Nettsteder for å oppdage og lage spillelister for Spotify

Lytt til musikk fra Spotify via nettet, generer og finn lister over sanger, beste hits og mindre kjente, etter sjanger, favorittartister og sangere

Spotify er den beste appen for å lytte til all musikken du ønsker fra PC-en og smarttelefonen din, ved å bruke en gratis konto (med alle begrensninger og annonser).

Det vi ikke vet er at vi kan oppdag nye spillelister og lag egendefinerte spillelister ved å bruke noen eksterne nettsteder, og dra nytte av den store databasen med den mest kjente musikkstreaming-appen.

I den følgende guiden vil vi vise deg hva beste nettsteder for å finne og lage nye spillelister i Spotifyslik at vi alltid vet hva vi skal høre på under en fest, under en samling med venner eller når vi reiser i bilen.

LES OGSÅ -> Guide og triks for Spotify, den eneste gratis musikkappen

1) Modifiser

Den beste siden for å lytte til nye Spotify-spillelister er Modifisertilgjengelig direkte med strømmetjenestekontoen din.

Denne siden lar deg lytte til musikk basert på humøret vårt, og generer deretter passende spillelister avhengig av hvordan du føler deg, med muligheten til å lagre de genererte spillelistene direkte til Spotify. Hvis vi føler oss triste, glade, glade eller energiske, men ikke vet hvilken musikk vi skal lytte til, er det bare å bruke indikatorene som er tilstede for alltid å lage ny humørfylt musikk, også ved å bruke kjente artister som grunnlag for nye spillelister.

2) Magisk spilleliste

Magisk spilleliste er en annen god side for å oppdage og lage nye Spotify-spillelister raskt og enkelt.

Denne siden kan umiddelbart generere nye spillelister basert på tittelen på favorittsangen din, og dermed lage automatisk musikk for Spotify-kontoen vår. Nettstedet er like enkelt som det er nyttig og praktisk å bruke, med alle kategoriene og sjangrene som allerede er søkt etter av andre brukere og kan fritt tilpasses basert på favorittartisten vår eller humøret vårt (bare trykk øverst til høyre Skape).

3) Oppdag raskt

Oppdag raskt er et annet veldig viktig nettsted for alle som ønsker å oppdage de beste Spotify-spillelistene basert på vår musikalske smak og stemning.

Øverst på siden finner vi hurtiglenker til spillelister, hovedsanger og artister, lagrede album, hitlister, sjangre og nye utgivelser for å høre på umiddelbart. Alle sangene som lyttes til lagres i en personlig spilleliste som vi når som helst kan lytte til fra Spotify-appen eller nettstedet, for å ha et spor av alt vi oppdager og hører på.

4) Spill senere

Vi vet aldri hvilke nye album som har blitt gitt ut på Spotify? I dette tilfellet kan vi stole på Spill seneredesignet for å umiddelbart vise alle de nye albumene som er utgitt på strømmeplattformen.

Fra siden vil vi ha umiddelbar tilgang til de siste albumene i utgivelsesrekkefølge (fra de nyeste), men ved å logge inn på Spotify kan vi også få tak i de nye utgivelsene til favorittartistene våre, for ikke å gå glipp av noe album som så snart det er gjort tilgjengelig, i tillegg til å oppdage nye spillelister og nye album fra nye artister av sjangere vi allerede lytter til.

5) Spotify Shuffler

Hvis Spotifys tilfeldige modus ikke er opp til forventningene våre, kan vi stole på et eksternt nettsted som Spotify Shuffler for å få en mye mer overbevisende tilfeldig generasjon.

På denne siden er det tilstrekkelig å logge på med Spotify-kontoen din og starte tilfeldig avspilling basert på vår smak og nylige lyttinger, og dermed få kvalitetsmusikk, sanger og spillelister som vi liker.

6) Andre nettsteder for å oppdage spillelister

1) Topsify er et nettsted som dreier seg om spillelister som deles i Spotify. I praksis er det mulig å søke etter de beste spillelistene laget av brukere for en bestemt sanger, slik at du kan lytte og lagre spillelistene til favorittartisten din som favoritter. Selv om det fungerer bra for internasjonale sangere, er det lite å finne når man søker etter italienske forfattere. I tillegg til å søke etter spillelister, er det også mulig å velge en musikalsk sjanger, velge en "stemning", dvs. en sinnstilstand for å lytte til sanger som gjenspeiler den og bla gjennom ulike hitlister eller diagrammer.

2) Spotibot er et nettsted for å lage tilfeldige spillelister basert på navnet på en sanger, artist eller band. Applikasjonen fungerer også for italienske sangere, så bare skriv for eksempel Vasco Rossi for å ha en liste over sanger (ikke alle av Vasco) som du kan lytte til på Spotify-programmet. Ved å trykke på Flere valg du kan velge å favorisere de mest kjente sangene og antall sanger som skal inkluderes. Hvis du ikke er fornøyd med den genererte spillelisten, kan du trykke på knappen for å lage en ny. Hvis du derimot ønsker flere sanger i listen, kan du trykke på knappen Legg til mer.

3) All støy det er i stedet en side som deler Spotify inn i musikalske sjangere og lar deg lytte til spillelister direkte på nett. Listen over sjangere er veldig lang (1200) og sortert etter popularitet. Hvis du klikker på Kartfår du et kart over sjangere hvor du bare trenger å trykke på en for å starte musikken.

4) Spotify-diagram er den offisielle Spotify-nettsiden hvor du kan finne rangeringene over de mest lyttede sangene og albumene, samt ulike spillelister basert på brukersmak.

6) Kjæledyr-spilleliste er spillelisten for kjæledyret ditt (hund, katt eller et hvilket som helst kjæledyr), basert på lyttingen din.

Konklusjoner

Spotify har mange klare til bruk spillelister basert på de mest populære smakene og sjangrene, men ingenting stopper oss fra å bruke eksterne nettsteder for å oppdage og lage spillelister for Spotify, velge musikken til å begynne med og lage vakre og omfattende spillelister. Noen nettsteder kan også brukes til å generere automatiske spillelister, slik at du alltid kan lytte til ny musikk.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan lytte til musikk uten begrensninger på telefonen og PC-en og på Gratis streaming av musikkprogrammer og apper.

Index
  1. 1) Modifiser
  2. 2) Magisk spilleliste
  3. 3) Oppdag raskt
  4. 4) Spill senere
  5. 5) Spotify Shuffler
  6. 6) Andre nettsteder for å oppdage spillelister
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up