muligheten til å eksportere farger i ulike bildeformater eller i formater for redigeringsprogrammer som Illustrator.

2) PANTONE Studio (kun iPhone og iPad)

En av de beste appene for å trekke ut farger og velge en ny palett for tegning er PANTONE Studiotilgjengelig eksklusivt for iPhone og iPad og kan lastes ned gratis fraApple App Store.

Appen gir en rekke tilpassbare paletter og er en av de mest presise når det gjelder å trekke ut informasjon om fargene i et bilde eller et bilde lastet opp til enheten. I tillegg til bildene som allerede er tatt, kan du bruke det bakre kameraet til å identifisere farger i sanntid, og lage fargepaletter inspirert av objektene rundt oss.

Eksportfunksjonene er også virkelig gode: vi kan eksportere direkte til Adobe Creative Cloud-skyen og sende paletten til Photoshop, slik at vi umiddelbart kan begynne å bruke den til fargelegging og tegning.

3) Fargevelger (Android)

En annen veldig god app for å identifisere farger og lage nye paletter er Fargevelgertilgjengelig for gratis nedlasting fra Google Play Butikk.

Appen gir muligheten til å laste opp bilder og identifisere hver eneste farge som vises i den, ganske enkelt ved å trykke på den delen av bildet som vi ønsker å få mer informasjon fra. Med fargen trukket fra bildene kan vi få fargekoden, RGB-komponenten og all annen informasjon som er nyttig for å kopiere fargen også i fotoredigeringsprogrammer, inkludert lignende farger (for å gjenskape en palett inspirert av en enkelt farge).

4) RGB-fargevelger for kamera (Android)

De som ønsker å identifisere farger i sanntid ved hjelp av telefonens kamera kan satse på RGB-fargevelgerkameragratis å laste ned for Android.

Appen tilbyr et fargekontrollgrensesnitt som endres basert på hva vi rammer inn fra bakkameraet, og indikerer dermed fargen eller fargepaletten på en helt automatisk måte. Etter å ha identifisert en farge kan du lagre den i appen og eksportere den, slik at du senere kan lage en serie farger inspirert av naturen eller det som omgir oss.

5) Fargevelgersensor: Detektor (iPhone/iPad)

En annen nyttig app for fotografer og tegneentusiaster er Fargevelgersensor: Detektorkan kun lastes ned for iPhones og iPads.

Appen har et kameragrensesnitt, og med et enkelt trykk på en del av rammen kan den gjenkjenne den tilhørende fargen, til og med gjenskape fargepaletten nærmest den. I tillegg til sanntidsbilder, kan den analysere bilder og bilder som er lagret i telefonens minne (som tidligere bilder), og dermed gjenskape fargepaletten til bruk for digitale tegninger eller levende tegninger.

6) Andre apper for å velge farger og paletter

Appene som er sett så langt er de beste vi har prøvd for å kunne identifisere farger korrekt via kameraet eller ved å analysere bildene som allerede er tatt på telefonen. I tillegg til dem kan vi også laste ned en av følgende apper, alle utmerkede alternativer:

 • Ekte farger, palettgenerator (Android): utmerket for å generere fargepaletter fra automatisk genererte startfarger eller fra bilder som finnes i telefonens minne.
 • Hvilken farge? (iPhone og iPad): en annen app som kan brukes på Apple-enheter for å gjenkjenne farger fra bilder og hente koden i RGB-, CMYK-, HEX- og HSV-format.
 • Fargeinspirasjonsverktøy (iPhone og iPad): blant de beste appene for å finne nye farger, lage nye paletter og matche fargene som ligner mest på en farge som finnes i et bilde eller et bilde.

Rådet er å laste ned alle appene og prøve dem, for å finne den som passer best til vårt arbeid eller vår måte å tegne eller lage nye bilder på.

Konklusjoner

Teknologien har utviklet seg så mye at nå bare bruk en telefon eller et nettbrett i nærheten av et objekt for å gjenkjenne fargetypen og dermed lage en tilpasset palettsom skal brukes senere i Photoshop eller Illustrator for å pynte på tegningene dine eller for å lage nye malerier.

Fortsatt om temaet bilder kan vi lese våre ai-guider beste generatorer for å lage kunst fra tekst og ai beste programmer for redigering av bilder og bilder.

Index
 1. 1) Kjølere
 2. 2) PANTONE Studio (kun iPhone og iPad)
 3. 3) Fargevelger (Android)
 4. 4) RGB-fargevelger for kamera (Android)
 5. 5) Fargevelgersensor: Detektor (iPhone/iPad)
 6. 6) Andre apper for å velge farger og paletter
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up