Rediger tekst og bilder i PDF-filer

Gratis PC-programmer for å redigere, slette, sette inn og erstatte tekst og bilder i et PDF-dokument

Det er flere grunner til at PDF-filformatet er så populært for dokumentutveksling: PDF-filer er mer kompakte (mindre i størrelse) enn originaldokumentet; du kan åpne en PDF-fil på hvilken som helst datamaskin eller mobilenhet med gratis programvare som Adobe Acrobat Reader eller andre lignende programmer; PDF-filer kan ikke redigeres enkelt, spesielt med programvare som bare fungerer som en leser.

Hvis vi bruker PDF-en, vil vi forhindre at mottakeren endrer den slik man kan gjøre med et Word-dokument, og begrenser endringene kun til de nødvendige tekstfeltene (signatur, dato, etc.). Imidlertid er de fleste PDF-redigeringsverktøy betalte kommersielle programmer; i denne guiden vil vi vise deg de beste gratis online programmene og tjenestene for å redigere tekst og bilder på PDF-er.

LES OGSÅ: Topp 10 programmer for å redigere PDF

1) PDFescape (nett)

For å gjøre små endringer i en PDF-filfor eksempel for å skjule et telefonnummer, kan du bruke en nettredaktør som kalles PDFescape.
Den gratis nettapplikasjonen lar deg laste opp dokumentet og gjøre de nødvendige endringene i det, selv når det gjelder passordbeskyttede eller redigeringsbeskyttede PDF-filer. Vi kan legge til tekst, legge til redigerbare felt (som avmerkingsbokser), redigere og fjerne tekst og bilder og mye mer.

Når endringen er fullført, er det bare å lagre og laste ned den nye PDF-filen uten blokkering og med modifikasjonene riktig påført den.

2) PDF Zorro (nett)

Et annet nettsted hvor du kan redigere en PDF er PDFZorro.
Ved å laste opp PDF-dokumentet ditt som skal endres på nettstedet, kan du legge til tekst, merknader, linjer og former, og så videre, senere laste ned den modifiserte versjonen direkte via nettleseren.

Også i dette tilfellet, når arbeidet er ferdig, kan vi lagre og laste ned det endrede dokumentet som en ny PDF-fil, klar til å deles eller lagres i enhetsminnet.

3) PDF-XChange Editor

For å sette inn tekst på en PDF du kan bruke PDF-XChange Editor.
PDF XChange er en gratis PDF-visning og -redigerer som du kan bruke til å skrive tekst eller legge til bilder på en PDF-side som et hvilket som helst annet betalt program.

De fleste funksjonene tilbys gratis, så vi kan bruke den til å redigere tekst og bilder på PDF-er på hvilken som helst Windows-PC.

4) LibreOffice

For å gjøre endringer i et PDF-dokument kan vi også bruke LibreOffice Drawet program inkludert i gratis og åpen kildekode-suite LibreOffice.
LibreOffice Draw støtter PDF-redigering slik at du enkelt kan rette skrivefeil i et PDF-dokument eller endre formatering, farge, tekststørrelse, font osv.

LibreOffice inkluderer også støtte for merknader, skjemaer, bilder, tabeller og grafikk, noe som gjør det til en av de beste løsningene for redigering av PDF-filer på Windows, Mac og Linux.

5) Inkscape

Inkscape er gratisprogrammet for vektor tegning og det lar deg også redigere en PDF.
Med Inkscape kan du velge hvilket som helst objekt på en PDF-side (tekst, bilder, tabeller osv.) og flytte dem til et annet sted eller til og med fjerne dem permanent fra PDF-filen, og dermed gjøre endringer selv i PDF-er fulle av grafer og diagrammer uten noen problemer.

6) PDF viskelær

PDF viskelær det er en helt gratis program som lar deg redigere en PDF på en utradisjonell måte.
Ved å bruke dette programmet vil vi ikke endre teksten finnes i PDF-dokumentet, men vi kan slett den og skriv den om. PDF Eraser inneholder verktøy for å fjerne objekter og tekst fra et PDF-dokument og legge til andre ting.

