Rettelse: Denne versjonen av filen er inkompatibel med versjonen av Windows du bruker

Hvis du har lastet ned en kjørbar fil og kjører den for å utføre en installasjon, kan du støte på feilen nedenfor. Denne feilmeldingen ser ut til å bety at programvaren er inkompatibel, dvs. at det er et 64-bitsprogram som kjører på en 32-bits maskin. Denne feilmeldingen er imidlertid fullstendig misvisende og gir ingen indikasjon på den sanne årsaken til problemet. Årsaken til denne feilen er at den kjørbare filen ikke var fullstendig lastet og derfor ufullstendig. Feil nedlasting kan være forårsaket av en avbrutt internettforbindelse, feilaktig avbrutt nedlasting av en brannmur eller antivirusprogramvare.

Versjonen av denne filen er ikke kompatibel med versjonen av Windows du bruker. Sjekk datamaskinens systeminformasjon for å finne ut om du trenger x86 (32-bit) eller x64 (64-bit) versjon av programvaren, og kontakt deretter programvareleverandøren.

Hvorfor er feilmeldingen "Denne filversjonen er ikke kompatibel med Windows-versjonen du bruker"?

.

Etter å ha mottatt en rekke rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og finne en løsning for å fikse det fullstendig. Vi undersøkte også årsaken til utløsningen og listet den opp som følger.

Mangel på bakoverkompatibilitet:

Feilen er relatert til forskjellen mellom arkitekturen til applikasjonen du prøver å kjøre og den til Windows. Dette kan skyldes enten for gammelt eller for nytt for versjonen av Windows du prøver å kjøre den på. Du kan løse problemet hvis det er et problem med bakoverkompatibilitet, ettersom alle Microsoft-operativsystemer har bakoverkompatibilitet innebygd, men det må kjøres manuelt.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, la oss gå videre til å løse det. Sørg for å følge alle trinnene nøye og nøye for å unngå konflikt.

Hvordan kan jeg fikse "Denne filversjonen er ikke kompatibel med Windows-versjonen du bruker?"

Bekreft systeminformasjonen din

Det er veldig enkelt å sjekke hvilken versjon av Windows du bruker.

1.) Det første du må gjøre er å trykke Windows + R-tastene sammen.
2.) For å åpne systeminformasjonsvinduet, skriv inn denne koden og trykk "OK".
Msinfo32 OK.
3.) Når systeminformasjonsvinduet vises, se på "System Type" til høyre.
4.) Du vil legge merke til at systemet er enten "32-bit" eller "64-bit".

Dette vil fortelle deg om du bruker riktig versjon av Windows eller ikke.

Bruk kompatibilitetsmodus

Noen ganger er programvaren du vil bruke designet for eldre Windows 10-systemer.

 1. Naviger til stedet der applikasjonen ligger.
 2. Høyreklikk programmet, og velg deretter Egenskaper.
 3. Når Egenskaper-vinduet åpnes, klikker du på Kompatibilitet-fanen.
 4. Merk av for "Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for:".
 5. Klikk deretter på rullegardinmenyen.
 6. Klikk deretter på "Windows 8."
 7. Merk av for alternativet "Kjør dette programmet som administrator".
 8. Til slutt klikker du på "Bruk" og deretter på "OK".

Prøv å åpne programmet på nytt.

Få de siste Windows-oppdateringene

1.) Trykk på Windows + I-knappen for å åpne Innstillinger-applikasjonen.
2.) Etter å ha åpnet Innstillinger-applikasjonen, gå til "Oppdateringer og sikkerhet".
3.) Klikk nå på "Se etter oppdateringer"-knappen. Windows vil se etter tilgjengelige oppdateringer og laste dem ned i bakgrunnen.

Etter å ha lastet ned de nødvendige oppdateringene, prøv å kjøre appen på nytt og se om problemet er løst.

Windows 10 er et flott operativsystem, men det er ikke perfekt, så du kan oppleve noen feil og problemer fra tid til annen. Hvis du har denne feilen på datamaskinen, anbefaler vi deg å laste ned og installere de nyeste Windows-oppdateringene.

