Lag abstrakte malerier fra et bilde, selv med AI

Index
 1. 1) Dream by WOMBO - AI Art Tool
 2. 2) Prisma Photo Editor
 3. 3) Pikazo
 4. 4) Artist AI
 5. 5) PsykoPaint
 6. 6) Andre nettsteder og apper for å lage abstrakte malerier
  1. Konklusjoner

Beste nettsteder for å tegne på bilder og gjøre bilder til malerier ved hjelp av vakre kunstneriske effekter

Abstrakte filtre, designet for bilderedigering, er nå populært på fotoredigeringsapper og -nettsteder forvandle fotografier til ekte abstrakte malerier på en enkel måte og innen alles rekkevidde.

Generelt sett innebærer det å bruke et fotografi eller et bilde lastet opp fra datamaskinen eller telefonen din som grunnlag og bruke de automatiske malene for å transformer bildet vårt med maleeffekter og overleggtil det blir et ekte maleri.

Mange nettsteder lar deg også Generer abstrakte bilder fra et bilde som malerierved hjelp av kunstig intelligens for å oppnå ønsket abstrakt maleri.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan lage abstrakte malerier fra et bildebruker også AI som et system for å generere bilder automatisk fra et enkelt bilde.

LES OGSÅ: Beste AI-bildegeneratorer for å lage kunst fra tekst

1) Dream by WOMBO - AI Art Tool

En av de beste tjenestene vi kan bruke til å lage abstrakte malerier fra et bilde er Dream av WOMBOtilgjengelig som nettapp (for å lage kunst fra tekst) og som en app for Android og for iPhone/iPad (for å endre bilder til malerier).

Ved å bruke denne tjenesten kan vi lage nye malerier fra bunnen av ved å bruke bildene våre som grunnlag for modifikasjonene: etter å ha valgt bildet som skal endres, vil det være nok å velge stilen på portretten fra de tilgjengelige og vente på at tjenesten skal behandles.

I tillegg til å lage abstrakte malerier fra et bilde, lar det deg lage nye bilder ved å skrive dem som tekst, og dermed skape nye kunstverk takket være kunstig intelligens; denne funksjonen er tilgjengelig både fra nettstedet og fra mobilappene.

2) Prisma Photo Editor

En annen gyldig tjeneste for å lage abstrakte malerier fra et bilde er Prisma Photo Editortilgjengelig som app siden Google Play Butikk og fraApple App Store.

Ved å åpne denne appen vil vi ha muligheten til å bruke filtre og effekter for å få abstrakte og fargerike malerier med et enkelt trykk på en knapp. I tillegg til bruken av automatiske filtre, lar den deg også endre noen fotoparametere og overlappe flere filtre, for å lage enda mer abstrakte malerier.

Hvis vi vil lage abstrakte malerier med utgangspunkt i selfiene våre og bruke AI, kan vi også stole på appen Lensa AIogså utviklet av Prima og tilgjengelig for Android og for iPhone.

3) Pikazo

De som elsker abstrakt kunst kan ikke gå glipp av appen Pikazotilgjengelig eksklusivt for iPhone/iPad.

Den aktuelle appen bruker kunstig intelligens for å endre detaljene i hvert bilde, legge til linjer, konturer og farger: resultatet er et abstrakt maleri av meget høy kvalitetklar til å deles på sosiale medier og de viktigste meldingsappene.

De beste brukerne kan også fylle porteføljen sin og begynne å skape seg et navn i panoramaet av abstrakte malerier: dette er mulig fordi appen bruker AI til å endre startbildene vi velger, og dermed gjøre hvert maleri virkelig unikt i sitt slag.

4) Artist AI

En annen gyldig app for å lage abstrakte malerier fra et bilde er Kunstner AIogså tilgjengelig eksklusivt fraApple App Store.

Denne appen er designet for å kunne legge til innslag av farger og linjer til ethvert personlig bilde, og dermed skape et virkelig unikt og engasjerende abstrakt maleri. Appen er enkel å bruke og veldig populær, du trenger bare å laste opp bildet, bruke et av verktøyene som tilbys av appen og flytte fingeren tilfeldig på skjermen for å bruke effekten for abstrakte malerier.

5) PsykoPaint

PsykoPaint er et nettbasert verktøy som det er mulig med tegne på bilder bare med musen ved å bruke en av de forhåndskonfigurerte og forskjellige børstene.

Effektene er veldig kunstneriske og det er som å bruke en pensel på lerretet å blande fargene. Brukeren blir lettet av at fargene automatisk velges av applikasjonen, basert på bildet som er opprettet som er plassert i bakgrunnen.

Den eneste vanskeligheten er derfor å velge effekten og dens variasjoner og flytte musen over boksen. Hvert nytt bilde kan lastes ned til datamaskinen din eller publiseres på PsykoPaints nettgalleri. Det er forskjellige børster som lager polygoner, partikler, former, bånd og geometriske figurer og ulike fargeblandingsmoduser. For å forstå hva disse effektene gjør, bruk og prøv dem først.

6) Andre nettsteder og apper for å lage abstrakte malerier

I tillegg til nettstedene og appene som er sett så langt, kan vi lage vakre abstrakte malerier ved å bruke en av tjenestene i listen nedenfor.

 • PaintTransformer er et nettsted hvor du kan laste opp et selfie-bilde av deg selv eller en annen person og gjøre det om til et maleri laget med store fargestreker. Siden, i tillegg til å vise bildet, viser også hvordan maleriet lages, raskt, gjennom en animasjon.
 • Fotor er et nettsted som lar deg forvandle et bilde til et malt maleri automatisk. For å komme i gang, trykk på Lag og foto-knappen øverst til høyre.
 • Det er en vakker kunstnerisk nettapplikasjon Tekstifiser for å gjøre bilder til portretter og malerier laget av bokstaver og ord.
 • BeFunky skaper mange effekter tegnet på det virkelige fotografiet, og forvandler det til en tegneserie eller et maleri.

Om samme tema kan vi også lese våre guider om hvordan gjøre bilder til tegninger og hvordan lage abstrakte malerier fra bilder ved hjelp av beste nettsider for bilderedigering.

Konklusjoner

Å male med abstrakte linjer og farger er slett ikke lett, men heldigvis kommer teknologien oss til hjelp: med enkle apper eller gratis nettsteder er det mulig lag ekte abstrakte malerier med utgangspunkt i et enkelt bilde vi tok og bruke de ønskede effektene eller be den kunstige intelligensen om å endre bildet for oss.

I en annen artikkel så vi det beste Online verktøy for å male, tegne og fargelegge på datamaskinen din med webapplikasjoner; vi så hvordan i en guide lage tegnede portretter av ansikter, identikits og avatarer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up