Installer Play Store på Amazon Fire-nettbrettet for å få alle Google-apper

Du kan installere Google Play Store, alle appene og fjerne annonsene på Amazon Fire, det billigste nettbrettet der ute

De Amazon Fire-nettbrett er et av de bestselgende nettbrettene i verden, ikke så mye for sine evner, men fremfor alt for sine

LES OGSÅ -> Slik holder du Google Play-tjenester oppdatert på Android

Installer Play Store på Amazon Fire Tablet

I den følgende prosedyren er det ikke nødvendig å rote enheten eller til og med ADB, siden vi alltid vil handle fra enheten gjennom målrettede APK-er. Før vi fortsetter skal vi imidlertid låse opp utvikleralternativer og autorisere installerer fra ukjente kilderslik at du kan installere alt du trenger uten problemer.

For å aktivere APK-installasjon, la oss gå til banen Hjem -> Innstillinger -> Sikkerhet og personvernidentifiserer vi stemmen Apper fra ukjente kilder og aktivere bryteren. Nå må vi laste ned, direkte fra nettleseren Fire, de riktige filene basert på Amazon-nettbrettet vi bruker i det øyeblikket, fra kl. Google Account Manager og passerer gjennom Google Services Framework og Google Play-tjenester.

Google Account Manager

  • Google Account Manager v7.1.2: Bruk for Fire HD 10 (9. generasjon), Fire 7 (9. generasjon), Fire HD 8 (8., 10. generasjon);
  • Google Account Manager v5.1: Bruk for Fire HD 10 (7. generasjon og tidligere), Fire HD 8 (7. generasjon og tidligere), Fire 7 (7. generasjon og tidligere), Fire HD 6, Fire HDX 8.9.

Google Services Framework

  • Google Services Framework v9-4832352: For bruk på Fire HD 10 (9. generasjon), Fire HD 8 (10. generasjon);
  • Google Services Framework v7.1.2: Bruk for Fire 7 (9. generasjon) på Fire OS 6, Fire HD 8 (8. generasjon) på Fire OS 6;
  • Google Services Framework v5.1: Bruk for Fire HD 10 (7. generasjon og tidligere), Fire HD 8 (7. generasjon og tidligere), Fire 7 (7. generasjon og tidligere), Fire HD 6, Fire HDX 8.9.

Google Play-tjenester

Etter å ha lastet ned alle systemappene som kreves av Google, kan vi laste ned appen Google Play Butikk. For å fullføre prosedyren, følg nøye rekkefølgen vi har vist deg: Installer først Google Account Manager, trykk på sluttinstaller Google Services Framework, trykk på igjen sluttinstaller Google Play-tjenester, klikk på igjen slutt og vi avslutter med å installere Google Play Store. Etter å ha installert butikken, trykk Fullfør og start nettbrettet på nytt for at endringene skal tre i kraft.

Vi vet ikke hvilket Amazon-nettbrett og hvilken OS-versjon vi bruker? For å få denne informasjonen vil det være nok å ta oss langs stiene Innstillinger -> Enhetsalternativer -> Enhetsmodell (for modell) e Innstillinger -> Enhetsalternativer -> Systemoppdateringer (for OS-versjonen).

Installer en alternativ butikk full av apper

Hvis vi ikke vil tukle for mye eller prosedyren ovenfor ikke fungerte, kan vi alltid finne en utmerket alternativ appbutikk som Aptoid.
Aptoide er en butikk som nesten fullstendig kopierer Google Play-butikken, med alle appene vi er vant til å bruke på Android. Ofte oppdateres appene på Aptoide også oftere enn Google Play Store, men vi må passe på å ikke installere apper som trenger Google-apper for å fungere (som Gmail eller Google Drive).

For mer informasjon, les vår guide til alternativer til Play Store for å laste ned Android-apper.

Konklusjoner

Amazon Fire-nettbrettet er virkelig utmerket som nettbrett for barn eller for å se noen strømmefilmer, også tatt i betraktning den ubetydelige kostnaden til grunnmodellen. De dyrere modellene er enda vakrere og komplettere, men betaler fortsatt prisen ikke har Google Play Store installert; med prosedyrene sett ovenfor kan vi enkelt integrer Google Store på et hvilket som helst Amazon-nettbrett eller, alternativt, bruk en alternativ butikk med alle de mest populære appene.

Fortsatt på Amazon Fire-nettbretttemaet kan vi lese guiden vår om hvordan Tilpass Fire-nettbrettet ditt uten annonser, tilbud og installasjon av apper.

Index
  1. Installer Play Store på Amazon Fire Tablet
  2. Installer en alternativ butikk full av apper
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up