Lydeffekter, lyder og støy å laste ned og lytte til

Topp 50 nettsteder hvor du kan finne, lytte og laste ned lydeffekter, lyder og lyder av alle slag gratis

De beste lydeffektene finner du ved å surfe på internett, og det finnes alle slags, for enhver smak. Ikke bare lydprofesjonelle, men også alle av oss kan laste ned lydeffekter for å bruke dem som mobiltelefonringetoner, som meldingsvarsler, som Windows-lyder eller for å blande dem med musikk via en av enkle gratis programmer for DJs.

I denne artikkelen ser vi beste nettsteder hvor du kan finne og laste ned ekte lydeffektergruppert etter kategorier, for å lytte til i forhåndsvisning og, om nødvendig, laste ned lyden gratis i mp3, wav eller, for noen, aiff-filformat.

LES OGSÅ -> Nettsteder for å laste ned ringetoner, ringetoner, varsler og alarmer

1) Nettsteder for å laste ned lyder, lydeffekter og støy

1) Flash Kit Sound FX er en av de beste nettstedene for å laste ned gratis lydeffekter.
Nettstedet har over 7000 royaltyfrie (lisensfrie) sanger tilgjengelig for nedlasting.
Du kan søke etter lyd eller støy manuelt eller bla gjennom ulike kategorier, som natur, transport, musikkinstrumenter, tegneserier, industri, elektronikk og mange andre.
For hver lyd er det informasjon som lengde, kvalitet og størrelse, og du kan forhåndsvise lydeffekten før du laster den ned.

2) Nettstedet Gratis lydprosjekt det er mindre organisert, men jeg anbefaler å bruke siden TAGGER for å gjenkjenne kategoriene av lydeffekter du kan finne.

3) SoundJayklarere og vakrere, lar deg lytte og laste ned mange lydeffekter og lyder av alle typer i mp3- eller wav-format ved å organisere databasen i kategorier.

4) SoundBible Det er en fantastisk, velorganisert samling av lyder, støy og lydklipp som du kan søke og finne alle slags lydeffekter med og laste dem ned fritt.
5) FreeSFX tilbyr flere gratis lydeffekter for å søke via den interne søkemotoren eller ved å bla gjennom de ulike kategoriene.

6) Finn lyder det er det absolutt flott for å søke etter lyder du vil høre og laste nedtakket være en enorm database for en nesten uendelig rekke lydeffekter organisert i kategorier og lett tilgjengelige. Lydeffektene som finnes på disse sidene er derfor dyrelyder, bylyder, utrop av mennesker, musikalske looper, skudd av trommer, kjente filmeffekter. , hjemmeatmosfære, naturlige lyder fra havet, skoger, skoger, fjell, vind, fuglekvitter, robotlyder og elektroniske lyder, støy fra industri og transportmidler som tog, biler og fly, sportsfeiringer, publikumslyder, musikalske eksempler , klikk og pip, telefonen, båndopptakeren, skrivemaskinen, ild og vann og mange andre sjangre.

7) Frilyd er en flott søkemotor for WAV-lyder og lydeffekter som kan brukes for Windows eller til andre formål.

8) Morsommere lydeffekter er de mennesker Av Publikumslyder hvor du kan finne lydene av uttrykkene til en mann, en kvinne, et barn eller mengden. Lydene er fremfor alt applaus, klapping i hendene, gråt eller latter, hosting, lyden av noen som kaster opp, effekten av overraskelse eller frykt og mye mer.

9) Det er i en annen artikkel andre lyder og kjente fraser fra filmer også på italiensk eller utenlandsk, med ulike lydklipp og mp3- og wav-filer som også skal brukes som mobiltelefonringetoner.

10) Intense og atmosfæriske er de myke, omgivende og regnfulle lydeffektene, melodiene som hjelper deg med å sovne og de hypnotiske lydene som hjelper tankene dine å rømme, også rapportert i artikkelen om lyder for å slappe av, musikk for å konsentrere seg, sovne eller våkne.

11) Natur- og miljølyder du kan lytte til dem fra noen nettsteder som er oppført i en annen artikkel.

12) Pacdv er et nettsted med noen hundre høykvalitetslyder som kan lagres og lastes ned som lydfiler.

13) På nettstedet Koffitivitet kan lyttes til i kontinuerlig avspilling i lyden av en kaffebar og det er rapportert en studie som viser at denne typen støy er ideell for å stimulere kreativitet.

