Mer nyttige automatiske snarveier på iPhone for å legge til

Vil vi bruke iPhone til full kapasitet? La oss sammen finne de beste snarveiene eller kommandoene for å automatisere enkelte operasjoner.

iPhone er en komplett og bruksklar telefon som vi kan tilpasse og optimalisere på ulike måter. Det mest effektive er å bruke appen Snarveier på iOS (anrop Raske kommandoer i den italienske versjonen av systemet), et utmerket verktøy for å forenkle mange daglige oppgaver og spare mye tid.

I den følgende guiden vil vi vise deg hva de er smarte snarveier (gratis å laste ned) for å bruke iPhone bedre i alle scenarier. Vi står fritt til å aktivere alle anbefalte snarveier eller til å prioritere kun de som faktisk ser ut til å passe våre behov.

Før du fortsetter anbefaler vi deg på det sterkeste alltid holde iPhone oppdatertfor å alltid ha de siste nyhetene og støtte de nye snarveiene som vi vil analysere i denne artikkelen.

1) Øk ladehastigheten

Den første snarveien vi anbefaler å bruke er Rask lademodussom lar deg øke ladehastigheten deaktivere, med et enkelt trykk, ikke-essensielle tjenester (GPS, Bluetooth og Wi-Fi), senke lysstyrken til minimum, aktivere lavstrømmodus og flymodus.

For å bruke den, er alt vi trenger å gjøre å trykke på lenken og velge Ja fra popup-vinduet for bekreftelse, for å aktivere vår personlige hurtiglading.

2) Intelligent energisparing

En annen snarvei som vi umiddelbart anbefaler å legge til vår iPhone er Intelligent kraftdedikert til alle brukere som sliter med å komme seg gjennom dagen med en enkelt batterilading og ikke klarer å lade opp i mellomtiden.

Denne snarveien vil aktivere lavstrømsmodus hvis batteriet er under 25% og det vil bytte til svært lavt forbruksmodus mindre enn 5 %; i sistnevnte modus kan vi bare ringe, med Internett deaktivert, lysstyrke på null og Bluetooth, Wi-Fi og mobildata deaktivert.

Vi kan tilpasse prosentene for å utløse de to energispareterskelene, for å tilpasse seg vår bruk.

3) Skyv ut vannet fra boksene

iPhonen vår ble våt i regnet eller havnet den ved et uhell på litt væske? Vi kan bruke snarveien Vannutkasti stand til å bære høyttalervolum 100 % mens iPhone vibrererspiller lyden av en bjelle når utkastet er fullført.

Om samme tema kan vi lese våre guider omapp som tørker telefonens høyttalere og driver ut vann med lyder kom igjen hvordan redde en mobiltelefon som har vært våt eller falt i vann.

4) Konverter bilde til GIF

Blant de mest nyttige hurtigkommandoene fra et sosialt synspunkt, skiller den seg ut Konverter bilder til GIFi stand til å Konverter utvalgte bilder fra galleri til animerte GIF-erflott for deling på sosiale medier eller meldingsapper.

Konverteren fungerer også med videoerså du har flere måter å lage den perfekte GIF-en på.

For mer informasjon kan vi lese veiledningen ovenfor hvordan lage animerte GIF-bilder fra iPhone.

5) Ikke forstyrr-timer

Selv om iPhone har en god konsentrasjonsmodus kan vi få fart på starten av ikke forstyrr ved å bruke snarveien Ikke forstyrr-timeri stand til å lage et program for å slå på og av ikke forstyrr-modus tilpasset våre behov.

Det kan vi virkelig opprette en ikke forstyrr-timer på én time eller flere timerslik at vi kan ta en lur eller konsentrere oss fullt ut mens vi studerer eller jobber.

Fortsatt om emnet konsentrasjonsmetoder kan vi lese guiden vår om hvordan blokkere samtaler og varsler om natten kom igjen hvordan stille varsler og anrop automatisk på iPhone.

6) Lag PDF

De som bruker iPhone i jobbsammenheng og ofte mottar dokumenter i ulike formater (via e-post eller chat) vil finne snarveien veldig praktisk Lag PDFdesignet for konvertere alt til et nedlastbart PDF-dokument i telefonens minne eller for å dele på nettsteder, via e-post eller via chat.

Den legges til som en snarvei i menyen Dele av iPhone og kan brukes med alle typer dokumenter, filer eller nettlenker: bare velg den og velg hvor du vil lagre det nye PDF-dokumentet. Vi kan også redigere PDF-en umiddelbart for å bruke notater og understreke tekst.

Om samme emne kan vi lese artikkelen vår om hvordan konvertere e-post til PDF.

7) Fjern bakgrunn fra portrettbilder

Fotoentusiaster vet hvor irriterende det kan være å måtte fjern bakgrunnen fra et portrettbilde; uten å åpne kompliserte apper kan vi fjerne bakgrunn fra bilder ved hjelp av snarveier Fjern bakgrunn fra portrett.

Snarveien lar deg redigere umiddelbart bilder tatt i portrettmodus fra iPhone Camera-appen: bare start det, velg riktig bilde og fjern bakgrunnen umiddelbart, og la bare omrisset av portrettet være igjen (som vi kan lagre som et eget bilde eller legge til en ny bakgrunn).

Denne snarveien er begrenset til kun bilder tatt i portrettmodus; for å fjerne bakgrunnen fra et hvilket som helst bilde på iPhone kan vi lese veiledningen app for å endre eller fjerne bakgrunnen i bilder.

8) Slett skjermbilder fra minnet

Alle som tar mange iPhone-skjermbilder vet hvor tungvinte disse kan være og hvor mye plass de kan ta opp; fra Bilder-appen kan vi slette hele skjermbildemappen direkte, men hvis vi vil lagre noen skjermer, kan vi i stedet stole på snarveien Rydd opp skjermbilder.

Med den vil vi kunne velge hvilke skjermbilder vi skal beholdesletter raskt alle de eldre, de som kom dårlig ut eller som vi ikke lenger ønsker å beholde i det interne minnet på iPhone, og gjenoppretter dermed intern plass til nye bilder eller nye videoer.

Hvis problemet er plassen til iPhone kan vi lese vår innsikt om hvordan slette data på iPhone og rense minnet kom igjen hvordan du frigjør plass på iPhones interne minne.

Konklusjoner

For å laste ned og bruke disse hurtigkommandoene umiddelbart, ganske enkelt åpne denne Navigaweb.net-siden i iPhone-nettleseren dinvelg snarveien for å legge til og bekreft til slutt tillegget og aktiveringen i appen Raske kommandoerfinnes på alle iPhones oppdatert til den nyeste versjonen.

De som ønsker å utnytte sin iPhone best mulig kan også lese våre guider beste nyttige fingerbevegelser på iPhone og iPad kom igjen hvordan du best bruker iPhone Control Center.

Index
  1. 1) Øk ladehastigheten
  2. 2) Intelligent energisparing
  3. 3) Skyv ut vannet fra boksene
  4. 4) Konverter bilde til GIF
  5. 5) Ikke forstyrr-timer
  6. 6) Lag PDF
  7. 7) Fjern bakgrunn fra portrettbilder
  8. 8) Slett skjermbilder fra minnet
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up