Internett uten telefon og fasttelefon: mulige løsninger

Index
 1. 1) Hvordan kan vi koble til uten fasttelefon eller telefon?
 2. 2) Beste tilbud uten telefonlinje
  1. TIM SUPER FWA
  2. Vodafone Home Wireless +
  3. WindTre Super Internet Home
  4. EOLO mer
  5. Linkem
 3. 3) Andre operatører uten faste linjer
  1. Konklusjoner

Tilbud, alternativer og mulige løsninger for å ha internett uten telefon selv uten kablet fasttelefon

Mange brukere tror at for å ha internett hjemme er det nødvendig å ha en fasttelefon koblet til telefonuttaket eller aktivere en fiberoptisk forbindelse rett inn i huset.

Det er faktisk flere operatører som tilbyr Internett uten telefon og fasttelefonslik at vi kan koble oss på nettet også i boliger uten telefonuttak, i sekundærboliger, i fritidsboliger eller i fjellhus.

I alle tilfeller er det viktig ikke bare å kontrollere tilbud tilgjengeligvelge i henhold til øyeblikkets bekvemmelighet, men også alle mulige fordeler og ulemper mht. internetthastighet og tilkoblingskvalitet.

La oss se nærmere på de beste tilbudene tilgjengelig for Internett uten telefon og fasttelefon som du kan abonnere på.

LES OGSÅ -> Beste internetttilbud til hjemmet, ADSL eller Fiber, mer praktisk og pålitelig

1) Hvordan kan vi koble til uten fasttelefon eller telefon?

Hvis vi ikke kan koble til hjemmetelefonlinjen, det ikke er stikkontakt i huset og direkte fiberoptikk (FTTH) ikke er tilgjengelig i kommunen eller grenda vi bor i, må vi nødvendigvis bruke trådløse tilkoblinger for å koble til Internett.

Operatører har gjennom årene utvidet teknologier for å kunne koble flere og flere mennesker til Internett, også de som de bor i avsidesliggende kommuner eller langt fra store befolkningssentre (hvor Internett alltid er tilgjengelig).

Teknologi brukes til å utvide dekningen og overvinne «det digitale skillet». FWA: den kombinerer hastigheten til optisk fiber (opp til antennen) med kapasiteten til trådløs tilkobling, båret via dedikerte radiofrekvenser (ofte med 5G-antenner, men LTE brukes også).

Denne typen tilbud selges under navnet "mixed fiber radio" og kan representere et gyldig alternativ til FTTC- og FTTH-linjer.

Disse teknologiene tilbys både av operatører spesialisert på trådløse tilkoblinger (dvs. de tilbyr ikke andre typer kontrakter eller tilkoblinger) og av tradisjonelle operatører (TIM, Vodafone etc.), som derfor kombinerer fiberoptiske tilbud med FWA-tilbud.

2) Beste tilbud uten telefonlinje

Fordelen med å velge en tradisjonell operatør med kablet linje er å ha et stabilt nettverk med svært høye hastigheter (spesielt med fiberoptisk forbindelse). Når vi velger en trådløs operatør eller et FWA-tilbud vil vi koble oss trådløst til en mer eller mindre fjerntliggende (eller mer eller mindre overfylt) antenne, med alle de feilene som resulterer i dårlig vær eller metningsproblem.

For ikke å overse er altså fordelen med å ha en meget effektiv bistandstjeneste, eller i alle fall klart overlegen den bistandstjenesten som en mindre bedrift måtte ha.

Nedenfor har vi valgt ut beste tilbud for Internett uten telefonlinje.

TIM SUPER FWA

Et av de beste tilbudene for å ha Internett uten fasttelefon er TIM WiFi Power FWATIMs dedikerte tilbud til alle små kommuner eller grender uten optimal nettdekning.

Ved å velge dette tilbudet vil vi ha Internett på opptil 100 Mega i nedlasting og 50 Mega i opplasting uten begrensninger, dedikert FWA-modem (med installasjon av utendørs- og innendørskomponenten) og pay-as-you-go-samtaler til prisen av €24,90 per måned for nye TIM-kunder, som blir € 15,90 per måned hvis du allerede er TIM fasttelefonkunder.

Vodafone Home Wireless +

Vodafone tilbyr også et gyldig abonnement i FWA kalt Vodafone Home Wireless +.