14) Et av de beste nettstedene for å laste ned lydeffekter heter SoundSnap hvor du virkelig kan finne alt på en veldig godt organisert måte og uten risiko for å gå deg vill i den enorme databasen. Nettstedet deler lydene inn i kategorier og underkategorier slik at du umiddelbart kan gjenkjenne det du trenger. Hvem som helst kan laste opp sin egen lydeffekt til nettstedet ved å bruke opplastingsfunksjonen, for å mate databasen. Dessverre, mens det er gratis å lytte til alle effektene, er nedlastinger begrenset til 5 per måned, og hvis du vil laste ned flere, kreves et betalt abonnement.

15) På nettstedet BFXR.net det er en lydgenerator for videospill, fullt tilpassbar via spaker, filtre og miksere.

16) Halloween å finne skumle lyder.

17) AudioMicro har rundt 2000 gratis lydeffekter av god kvalitet.

18) Soundjay har mange helt gratis lydeffekter som kan lastes ned uten registrering.

19) Soundgator er et annet nettsted med gratis lyder å laste ned.

20) Mine øyeblikk Det er en av de beste lydeffektsidene på internett, med en søkelinje og en knapp for hver lydeffekt du bare må trykke på.

21) Pixabaymed mange gratis lydeffekter delt inn i kategorier.

22) gratislyd med rundt 100 gratis lydeffekter å bruke og laste ned.

23) Zapslatmed en samling på 10 000 lydeffekter i mp3 eller wav.

24) OrangeFreesoundsen liste over lydeffekter, musikkløkker og andre lyder.

25) Freesoundeffects.com med ulike kategorier av lydeffekter.

26) Blastwave FX en enorm samling med mange lyder å laste ned og høre og bruke fritt.

27) Mediacollege.com deler hundrevis av effekter i wav-format inn i kategorier.

28) Soundcrate det er 30 kategorier av lydeffekter gratis å bruke til ethvert formål og uten lisens.

29) 99 lyder Mange lyder å laste ned.

2) Andre nettsteder for lydeffekter, lyder og støy

I tillegg til kildene sett så langt kan vi også besøke samling av nettsteder for å laste ned lydeffekter, lyder og omgivelsesstøy presenterer nedenfor:

Mine øyeblikk Det er en av de beste lydeffektsidene på internett, med en søkelinje og en knapp for hver lydeffekt du bare må trykke på.

3) Windows-app for lydeffekter, lyder og støy

Kun for Windows 10 og 11det er noen applikasjoner med lydeffekterhvor du bare trykker på knappen for å lytte til lydene:

Disse appene er alle gratis og gir umiddelbare nedlastinger av lydene vi trenger for programmer eller videoredigerere.

4) Nettsteder som bare lager én lyd

Etter tjeneste, La oss gå videre til nytelsen og vi har det veldig gøy å peke ut noen virkelig morsomme nettsteder med en enkelt lydeffekt.

 • Startknapp: det er en stor rød knapp med en veldig kraftig lyd.
 • Instant Rimshot: Dette er en veldig populær og veldig kjent, stor rød knapp du trykker på for å lytte.
 • Trist trombone: den typiske lyden av dårlige nyheter eller nederlag i et spill, den triste trombonen.
 • Nødjodel: en munter sang på engelsk, nyttig for å muntre deg opp når du føler deg trist.
 • Mister Nice Hands: dette er det beste noensinne: Trekk i fingeren min og se hvilken effekt jeg har på deg!
 • Nelson Haha: perfekt å bruke når en arbeidskollega gjør seg til narr eller gjør noe morsomt, latteren til Nelson, Simpsons-karakteren, slår og gjør vondt.
 • Drama-knapp: lyden av et dramatisk øyeblikk i filmstil fra 70-tallet, når øyeblikket er fremtredende og tvilsomt.
 • Heiååå!: en karakter kanskje på amerikansk TV roper HYIOOOOOOO og alle er fornøyde.

Til slutt, det beste av alt, nettstedet Øyeblikkelig lager en samling av mange knapper å trykke på for å spille av en bestemt lyd eller støy, inkludert de som er sett ovenfor og mange andre forskjellige.

Konklusjoner

Disse sidene kan brukes fra både PC-er og telefoner for raskt å laste ned lydeffekter, lyder og lyder, nyttig for å spille spøk med venner, for å ha en spesiell lydeffekt å sette inn i en video eller for å finne en karakteristisk naturlyd eller en presis musikal instrument.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på beste nettsteder for å spille trommer på nettet og på nettsteder med lyder for å opprettholde oppmerksomheten og dekke stillhet og støy.

Index
 1. 1) Nettsteder for å laste ned lyder, lydeffekter og støy
 2. 2) Andre nettsteder for lydeffekter, lyder og støy
 3. 3) Windows-app for lydeffekter, lyder og støy
 4. 4) Nettsteder som bare lager én lyd
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up