Overfør alt fra iPhone til Android med bare én app

For å synkronisere data fra en iPhone til en Android-telefon, kan du bruke bare ett program for å bytte kontakter, bilder og kalender

Hvis vi vil bytte fra en iPhone til en Android-telefon fra i dag kan vi Overfør raskt alle dataene dine med bare én appgodt gjemt i Apple-butikken (av åpenbare grunner), men i stand til å gjøre overgangen mellom to systemer smertefri og tilgjengelig for alle, også brukere som ikke er kjent med nye teknologier.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan overføre alt fra iPhone til Android med bare én appslik at vi umiddelbart kan begynne å bruke vår nye Android-telefon samtidig som vi opprettholder suvenirbildene og kontaktene som vi var vant til å bruke på iPhone.

LES OGSÅ -> Ny Android-telefon? Hvordan overføre all data fra den gamle telefonen

1) Bruk Bytt til Android-appen

I Apple Store er det en «skjult» app for å overføre alt fra iPhone til Android med kun én app.

Denne appen det kan ikke søkes direkte fra butikken integrert i Apple-telefoner, ikke engang ved å skrive inn navnet riktig i søkefeltet: vi snakker om appen Bytt til Android.

Denne offisielle Google-appen er tilgjengelig bare ved å åpne lenken i Safari-nettleseren: for å fortsette, la oss åpne nettleseren på vår iPhone, gå til denne Navigaweb.net-artikkelen og klikk på den angitte lenken øverst, slik at vi kan åpne den hemmelige siden og laste ned appen ved å trykke på knappen .

Etter nedlasting åpner vi appen, bekrefter alle forespurte tillatelser, velg dataene vi vil overføre (Kontakter, kalenderhendelser, bilder og videoer), lar vi appen være åpen, slår på den nye Android-telefonen og bringer telefonene sammen, slik at vi umiddelbart kan se den åpne appen og bruke en trådløs tilkobling for å raskt overføre data.

Appen lar deg umiddelbart motta SMS på en ny enhet (ved å deaktivere iMessage) og også overføre bilder og videoer som allerede er lagret på iCloud, og gir instruksjoner for å lage en kopi av det lagrede multimedieinnholdet og hvordan du lagrer dem innenfor Google Foto.

Dessverre denne metoden den kan ikke brukes til å overføre WhatsApp-chatter: for dette formålet må vi bruke de andre appene nevnt nedenfor eller lese artikkelen vår om hvordan overføre Whatsapp fra en telefon til en annen eller til et annet nummer.

2) Bruk Smart Switch-appen

Appen Smarte bryterelevert av Samsung og hovedsakelig kompatibel med det koreanske selskapets telefoner, lar deg overføre alt fra iPhone til Android med en enkelt app, med tillegg av en interessant perle: vi kan også overføre WhatsApp-chatter uten å måtte bruke rare eller alternative metoder.

Å fortsette vi oppdaterer iPhone til siste versjon og vi gjør en Fullfør telefonsikkerhetskopiering til iCloud (la oss også inkludere oppdatert WhatsApp backup), så du har en base å starte fra.

Etter å ha klargjort iPhone for overføringen, laster vi ned appen Smarte brytere på vår ny Samsung telefonstart den og velg fra iOS-enhet på skjermen som vises.

La oss nå gå videre til fysisk forbindelse mellom iPhone og Samsung-telefon bruker en spesiell kabel selges på Amazon, la oss gå til iPhone og bekrefte forbindelsen mellom de to telefonene.

Tar oss tilbake til Smart Switch-appen vi logger inn på Apple ID-kontoen som brukes til iCloud, velger vi dataene som skal overføres og venter på slutten av overføringen. Ulempen med denne appen er må bruke en spesiell kabel (Lightning/USB-C)gitt at det via trådløst har en tendens til å krasje og generere problemer.

3) Bruk MobileTrans-appen

Den siste appen vi kan bruke til å overføre alt fra iPhone til Android er MobileTranstilgjengelig gratis for både Windows og Mac.

Appen tilbyr ulike alternativer for å overføre alt fra iPhone til Android i noen få enkle trinn: bare koble de to telefonene til PC-en eller Macen med sine respektive kabler, åpne appen, gå til overføringsmenyen og velg telefon til telefon overføringbekrefter tillatelser der det er nødvendig og velger hvilket innhold som skal overføres.

Alternativt kan vi også bruke en iPhone-sikkerhetskopi for å overføre dataene til en ny Android-telefon: for å fortsette, gå til overføringsmenyen til MobileTrans-appen og trykk Fra iCloud til telefonslik at vi kan gjøre overføringen fra en iCloud-sikkerhetskopi (som vi må få tilgang til fra appen).

Appen tilbyr også funksjonen til overføre WhatsApp fra iPhone til Androidslik at du kan bruke én enkelt metode for å umiddelbart ha alle dataene, appene, kontaktene, videoene og bildene på den nye telefonen.

Konklusjoner

Selv om iPhone og Android er to vidt forskjellige verdener vi kan fortsatt flytte data mellom forskjellige telefonerspesielt hvis vi har kjøpt en ny Android-telefon og ønsker å gjenopprette alle de viktigste dataene fra den gamle iPhone.

Den beste metoden er Smart Switch-appen, men det fungerer bare bra på Samsungs og med en spesiell kabel; alternativt kan vi bruke MobileTrans-appen eller Bytt til Android-appen for å overføre data fra iPhone til Android.

Hvis du ønsker å bruke alternative apper som også inkluderer andre typer data, kan vi henvise til vår guide til app for å overføre data mellom telefonerfor alltid å ha et gyldig alternativ til de som allerede er rapportert ovenfor.

Hvis vi aldri har brukt en Android-telefon før, er det verdt å lese vår veiledning for å komme i gang med Androidfor umiddelbart å bli vant til de nye funksjonene og forskjellene med Apple iOS.

Index
  1. 1) Bruk Bytt til Android-appen
  2. 2) Bruk Smart Switch-appen
  3. 3) Bruk MobileTrans-appen
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up