Installer nettsteder som applikasjoner på PC med Edge

Nettsteder kan installeres via Edge, som skrivebordsapplikasjoner for PC, og blir som ekte uavhengige programmer

Microsoft Edge det er en utmerket integrert nettleser i Windows 11 og i Windows 10 som effektivt kan erstatte Google Chrome med sin utallige unike funksjoner.

Blant de mest populære funksjonene finner viinstallere nettsteder som Windows-apperfor å ha et dedikert nettleservindu uten grafiske dikkedarer, som fungerer som om nettstedet virkelig ble forvandlet til en systemapp komplett med en snarvei i Start, på skrivebordet, på den nederste linjen og de uunngåelige varslene.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvor enkelt det er Installer nettsteder som skrivebordsapplikasjoner med Microsoft Edgeviser deg også alle triksene for å kunne få mest mulig ut av denne funksjonen med de mest brukte nettsidene på PC (for jobb, kontor og studier).

LES OGSÅ -> Beste utvidelser for Microsoft Edge

1) Lag nettsteder som apper med Edge

For å lage appen basert på hvilken som helst nettside, åpne Edge, gå til adressen til nettstedet vi ønsker å forvandle til en app, trykk på de tre prikkene øverst til høyre, klikk på App og vi presser på Installer nettstedet som en app.

I vinduet som vises, velg et navn du ønsker og endre ikonet for å tilordne appen (ved å trykke på Redigere og ved å bruke et tidligere nedlastet bilde) og bekreft å umiddelbart begynne å bruke den nye appen.

Hvis vi gjorde alt riktig vi vil se den nye nettappen i forgrunnen, i et vindu som ligner helt på tradisjonelle applikasjoner. Nettappen vil fortsatt bruke Edge som en gjengivelsesmotor og vil også bruke alle utvidelsene som muligens er installert på den, selv om vi ikke lenger vil ha tilgang til det fulle grafiske grensesnittet til nettleseren (den største fordelen med å ha nettstedet installert som en app).

2) Administrer og fjern opprettede apper

Etter at appen er opprettet, vises et lite vindu øverst til høyre for raskt å legge til den nye app-snarveien til skrivebordet, oppgavelinjen og Start-menyen.

Appene vi har installert kan administreres ved å åpne Microsoft Edge direkte (fra Start-menyen), trykke på de tre prikkene øverst til høyre, klikke på Apper -> Administrer apper eller ved å skrive i adressefeltet edge://apps/.

Hvis vi har noen apper å fjerne, klikker du bare på de tre prikkene i appboksen (øverst til høyre i den) og trykker på Avinstaller; hvis vi i stedet ville legge til snarveier igjen og slette dem ved en feiltakelse, er alt vi trenger å gjøre å trykke på Fest til oppgavelinjen eller Legg til i Start i app-ruten.

For å lage en snarvei på skrivebordet, trykk ganske enkelt på de tre prikkene i appboksen og velg elementet Lag skrivebords snarvei.

3) Hvordan starte apper automatisk med Windows

Ønsker vi å starte en av appene som er installert med datamaskinen, for å ha umiddelbar tilgang til funksjonene som tilbys av nettstedet? For å starte en app automatisk, la oss gå tilbake til appadministrasjonsskjermen (edge://apps/), klikk på de tre prikkene i boksen til appen for å starte automatisk og velg elementet Start automatisk når enheten er logget på.

For å gjøre den automatiske starten virkelig effektiv, la oss gå til menyen Innstillinger -> System og ytelse (en god snarvei er edge://settings/system i adressefeltet) og sjekk følgende elementer:

  • Hurtigstart
  • Fortsett å kjøre utvidelser og apper når Microsoft Edge er stengt

I tillegg til disse to elementene sjekker vi at Microsoft Edge automatisk starter sammen med Windows ved å trykke CTRL+SHIFT+ESC og ta oss til skjermen Oppstartsappder vi må bekrefte det Microsoft Edge er aktivert ved oppstart.

For mer informasjon kan vi lese artikkelen vår om hvordan kontrollere om programmer starter når du slår på PC-en.

4) De beste appene å lage på Windows

Selv om vi på papiret kan forvandle et hvilket som helst nettsted til en app for Windows, er noen tjenester bedre egnet til dette formålet, og erstatter effektivt installasjonen av den faktiske applikasjonen.

De beste tjenestene å installere som nettapper er:

Andre gyldige nettsteder for å gjøre om til apper kan sees i artiklene våre om webapplikasjoner for å erstatte PC-programmerbeste nettapper for å administrere nettbaserte prosjekter og aktiviteter.

Konklusjoner

Microsoft Edge blir mer komplett og raskere for hvert år som går, med funksjoner som er i stand til å konkurrere med den mest populære nettleseren i verden, nemlig Google Chrome (som fortsatt er en referanse for nettsurfing). Dagene da folk holdt seg borte fra Internet Explorer eller en erstatning laget av Microsoft virker så lenge borte!

Edge kan trygt brukes som en motor for å generere de beste nettappenesiden nettleseren er perfekt integrert i operativsystemet og starter en hvilken som helst nettapp mye raskere enn Chrome eller andre nettlesere med lignende funksjon.

Nettapper kan være også laget for kunstig intelligens nettsteder, for å ha dem umiddelbart for hånden; for å lære mer kan vi lese guidene våre om hvordan aktivere og bruke Bing Chat og på beste alternativene til ChatGPT som fungerer på italiensk.

Index
  1. 1) Lag nettsteder som apper med Edge
  2. 2) Administrer og fjern opprettede apper
  3. 3) Hvordan starte apper automatisk med Windows
  4. 4) De beste appene å lage på Windows
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up