Oppdag interessante nye apper på Android og iPhone

Ønsker vi å installere interessante og nyttige apper? La oss se hvordan du oppdager nye apper på Android og iPhone hver dag

Mange brukere bruker ganske enkelt søkemotoren Google Play Store eller Apple App Store for å finne appen de trenger; i de fleste tilfeller er det mulig få fart på søket etter nye interessante apper ved å bruke appene vi allerede har installert eller la oss inspirere av butikkene, som har mange seksjoner å utforske.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan du oppdager nye interessante apper på Android og iPhoneslik at du effektivt kan fylle den splitter nye telefonen med alle de mest nyttige og morsomme appene, uten å måtte søke etter dem manuelt.

1) Sjekk en utviklers andre apper

Et godt utgangspunkt for å finne nye interessante apper er appene som vi allerede har installert og som vi bruker hver dag: faktisk bare trykk på på utviklerens navn for å finne ut om de har laget andre interessante apper som du kan prøve.

På Android kan vi sjekke appene til en spesifikk utvikler ved å åpne Google Play Store, trykke øverst til høyre på profilbildet, trykke Innstillinger og tar oss med på reisen Administrer apper og enhet -> Administrer; etter å ha funnet appen du vil bruke som søkebase, trykk på den for å åpne den personlige fanen, bla til slutten av fanen og trykk på knappen Annentilstede rett under oppføringen Annet innhold.

På iPhone er det mulig å finne en utviklers apper ved å åpne App Store, trykke på profilbildet øverst til høyre, ta oss til menyen Oppkjøp (hvor det også finnes gratis apper), trykk på appen for å utforske, bla til bunnen av siden og til slutt trykk Vis alle ved siden av utviklerens navn (Mer fra).

2) Finn andre lignende apper

Vi kan også få nye og interessante apper fra de integrerte butikkene ved å bruke forslagene som Google og Apple viser oss for enhver app: dette lar oss ofte finne gyldige alternativer til appene vi allerede bruker, nye morsomme spill og nye apper som er funksjonelle for dette formålet.

På Android kan vi raskt få tilgang til listen over lignende apper ved å åpne butikken, søke etter appen vi har installert, åpne presentasjonsfanen og til slutt ta oss til delen Flere apper å prøveved å trykke på pil opp for å åpne en liste over apper som ligner på den vi allerede har prøvd.

På iPhone er prosedyren veldig lik: la oss alltid gå til fanen til en app som vi allerede har installert på vår iPhone (fra banen Profilbilde -> Kjøp), blar vi gjennom fanen og trykker denne gangen på Vis alle-elementet ved siden av menyen Du kan også like dem.

3) Åpne listen over apper for dagen eller anbefalt for oss

På Android er det bare å åpne Google Play Store som gjør det mulig Du kan oppdage interessante nye apperog pass på å holde deg på fanen For deg: basert på nedlastingene våre og vurderingene vi har tildelt appene, vil vi alltid finne nye apper og nye spill å prøve hver dag, uten å måtte åpne for mange menyer eller bla gjennom appkategoriene.

På iPhone er referansemenyen for nye apper og de mest interessante appene menyen I dag, tilstede nederst til venstre i Apple App Store; når vi er i humør til å laste ned nye apper eller spille øyeblikkets spill, åpner vi denne menyen og blar gjennom den til vi finner noe interessant.

4) Se på apprangeringene

For å oppdage interessante nye apper er det ingenting bedre enn en fin rangering av de mest nedlastede, mest rangerte eller mest kjøpte appene for hver appkategori; fra dette synspunktet forsvarer både Google Play Store og Apple App Store seg veldig godt, og viser oppdaterte rangeringer for alle typer apper.

På Android kan du få tilgang til apprangeringen ved å åpne Google Play Store og ta oss til fanen Rangeringer; fra denne skjermen kan vi filtrere resultatene ved å bruke rullegardinmenyene øverst (mest lønnsomme, de beste varene til €0 og bestselgerne), med mulighet for også å velge kategori eller umiddelbart vise siste nytt (takk til filteret Nyhet).

På iPhone er prosedyren for å få tilgang til rangeringen veldig lik: for å fortsette må vi åpne App Store og gå til menyen App og bla til Topp apper (gratis, betalte, populære apper). Alternativt kan vi trykke Vis alle ved siden av Toppkategorieråpne favorittappkategorien din og bruk rangeringene inne (Betalt topper Og Gratis topper) for å finne nye interessante apper.

5) Les artikler på Navigaweb.net

Siden vår er full av artikler om beste interessante apper å prøve for hver kategori, både gratis og betalt. Nedenfor finner vi en god liste over artikler å lese:

For å finne andre nyttige guider, åpne nettstedet vårt og bruk søkefeltet øverst, skriv inn kategorien med apper vi vil prøve. I en annen guide så vi hvordan forstå om en app er gratis eller betalt.

Konklusjoner

Telefonens minne kan være vert for hundrevis av apper for ethvert formål og for ethvert behov, i tillegg til å være vert for dusinvis av forskjellige spill. Med forslagene i denne veiledningen vil vi kunne oppdag alltid nye interessante apper på både iPhone og Androidved å bruke appene vi allerede har lastet ned og la oss inspirere av de beste appene som er klassifisert i butikkene.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan kansellerer du abonnementer på Android- og iPhone/iPad-apper kom igjen hvordan laste ned betalte apper gratis (Android og iPhone).

Index
  1. 1) Sjekk en utviklers andre apper
  2. 2) Finn andre lignende apper
  3. 3) Åpne listen over apper for dagen eller anbefalt for oss
  4. 4) Se på apprangeringene
  5. 5) Les artikler på Navigaweb.net
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up