Rettet "Failed-Forbidden"-feil ved nedlasting av filer fra Google Disk

 • Feilen oppstår når du prøver å laste ned nye apper, nye temaer, nye utvidelser eller til og med filer med andre utvidelser.
 • I noen tilfeller kan det være et problem med maskinvareakselerasjonsfunksjonen til nettleseren som er i bruk.
 • Chrome har en nyttig funksjon som lar brukeren aktivere "inkognitomodus", som forhindrer nettleseren i å spore brukerens nettaktivitet.

Oppdatert mai 2023Dette verktøyet vil stoppe disse feilene og fikse vanlige problemer: Få det på denne lenken

 1. Last ned og installer programvaren.
 2. Den vil skanne datamaskinen for å finne problemer.
 3. Verktøyet vil da rette opp problemene som ble oppdaget.

Navigasjonsfeil er ganske vanlig i alle nettlesere. Vi bør imidlertid forstå at bak hver feil er det et teknisk aspekt eller kanskje en feil som forårsaker den. Hos Techquack har vi prøvd å fikse de vanligste feilene som gjelder alle populære nettlesere. Denne gangen vil vi fortelle deg hvordan du fikser fil nedlastingsfeil som oppstår i Google Chrome.

Det er litt irriterende, spesielt når du har det travelt og skal laste ned en fil eller et vedlegg som er viktig. Du kan også oppleve dette problemet hvis du prøver å laste ned apper, temaer, utvidelser eller filer med utvidelser knyttet til dem. Vi har listet opp noen vanlige Chrome-nettleserfeil nedenfor, sammen med instruksjoner for hvordan du kan fikse dem.

Hva er årsaken til feilen "Failed-Forbidden"?

Flere brukere rapporterte det samme problemet, så vi undersøkte det og ga flere løsninger for å løse problemet fullstendig, samt listet opp årsakene til problemet.

 • Maskinvareakselerasjon: I noen tilfeller kan det være et problem med maskinvareakselerasjon funksjonen til nettleseren som er i bruk. Når aktivert, kan maskinvareakselerasjon noen ganger forhindre at enkelte filer lastes ned av sikkerhetsgrunner.
 • Av sikkerhetsmessige årsaker: I noen tilfeller, Google Disk kan anta at sikkerhetsprotokoller er kompromittert av tilstedeværelsen av andre brukere på nettverket eller i nettleserdatabasen. Dette kan også være skremmende og forhindre nedlastingsprosessen hvis nettleseren sporer din bufrede historikk.

Etter å ha fått en grunnleggende forståelse av problemet, la oss ta en titt på hvordan du løser det. For å unngå konflikter, sørg for at alle trinnene er implementert i riktig rekkefølge.

Hvordan kan jeg fikse feilen "Failed to Forbidden" som oppstår når jeg laster ned fra Google DiskIndex
 1. Hva er årsaken til feilen "Failed-Forbidden"?
 2. Hvordan kan jeg fikse feilen "Failed to Forbidden" som oppstår når jeg laster ned fra Google Disk
 • Oppdatert: mai 2023
  1. SLÅ PÅ INKOGNITO-MODUS
  2. RESET DIN DATAMASKIN.
  3. Bruk den riktige måten å laste ned filer på
  4. FEILSØKING ZIP-FILFILER
  5. TILLATER KAPSLER
  6. ENDRE Google-KONTOEN DIN
 • Chrome-nedlasting mislyktes Disk full
  1. ALLE GOOGLE-KONTOER FJERNET
  2. SJEKK AD-BLOKKER OG ANTIVIRUSPROGRAMVARE
  3. CHANGELOG SERVERE.
  4. ÅPNE I INKOGNITO-MODUS.
  5. Oftest stilte spørsmål
 • Oppdatert: mai 2023

  Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker dette verktøyet for feilen din. Videre oppdager og fjerner dette verktøyet vanlige datamaskinfeil, beskytter deg mot tap av filer, skadelig programvare og maskinvarefeil, og optimerer enheten din for maksimal ytelse. Denne programvaren vil hjelpe deg med å fikse PC-problemene dine og forhindre at andre skjer igjen:

  • Trinn 1 : Installer PC Repair & Optimizer Tool (Windows 10, 8, 7, XP, Vista).
  • Trinn 2: Klikk Start søk for å finne ut hvilke problemer som forårsaker PC-problemer.
  • Trinn 3: Klikk på Reparer alle for å rette opp alle problemer.

