Lek med julenissen og følg sleden rundt i verden

Leker i julenissens landsby, følger sledens flytur online, i sanntid, på reisen 24. desember

I denne digitale tidsalder, Julenissen er mer tilkoblet enn noen gang og du kan forestille deg denne fete, glade mannen som bor på Nordpolen i et hus med holografiske skjermer, berøringsskjermvinduer og trådløse høyttalere koblet via Bluetooth til datamaskinen din som spiller julesanger hele tiden. Julenissen er åpenbart også en ekte teknologientusiast, med en smarttelefon og et nettbrett der applikasjoner for oversettelse av fremmedspråk og et kart med GPS-navigator er installert.
Takket være teknologiske fremskritt kan julenissen motta e-poster og svare på spørsmål sendt av barn via Twitter og Skype. Du forventer intet mindre av en mann som reiser over hele verden i sin slede, som uten tvil er det raskeste kjøretøyet i verden.

For å holde kontakten med ham og følg julenissen i landsbyen hans og under hans reise rundt i verden 24. desemberdet er noen mobilapplikasjoner og offisielle nettsteder.

LES OGSÅ: Nettsteder for god jul på nettet

Du kan følge flyvningen til julenissens slede i sanntidpå en absolutt seriøs og offisiell måte, på nettstedet som sporer alle flyreiser i verden: FlightRadar24.
På flyselskapets nettsider kan du deretter sjekke posisjonen til flyet med identifikasjonskoden SANTA1/R3DN053med avgang fra flyplassen på Nordpolen og tydelig angitt med en slede drevet av reinsdyr.

Som hvert år kan du deretter surfe på siden Google Santa Tracker Til oppdag julenissens landsby og spesielt, spore reisen han skal ta med gavene fra julaften. Du kan da sjekke hvor han er og når han vil være i byen din for å ta med gavene.
Du kan holde siden åpen hele dagen 24. desember for å oppdage kuriositeter om alle steder i verden fra julenissens reisedagbok.

Nettstedet er imidlertid ikke bare et interaktivt kart, men også et sted å spille og surfealt fullstendig på italiensk. Voksne og barn kan klikke på de forskjellige bygningene i julenissens landsby og starte noen enkle, men morsomme nettspill. Rull deretter ned og klikk på de forskjellige punktene der musepilen blir en liten hånd for å få tilgang til en spesiell seksjon som kan være et spill eller et øyeblikk i livet til julenissen, som i dette øyeblikket forbereder gavene og mottar bokstaver.
Et av de morsomste spillene det er den der du må trekke gavene inn i sleden ovenfra, den der en alv flyr med jetryggsekken på jakt etter gavene og den hvor du kjører sleden på snøen. Alle spillene styres med tastaturpilene og mellomromstasten. Blant de ulike områdene i landsbyen er det også en for snakk med julenissen og prat med ham som er veldig morsomt og vennlig (oppfordringen til julenissen er dessverre bare på engelsk).
Du kan leke med julenissens leketøysfabrikk i Landsbyen, du kan lage en alv ved å velge klærne hans, ta vare på drivhuset og reinsdyrgym, øve på å levere gaver og følge morsomme programmeringstimer med juletema. Ved å trykke eller klikke på gaten finner du mer enn tjue spill og læringsaktiviteter, inkludert en ny 3D snøboks hvor du kan lage din egen vinterscene.

Det er også Santa Claus Selfie, som tar med julenissen til frisøren og det er derfor mulig å klippe skjegget, farge håret og skjegget og sole ham slik du foretrekker å ta bildet.
Legg også merke til det søker på Googlefra smarttelefonen, ordene julenissenvil det være mulig å enten gå inn i Santatracker-landsbyen direkte eller også trykke for å fargelegg en juleillustrasjonaltså et kjent cover hentet fra Google kunst og kultur.

Vi kan også finne ut hva som skjer i julenissens landsby ved å spørre Google-assistenten på smarttelefonen din eller en Google Nest (Hjem)-enhet: "Ok Google, hva skjer på Nordpolen?" for å motta oppdateringer fra alvene. Blant andre spørsmål kan du stille Google-assistenten "Skriv et brev til julenissen".
Denne siden, som kun er aktiv i juleperioden og er tatt offline resten av året, er absolutt ikke den eneste som kobler til julenissen og hans GPS.

Du kan også bla videre Norad nisse og følg alle bevegelsene hans på kartet levert av Bing, fra det øyeblikket han begynner reisen. For å koble til julenissen med Norad må du installere applikasjonen som er tilgjengelig for iPhone, Android og Windows Phone. Du kan også sende en e-post til julenissen ved å skrive til adressen noradtrackssanta@outlook.com.

Norad Santa og Google Santa Tracker er også blant dem de 10 beste appene for å feire jul på Android og iPhone

I en annen artikkel minner jeg deg om at de beste nettstedene for barn er samlet: spill, undervisning, eventyr og farger.

Et annet nettsted for å finne ut om julenissen er Northpole.com som åpner med panoramautsikt over julenissens hemmelige landsby. Du kan klikke på husene for å gå inn og lese historier (denne gangen på engelsk) og spille.

Julenissen har også en offisiell side på alle språk, italiensk inkludert på adressen Santaclausvillage.info (stedet for den virkelige landsbyen i Rovaniemi Finland). Her er det all informasjon om julenissens studio, adressene man kan sende julebrev til, postkontoret, åpningstider, bilder og videoer av polarsirkelen og landsbyen der han bor, og det er også et liveopptak med en fast kamera i studioet der julenissen jobber.

Tviler du fortsatt på at julenissen ikke eksisterer?
I en annen artikkel, hvordan send julehilsener via e-post eller med kort til utskrift.

Index

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up