Microsoft publiserer ofte oppdateringer og rettelser for ulike feil og feil, og i de fleste tilfeller lastes disse oppdateringene automatisk ned i bakgrunnen. I de fleste tilfeller lastes disse oppdateringene automatisk ned i bakgrunnen. Noen ganger kan du imidlertid gå glipp av en oppdatering, så det er alltid en god idé å se etter oppdateringer manuelt.

Bruk en virtuell maskin

Hvis du prøver å kjøre et eldre program og får en melding om at "Denne versjonen av filen er ikke kompatibel med versjonen av Windows du bruker", prøver du sannsynligvis å kjøre en 16-bits applikasjon.

Denne typen applikasjoner fungerer ikke på nyere versjoner av Windows, men du kan omgå dette problemet ved å bruke en virtuell maskin. En virtuell maskin er et virtualiseringsprogram som lar deg kjøre et annet operativsystem innenfor det gjeldende operativsystemet.

Virtualisering kan legge stor belastning på ressursene dine.
Så før du prøver å bruke en virtuell maskin, bør du sørge for at du har nok maskinvarekraft til å kjøre den.

Hvis du prøver å kjøre et 16-biters program, kan du prøve å installere en 32-biters versjon av Windows XP på en virtuell maskin. Dette er ikke den enkleste løsningen, spesielt hvis du ikke har en eldre kopi av Windows XP.

Selv om denne løsningen er relativt enkel, gjelder den kun for eldre applikasjoner der denne feilen oppstår. Hvis dette problemet oppstår med en moderne applikasjon, vil denne løsningen ikke løse det.

Bekreft at du kjører 64-biters Windows.

Denne feilen kan påvirke praktisk talt alle programmer, og den mest sannsynlige årsaken er 32-biters versjonen av Windows. Noen applikasjoner er optimalisert for 64-biters operativsystemer og vil ikke fungere på 32-biters versjoner av Windows.

Hvis du ikke vet hvilken versjon av Windows du bruker, kan du enkelt sjekke ved å følge disse trinnene:

1.) Trykk på Windows + S-tastene og skriv inn system.
2.) Velg System fra menyen.
3.) Etter at systemvinduet åpnes, under Systemtype vil du se all informasjonen du trenger om datamaskinen. Du kan se typen prosessor som brukes, samt versjonen av Windows.

Merk at 64-biters versjoner av Windows bare kan fungere med 64-bits prosessorer.

I de fleste tilfeller oppstår denne feilen når du prøver å starte et 64-biters program under 32-biters Windows. Disse typer applikasjoner vil ikke fungere under 32-biters Windows, så du må installere Windows på nytt og oppgradere til 64-biters versjonen.

Du kan også sjekke om en 32-biters versjon av programmet du vil kjøre er tilgjengelig.
Hvis det er det, last det ned og det vil kjøre på 32-biters versjonen av Windows.

Fordi 64-bits arkitektur gir bedre ytelse, utvikler noen utviklere applikasjoner eksklusivt for 64-bits systemer. Hvis dette skjer med applikasjonen din, vil du ikke kunne kjøre den med mindre du installerer 64-biters versjonen av Windows.

Oftest stilte spørsmål

1) Høyreklikk på programmet.
2) Klikk på Egenskaper.
3) Klikk på Kompatibilitet-fanen.
4) Velg Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus og velg Windows Vista eller operativsystemet som programmet kjører på.

For å fikse feilmeldingen «Enheten din er ikke kompatibel med denne versjonen», prøv å tømme Google Play Store-bufferen og deretter dataene dine. Start deretter Google Play Store på nytt og prøv å installere appen på nytt.

 1. Klikk Start og deretter Kontrollpanel.
 2. Klikk Programmer, og deretter Kjør programmer som du opprettet for tidligere versjoner av Windows.
 3. Klikk Neste for å kjøre feilsøkingsveiviseren for programvarekompatibilitet.

Hvis du ikke vil bruke en CD eller DVD for å oppgradere, er det eneste alternativet å starte opp systemet ved hjelp av en USB-flash-stasjon. Hvis du fortsatt ikke liker det, kan du kjøre operativsystemet i "live"-modus ved hjelp av en USB-flash-stasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up