Overfør kontakter til iPhone fra en annen telefon

Index
  1. 1) Overfør kontakter mellom gammel iPhone og ny iPhone
  2. 2) Overfør kontakter fra Android til iPhone
    1. Google-kontoer
    2. SIM-kort
    3. Konklusjoner

Veiledning for å overføre alle kontakter og telefonnumre i adresseboken fra en Android-telefon til en iPhone

Hvis vi bestemmer oss for å bytte til en ny iPhone-modell, er det første trinnet å utføre overføringen av kontaktene i adresseboken, slik at vi kan kontakte telefonnumrene våre også på den nye iPhonen, uten å måtte be om alle tall fra de direkte involverte.

I denne veiledningen har vi samlet alle de raske og praktiske metodene (derfor innen rekkevidde for alle brukere, også nybegynnere) for å overføre telefonboknumre fra en gammel telefon til en ny iPhoneuten å bruke PC-programmer.

For å gjøre guiden komplett, vil vi vise deg både metodene for å overføre adresseboken mellom to iPhones og metodene for å overføre adresseboken fra en Android-telefon til en ny generasjons iPhone.

LES OGSÅ -> Lagre Android-adressebok på Gmail og Google

1) Overfør kontakter mellom gammel iPhone og ny iPhone

Hvis vi har en gammel iPhone og ønsker å overføre adresseboken til ny iPhone prosedyren er egentlig veldig enkel og kan brukes på noen få minutter.

La oss først gå til den gamle iPhone, åpne appen Innstillingertrykk øverst på navnet på Apple-kontoen, og trykk deretter på menyen iCloudla oss trykke på Vis alt og, i den nye skjermen, sørg for at bryteren ved siden av elementet er aktiv Kontakter.

Etter å ha synkronisert kontaktene med Apple-kontoen, er alt vi trenger å gjøre å legge til denne kontoen når du konfigurerer den nye iPhone, for å umiddelbart finne hele adresseboken på den nye telefonen. Hvis synkroniseringen ikke skjer automatisk, koble til et Wi-Fi-nettverk og åpne appen igjen Innstillingertrykk på appen Kontakterså opp Kontoer og til slutt opp iCloudslik at du kan aktivere synkronisering som tidligere.

Hvis numrene i adresseboken ble lagret på SIM-kortet, kan vi raskt importere dem til minnet på den nye iPhonen, og ta oss langs veien Innstillinger -> Kontakter og trykke på elementet Importer SIM-kontakter.

2) Overfør kontakter fra Android til iPhone

For å overføre adresseboken fra en Android-telefon til den nye iPhone vi kan stole på enten Google-kontoen eller overføre hele adresseboken via SIM-kort; begge er svært effektive metoder for å overføre kontakter fra en telefon til en annen uavhengig av operativsystemet du bruker.

Google-kontoer

For å overføre kontakter fra Android-telefon til iPhone med Google la oss åpne appen Innstillinger på Android-smarttelefonen, la oss gå til delen Kontoer og synkronisering(eller lignende meny) og trykk på elementet Google for å åpne vinduet for synkroniseringsinnstillinger.

Fra den nye skjermen velger vi Google-kontoen som skal brukes (i tilfelle det er flere kontoer) og sørger for at elementet er sjekket Kontakterfor å synkronisere alle kontaktnumrene i Google-kontoen din.

Når den er synkronisert, kan vi gå til den nye iPhone og overføre kontakter på en enkel og umiddelbar måte. For å fortsette åpner vi appen Innstillinger på iPhone (koblet til Internett), velger vi menyen Kontaktertrykker vi på Konto-elementet, så trykker vi på opp-elementet Legg til konto.

I den nye skjermen trykker vi på elementet Google og skriv inn påloggingsinformasjonen til Google-kontoen som er brukt så langt på Android for å starte kontosynkroniseringen. For å kunne importere alle kontaktene som er synkronisert på kontoen, trykk på den når den er lagt til og sørg for at oppføringen er aktivert Kontakterfor raskt å overføre alle numrene som er lagret på Android-smarttelefonen til iPhone-adresseboken.

For å lære mer om emnet, inviterer vi deg til å lese vår guide på Kontaktadministrasjon i Googles adressebokhvor du kan finne mer nyttig informasjon om hvordan du bruker synkroniseringstjenester.

SIM-kort

Hvis vi ikke ønsker å bruke nettbaserte metoder for å overføre adressebok fra Android til iPhone vi kan alltid stole på SIM-kortetbrukt siden begynnelsen av mobiltelefoner for å bære telefonboken med oss, men fortsatt brukbar på smarttelefoner.

For å bruke SIM-kortet for kontaktoverføring, la oss gå til Android-telefonen og åpne appen Kontakter eller Adressebokåpner vi skjermalternativene (øverst til høyre) og starter elementet Import Eksport (eller lignende navn).

Klikk på elementet på skjermen som åpnes Eksporter til SIM å overføre alle kontakter til SIM-kortbrikken; hvis vi eier en Dual SIM Android-smarttelefon la oss sørge for å velge riktig SIM-kort, det vil si det vi skal bruke på iPhone.

På slutten av overføringen slår vi av Android-smarttelefonen, fjerner SIM-kortet, setter det inn i iPhone, slår det på, tar oss med på veien Innstillinger -> Kontakter og til slutt trykker du på elementet Importer SIM-kontaktersom allerede sett i det første kapittelet i veiledningen.

Et lite vindu åpnes der du kan velge om du skal importere SIM-kontaktene til vår iCloud-konto eller til en annen konto på vår iPhone (for eksempel Google). Hvis det gamle Android-smarttelefon-SIM-kortet er for stort for iPhone, kan vi kontakte operatøren vår for erstatning eller kutte det selv, som angitt i vår guide om hvordan Bytt eller kutt SIM-kortet for iPhone og som et mikro-SIM.

Konklusjoner

Hvis vi har kjøpt en ny iPhone, er det bedre å ikke bli tatt uforberedt og lære umiddelbart overføre adresseboken fra den gamle telefonenfor å ha alle kontaktene våre lagret i adresseboken uavhengig av operativsystemet som brukes av den gamle telefonen (det være seg en gammel iPhone eller en Android).

I en annen guide så vi hvordan gjenopprett adressebok og kontakter på Android iPhone og Samsung mobiltelefonerslik at du kan overføre kontakter til iPhone fra Samsung-merkede mobiltelefoner.

Ønsker vi også å overføre multimediefiler fra Android-smarttelefon til iPhone? Vi anbefaler å bruke en av appene som vises i veiledningen app for å sende filer på Android og iPhoneslik at du kan sende oss alle bildene, bildene, videoene og dokumentene dine uten å gå gjennom PC-en.

Hvis vi derimot ikke vet hva vi skal gjøre med den gamle Android-smarttelefonen, i vår guide til forskjellige måter å bruke gammel android mobiltelefon vi vil finne mange interessante ideer for å gjenbruke telefonen umiddelbart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up