Nettsteder og apper for å spille Wordle på italiensk gratis

For de som setter pris på Wordle-spillet, er det mulig å spille det online eller på telefonen uten tidsbegrensninger, på italiensk

Wordle er et puslespill der vi må gjett det hemmelige ordet med utgangspunkt i ord som vi allerede kjenner: Når vi skriver inn ordene, vil spillet vise oss de nøyaktige bokstavene og i riktig posisjon (i grønt) og de nøyaktige bokstavene, men i feil posisjon (i gult), og viser bokstavene i grått ikke til stede på innsiden av det mystiske ordet. Vi har maksimalt 6 forsøk på å gjette det mystiske ordet (som består av 5 bokstaver), ellers mister vi sjansen til å gjette det.

Enkelheten i dette spillet er hemmeligheten bak dets styrke: det er et fint tidsfordriv, inspirert av kryssord og kryssord, enkelt å forstå og veldig morsomt alene eller i selskap, kanskje skape en konkurranse for å se hvem som kan gjette flest ord på færrest antall ganger forsøk.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste apper og beste nettsteder for å spille Wordle på italiensk gratis. For veiledningen foretrekker vi å kun angi appene som de tilbyr gratis og ubegrensede Wordle-quizerslik at du alltid kan spille selv tilfeldig uten å bruke noe.

Nettsteder for å spille Wordle på italiensk gratis

Nettet er fullt av sider hvor du kan spille Wordle på italiensk gratis. Disse sidene kan nås både fra PC-nettlesere og fra nettlesere for smarttelefoner og nettbrett, så de egner seg utmerket til å spille umiddelbart uten å måtte laste ned noe til enheten.

1) WordleItaliano: enkel og umiddelbar Wordle-side, hvor vi vil bli vist rutenettet som skal fylles fra tid til annen med tastaturet som allerede er til stede på skjermen. Spillet er ubegrenset og holder styr på spillene som spilles, forsøkene som trengs for å gjette ordet og antall påfølgende spill.

2) Wordlegame.org: en annen utmerket side for å spille Wordle gratis og på italiensk. Også i dette tilfellet vil vi ha rutenettet i midten og et klart til bruk virtuelt tastatur nederst, slik at vi kan spille umiddelbart.

3) Wordleplay.com: gyldig side for å spille Wordle gratis uten grenser. Denne siden tilbyr også ordløseren (for vanskeligere ord), lar deg spille i ubegrenset modus eller i "dagens ord"-modus og tilbyr også andre morsomme spill (Sudoku og Solitaire).

4) SNAKKE: Wordle-spillet delt som en gratis og åpen kildekode-webapp. Som med nettstedene som er sett så langt, tilbyr den et rutenett for ord og et virtuelt tastatur umiddelbart klart til bruk; spillet er i ubegrenset modus, så vi kan ha ubegrenset moro.

5) Kryssord i dag: på denne siden vil vi spille standardversjonen av Wordle, hvor vi må gjette dagens ord. Når vi har gjettet ordet, må vi vente neste dag med å prøve å gjette det andre, akkurat som Originalord på engelsk.

App for å spille Wordle på italiensk gratis

Ved å laste ned Wordle-appen direkte på italiensk gratis på vår mobiltelefon eller nettbrett vi vil kunne spille selv uten Internett-tilkobling, for å ha det gøy selv under utenlandsreiser eller turer der det ikke er noen forbindelse.

Android

1) Worde: Flott app for å spille Wordle fra din Android-telefon eller -nettbrett. Den støtter det italienske språket, gir både daglige og ubegrensede moduser og lar deg også øke bokstavene i ordene for å gjette (6 eller 7 bokstaver), og dermed gjøre spillet mye vanskeligere.

2) Ordly italiensk: en av de mest komplette appene for gratis Wordle på italiensk. Denne appen lar deg spille i klassisk modus og ubegrenset modus, vi kan velge språket du vil spille på (inkludert italiensk) og lar deg spill online mot andre spillerespiller både på tidspunktet for å gjette ordet og på antall forsøk som er brukt.

3) WordleGame: en annen gyldig app for å spille Wordle på italiensk på vår Android-enhet. Den tilbyr både daglige og ubegrensede moduser, lar deg føre statistikk over gjettede ord og tilpasse spillet for å gjøre det enda vanskeligere.

4) Palora: blant de mest gyldige versjonene for å spille Wordle fra telefonen eller nettbrettet, takket være tilstedeværelsen av det italienske språket, muligheten for å tilpasse bokstavene i ordet (4, 5, 6 eller 7 bokstaver) og holde statistikk over fremgangen vår.

iPhone/iPad

1) Ord!: vellaget spill på italiensk for å spille Wordle på vår iPhone eller iPad uten tidsbegrensninger, med mulighet for å dele resultatene på chatter eller på sosiale medier.

2) Hvilket ord: utmerket Wordle-klon for å gjette de vanskeligste ordene direkte fra Apple-enheten din, uten å måtte bruke nettleseren.

3) Wordi: Enkel og viktig app som viser Wordle-spillet uten grenser og med muligheten til å spore fremgang.

Spesialversjoner av Wordle

Hvis Wordle ikke lenger har noen hemmeligheter for oss, kan vi prøve dem spesialversjoner av Wordlenesten alltid på engelsk (bedre å være god i språket før du prøver dem, da de kan være veldig vanskelige).

1) ABSURDELT: "absurd" versjon av spillet hvor ordet endres for hvert feil forsøk, men beholder bokstavene vi allerede hadde gjettet.

2) Worldle: versjon for ekte geografielskere, hvor vi må gjette nasjonen som er avbildet i formen, og få fra tid til annen indikasjoner på dens posisjon og nærhet til nasjonen vi har brukt.

3) Nerdle: sannsynligvis det vanskeligste ordet i verden, gitt at symboler og tall brukes i stedet for bokstaver og vi må gjette matematiske formler og ligninger.

Konklusjoner

Wordle kan bli et utmerket tidsfordriv når vi ikke har noe å gjøre og leter etter en umiddelbar lek for å fordrive tiden når vi må vente på noe.

Reglene er veldig enkle og tilgjengelige for allede italienske versjonene er godt laget og det er mulig å spille dem både fra nettleseren (anbefalt valg) og fra appene for mobile enheter (for å spille selv uten internettforbindelse).

For å finne andre morsomme og umiddelbare spill som ligner på Worlde inviterer vi deg til å lese guidene våre for Finn ord, kryssord og scrabble-spill for Android og iPhone og å spille gratis sudoku på PC, ordsøk og labyrinter, online og til utskrift.

Index
  1. Nettsteder for å spille Wordle på italiensk gratis
  2. App for å spille Wordle på italiensk gratis
    1. Android
    2. iPhone/iPad
  3. Spesialversjoner av Wordle
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up