Nettsteder for å kjøpe PC-komponenter til den beste prisen

Er prisene på Amazon for høye for PC-deler? La oss oppdage andre nettsteder som spesialiserer seg på salg av PC-komponenter

Amazon er et referansepunkt for alle brukere som ønsker å sette sammen en PC fra bunnen av og kjøpe alle komponentene som er nødvendige for montering, men prisene er ikke alltid de billigste tilgjengelige, spesielt med skjermkort og hovedkort .

For å kunne lage vår fremtidige stasjonære PC (kanskje dedikert til spill) med alle nødvendige komponenter ved å bruke riktig beløp, vil vi vise deg i denne guiden de beste nettstedene for å kjøpe deler og deler til en PCunntatt Amazon fra listen, ofte det mest åpenbare valget, men ikke alltid den best lagerte butikken når det gjelder IT.

Alle nettstedene som er oppført tilbyr PayPal som betalingsmåte, leverer komponentene innen noen få dager og tilbyr også muligheten for å bruke en PC satt sammen av dem med komponentene som er angitt under kjøpsfasen, for å dra nytte av en PC som allerede er montert , uten å måtte sette dem sammen en etter en med fare for å gjøre feil.

LES OGSÅ -> Hvordan velge deler av den nye datamaskinen som skal monteres

Index
 1. 1) eBay
 2. 2) e-pris
 3. 3) Monclick
 4. 4) newegg
 5. 5) Draco
 6. 6) Xidax
 7. 7) Tibur Datasenter
 8. 8) Compushop
 9. 9) Ak Informatica
 10. 10) VGinformatikk
  1. Konklusjoner

1) eBay

Det første nettstedet vi anbefaler å bruke for å finne billige PC-komponenter er eBay. På denne berømte nettauksjonssiden (men som i noen tid har blitt en ekte butikk, som også tilbyr produkter solgt av store detaljhandelskjeder) er det tusenvis av produkter solgt av pålitelige butikkeiere og dekket av PayPal-garantien, solgt i Kjøp nå og sendes (med ofte gratis fraktpriser) i løpet av få dager (i gjennomsnitt 2).

Uten skyggen av tvil det beste alternativet til Amazon, selv om prisene har en tendens til å være i mange tilfeller på linje med de som er tilgjengelig på den berømte e-handelen.

2) e-pris

En annen velassortert butikk med PC-komponenter å montere er ePris. Denne siden har en enorm katalog med komponenter, fra CPUer til SSD-er som passerer gjennom de vakreste deksler og de mest ønskede merkene (MSI, Gigabyte, Asus etc.).

ePrice tilbyr også PayPal som betalingsmetode (i tillegg til direkte betaling med kreditt- eller debetkort) og sender alle nødvendige komponenter innen 2-3 dager i gjennomsnitt. Prisene er i tråd med konkurrentene, men siden tilbyr ofte tidsbestemte rabatter som vi kan bruke til å kjøpe noen svært dyre komponenter.

3) Monclick

Blant nettstedene som spesialiserer seg på salg av elektronikk og datamaskiner, er det absolutt det Monclicksom også tilbyr et stort utvalg av PC-komponenter og spilltilbehør til konkurransedyktige priser.

Nettstedet godtar PayPal som betalingsmetode (i tillegg til kreditt- eller debetkort), tilbyr den valgfrie monteringstjenesten (vi velger komponentene, de sender deg den ferdige PC-en hjem til deg) og sender delene som er tilgjengelige på lager veldig raskt (hvis det er en reservasjon, ventetiden kan være litt lengre).

4) newegg

Et annet nettsted som spesialiserer seg på salg av kun PC-komponenter, ferdigmonterte og bærbare PC-er er neweggverdensledende i sektoren, som også selger i Italia (gjennom lager i Tyskland).

Vi vil kunne sjekke utgiftene som er gjort når som helst takket være vognen øverst til høyre, for å vite hvor mye vår fremtidige PC vil koste når den er satt sammen med alle de valgte delene. Den støtter PayPal blant betalingsmetodene (men også kredittkort, forhåndsbetalt og bankoverføring) og sendes veldig raskt og raskt.

5) Draco

Blant de beste sidene som spesialiserer seg på salg av spill-PCer, spillkomponenter og kontor-PC-komponenter peker vi også på Drako.itmed en av de beste katalogene tilgjengelig i Italia, desidert konkurransedyktige priser og alt du trenger for å ha en komplett PC hjemme med bare noen få enkle trinn.