Ved å velge dette tilbudet vil vi ha Internett på opptil 100 Mega i nedlasting og 50 Mega i opplasting uten begrensninger (flat), dedikert FWA-modem og ubegrensede anrop til €27,90 per månedmed en aktiveringspris på €4 per måned i 24 måneder eller €96 engangs.

Vi kan velge både Innendørs konfigurasjon (uten eksterne antenner) og Utendørs konfigurasjon (med ekstern antenne); i sistnevnte tilfelle vil vi kunne dra nytte av hastigheten til Vodafones 5G-nettverk.

WindTre Super Internet Home

WindTre kunne ikke mangle, som tilbyr et tilbud kalt FWA Super Internet Home.

Med dette tilbudet vil vi ha en ubegrenset trådløs tilkobling (flat) på 300 Mega i nedlasting og 50 Mega i opplasting og dedikert Wi-Fi-modem til bekostning av € 19,99 per måned. Aktiveringskostnaden er €9,99 i stedet for €49,99 med tilbudet aktivt i 24 måneder.

EOLO mer

En av de ledende operatørene innen sektoren for trådløse og telefonlinjeforbindelser er EOLO, som leverer tilbudet EOLO mer.

Med dette tilbudet vil vi ha en ubegrenset Internett-tilkobling på opptil 200 Mega i nedlasting, EOLO-modem med dedikert antenne, assistanse inkludert for prisen av €19,90 for de første 12 månedene (da €24,90 per måned).

Hvis vi trenger mer fart kan vi abonnere på pakkene Underholdning eller Studer og arbeid, som låser opp den maksimale tilkoblingshastigheten som tilbys av tjenesten. Standard installasjon med EOLO-sertifisert tekniker på spesialtilbud til € 19,90 engangs.

Linkem

En av de beste operatørene for Internett uten telefon og fasttelefon er uten tvil Linkemen av de første operatørene i sitt slag.

Linkem tilbyr ulike tilbud for trådløse tilkoblinger: det beste er uten tvil abonnementsversjonsom inkluderer navigering om Last ned Internett på opptil 1 Gigabitinstallasjon av Linkem-modemet, talealternativ med ubegrensede samtaler hjemmefra til en pris av €24,90 per måned.

Alternativt kan vi også signere forhåndsbetalt versjonmed nedlastingshastigheter på 100 Mbps, al pris på €169 for aktivering (med 3 måneder inkludert) og deretter €27 for 1 måneds navigasjon (andre abonnementsstørrelser er også tilgjengelige, for å dekke 3, 5 eller 12 måneders navigasjon).

3) Andre operatører uten faste linjer

Nedenfor har vi samlet andre gyldige tilbud med FWA-teknologi tilgjengelig på det italienske markedet:

 • Fastweb Casa Light FWA: Fastweb tilbyr også FWA-dekning for enkelte kommuner. Det er derfor lurt å velge det beste tilbudet fra siden, sjekke dekningen og, hvis akronymet FWA vises, fortsette å kunne ha Internett uten telefon og fasttelefon. Prisen på tilbudet er lik €22,95 per måned.
 • Tiscali: Ultra Internet Wireless-tilbudet inkluderer nedlastingshastigheter på opptil 100 Mega, installasjon og Tiscali Wi-Fi-modem inkludert på €24,90 per måned.

Vi velger riktig operatør for hjemmet vårt og begynner å surfe med den maksimale hastigheten som er tilgjengelig, og dra nytte av de beste tilgangsteknologiene hvis mulig.

Konklusjoner

Med nye teknologier vi kan surfe på Internett hjemme selv uten å ha telefonuttakved å bruke FWA til å navigere som om du hadde en fast linje (med høyere stabilitet enn de gamle radiolenkene).

Tydeligvis tilbyr ikke forbindelsen samme hastighet som vi kan oppnå med FTTHmen for små byer kan det være mer enn nok å studere, jobbe eller se en god film i streaming.

Hvis vi allerede har tegnet et abonnement for en av disse operatørene, er det best å kjøpe en kupong umiddelbart Internetthastighetstestfor umiddelbart å sjekke hvilken hastighet vi når og hva vi kan gjøre med den.

For å bruke et såpemodem til å surfe på Internett hjemme kan vi også lese guidene våre om hvordan bruke Internett-pinnen med nettbrett og mobiltelefoner kom igjen hvor mye koster det å surfe med TIM, Iliad, WindTre, Vodafone såpe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up