Grensesnittet gir et sett med viskelær, som skal brukes som børster, for å fjerne visse deler av PDF-filen; størrelsen på viskelæret kan endres slik at du kan være mer presis avhengig av området du skal redigere.

For å redigere teksten må du derfor først bruke viskelæret forsiktig på tekstområdet som skal slettes med samme farge som bakgrunnen. Når området er renset, kan du legge til en ny tekstboks ved å skrive med tastaturet og velge farge, font og størrelse på tegnet. Det kan du også legge til og fjerne hele bilder som du også kan endre størrelse på og flytte.

7) Smallpdf (nett)

En annen veldig praktisk webtjeneste å bruke til å redigere tekst og bilder på PDF-filer er liten pdf.
For å bruke dette nettstedet, last opp PDF-dokumentet eller dra det inn i vinduet for å få et komplett PDF-redigeringsprogram som du kan bruke til å fjerne, legge til eller endre deler av tekst, bilder og grafikk. På slutten kan vi alltid lagre dokumentet og laste ned PDF-en med endringene på nytt, slik at vi kan dele det endret på nytt.

I tillegg til å laste opp filer fra PC-en din, lar nettstedet deg laste opp PDF-filer som er lagret i skyen, spesielt på Google Drive eller Dropbox.

8) Sodapdf (nett)

Et annet gyldig nettsted som vi kan bruke til å redigere tekst og bilder i PDF-filer er brus pdf.
Med Sodapdf kan vi laste opp PDF-dokumentet vårt online og få tilgang til en ekte komplett editor, der det er mulig å endre teksten som er tilstede, legge til notater og nye deler av teksten, signere dokumentene og endre bildene som finnes i den.

Etter å ha gjort endringene kan vi velge å umiddelbart lagre den nye PDF-filen, for å starte nedlastingen i nettleseren og beholde den endrede kopien av originaldokumentet.

9) iLovePDF (nett)

Blant de beste nettstedene vi kan bruke til å redigere PDF-filer gratis på nettet finner vi iLovePDF.
Med iLovePDF kan vi laste opp dokumentet til en sikker nettplattform og fortsette med de enkleste modifikasjonene, slik at vi kan legge til tekst, legge til former, legge til bilder og tegne en signatur.

På slutten av endringene, trykk på Rediger PDF-knappen og vent til konverteringen er ferdig: nedlastingen av den nye PDF-filen starter.

10) Sejda (nett)

En av de enkleste og raskeste nettstedene for å redigere PDF-filer på nettet er Sejda.
Med Sejda vil vi ha mange verktøy for redigering av PDF-filer til rådighet. Det er for øyeblikket en av de beste for mengden verktøy som er tilgjengelig: den lar deg legge til deler av tekst, legge til lenker, legge til former, legge til bilder, legge til en signatur, slette, kommentere, finne og erstatte og endre teksten og bildene allerede finnes i dokumentet.

Etter å ha tatt i bruk de nødvendige endringene, er alt vi trenger å gjøre å trykke ned på Bruk endringene for å lagre den nye PDF-filen, som umiddelbart lastes ned til datamaskinens minne.

Konklusjoner

Hvem sa at for å redigere PDF-filer må vi bruke et veldig dyrt betalt program som Adobe Acrobat Reader Pro? Som det fremgår av denne veiledningen, er det mange programmer for å redigere tekst og bilder i PDF-filer raskt og enkelt, uten å laste ned noe til PC-en din: de fleste anbefalte applikasjonene er av typen nettappdet vil si at de fungerer direkte fra nettleseren som en enkel nettside og lar deg laste ned den nye PDF-filen med endringene.

For å lære mer kan vi også lese våre flyguider beste programmer for å redigere pdf-filer og de beste appene for redigere og fylle ut PDF-er fra Android og iPhone.

Index
 1. 1) PDFescape (nett)
 2. 2) PDF Zorro (nett)
 3. 3) PDF-XChange Editor
 4. 4) LibreOffice
 5. 5) Inkscape
 6. 6) PDF viskelær
 7. 7) Smallpdf (nett)
 8. 8) Sodapdf (nett)
 9. 9) iLovePDF (nett)
 10. 10) Sejda (nett)
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up