Dette nettstedet støtter også PayPal blant betalingsmetodene, tilbyr et online chatsystem for å kommunisere direkte med en av bransjeekspertene; raske leveranser i alle områder av Italia, slik at du ikke venter for lenge på din nye PC.

6) Xidax

Ser vi etter en internasjonal side som er spesialisert på å bygge en PC ved å sette sammen de forskjellige delene og som også sendes til Italia? Da anbefaler vi deg å besøke siden Xidaxhvor vi vil kunne finne en enorm katalog med all maskinvaren som er nødvendig for å bygge en hvilken som helst type PC eller arbeidsstasjon.

På denne siden finner vi også PC-konfigurasjoner klare og optimalisert for spill, med mulighet for å velge type datamaskin (stasjonær eller bærbar) eller komponentene som skal legges til sammenlignet med den opprinnelige konfigurasjonen, for å bygge en PC skreddersydd for våre spill eller for arbeid.

7) Tibur Datasenter

Det skiller seg absolutt ut blant de mer "spartanske" nettstedene hvor man kan kjøpe PC-komponenter Tibur datasenterhvor vi finner mange komponenter til svært konkurransedyktige priser, med mulighet for å lage en enkelt vogn og sette sammen PC-en på kortest mulig tid, takket være svært raske forsendelser konsentrert i minst mulig antall pakker (for å ha alt innenfor noen få dager).

Som med de andre nettstedene som dekkes, støtter denne også PayPal som betalingsmåte for varene.
Tibur datasenter.

8) Compushop

Definitivt en av de mest spartanske sidene vi har besøkt for salg av elektroniske komponenter og PC-er, men med priser blant de laveste på nettet (selv om det alltid er fraktkostnader) er det Compu butikk.

Vi kan lage vår vogn med komponenter blant alle de som tilbys i den store tilgjengelige katalogen, betale med PayPal (hovedbetalingsmetoden akseptert av nettbutikken), vente på at bestillingen skal behandles (vanligvis 5-6 dager, men også 10 tilfeller av spill-PC eller med mange komponenter) og til slutt motta alt hjemme innen 24 timer med ekspressbud.

9) Ak Informatica

Blant de beste italienske sidene for kjøp av komponenter til PC-er og ferdige spilldatamaskiner finner vi Ak Informatica. Denne siden har et klart og enkelt grensesnitt, med utvalgte tilbud og de beste rabatterte komponentene som er umiddelbart tilgjengelige; for de som leter etter et spesifikt produkt, kan de bruke både Kategorier-menyen og søkefeltet øverst.

Denne siden aksepterer kredittkort og bankoverføringer for betalinger og lar deg også finansiere kjøp (kun ved å kreditere gjeldende konto). Utmerket frakttjeneste via ekspressbud med en fast kostnad på €8 (bortsett fra spesielt voluminøse pakker).

10) VGinformatikk

Et annet italiensk nettsted for å kjøpe ferdige PC- og datamaskinkomponenter er VGinformatikk. Med dette nettstedet vil vi ha tilgang til praktisk talt alle elektroniske komponenter som selges online, med mulighet for å reservere komponenter som ennå ikke er tilgjengelige og motta et varsel (også via WhatsApp) når bestillingen er behandlet eller når en bestemt komponent er klar for kjøp .

Siden støtter PayPal for betalinger, men vi kan også bruke bankoverføringer og kredittkort for å betale det skyldige beløpet; siden tilbyr også muligheten for å etablere et lån for kjøp av de dyreste komponentene eller datamaskinene.

Fraktkostnader er gratis for beløp over €600, men bare hvis vi betaler med bankoverføring eller finansiering.

Konklusjoner

Det er ingen mangel på nettsteder hvor du kan kjøpe PC-komponenter til den beste prisen, og mange er også italienske: vi snakker faktisk om elektronikkbutikker eller IT-butikker som administrerer sin egen personlige side hvor de selger komponentene, ved hjelp av sikre betalingsmetoder (som PayPal eller bankoverføringer) og veldig raske ekspressbud i leveranser.

I tillegg til små databutikker vi finner også e-handelsgiganter som eBay, ePrice og Monclickalle utmerkede alternativer til Amazon for netthandel.

For å lære mer kan vi lese guidene våre om hvordan bygg deg en perfekt PC for å kjøpe på Amazon og beste alternativer til Amazon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up