  SLÅ PÅ INKOGNITO-MODUS

  I denne situasjonen, Chrome gir brukeren muligheten til å bytte til inkognitomodus, slik at nettleseren kan forhindre sporing av brukerens aktivitet online.

  • Nye faner skal vises i Chrome når du åpner den.
  • For å åpne inkognitofanen, hold nede "Ctrl"-tasten og "Shift"-tasten samtidig.
  • Test nedlasting av filen fra Google Disk ved å logge på og prøve igjen.

  RESET DIN DATAMASKIN.

  Før du prøver andre løsninger, start datamaskinen på nytt én gang, enten du laster ned filer fra Windows eller Mac.

  Bruk den riktige måten å laste ned filer på

  Google Drive lar deg laste ned filer på flere måter. La oss utforske dem.

  MERK: Du kan ikke dra og slippe filer eller mapper fra Google Disk til skrivebordet for å laste dem ned. Det er imidlertid mulig når du laster ned filer.

  Metode 1

  For å laste ned en fil fra drive.google.com, høyreklikk den én gang og velg «Last ned». For å laste ned flere filer, velg dem alle først, høyreklikk deretter en av de valgte filene og velg "Last ned".

  Metode 2

  Hvis du vil laste ned filer eller mapper fra Google Disk, velger du dem.
  Klikk på ikonet med tre prikker i øvre høyre hjørne. Klikk på Last ned fra menyen som vises.

  Metode 3

  Klikk på nedlastingsikonet øverst til høyre i filen hvis du bare vil laste opp ett bilde eller en video.

  TIPS: Hvis du ikke kan laste opp bilder ved hjelp av metode 3, klikker du på ikonet med tre prikker øverst på det enkelte bildet. Velg Åpne i et nytt vindu. Når bildet åpnes i et nytt vindu, klikker du på nedlastingsikonet som du så i metode 3.

  Metode 4

  Hold musepekeren over bildet i Google Disk-listevisningen, og du vil se en nedlastingsknapp. Hvis du ikke er logget på Google-kontoen din, vises en nedlastingsknapp til høyre for filen.

  Du kan laste ned en fil hvis du viser den i en rutenettvisning. Klikk på "Last ned"-knappen på filen for å laste den ned.

  FEILSØKING ZIP-FILFILER

  Brukere kan støte på problemer når de laster opp flere filer ved å bruke metodene ovenfor. Når du laster opp flere filer ved hjelp av metodene ovenfor, lastes ikke individuelle filer opp. snarere er de samlet og lastet opp som en zip-fil.

  «Tilgang til docs.googleusercontent.com ble nektet» feil oppstår når du er logget på mer enn én Google regnskap og prøver å laste ned noe eller få tilgang til noe fra en ikke-primær Google-konto. Hvis du åpner nedlastingen link i en ny fane vil nettleseren anta at du får tilgang til filen ved å bruke din primære Google-konto, og det er derfor du får feilen. Det er en legitim feil fordi din primære Google-konto faktisk ikke er autorisert til åpen en annen kontokobling. Du kan rense nettleserdataene og informasjonskapslene dine for å se om problemet forsvinner.

  Etter å ha sett popup-vinduet som spør deg om du vil forlate eller avbryte, klikker du på "Forlat nettstedet". Nedlastingen starter etter at du har klikket på "Forlat nettstedet".

  Google Disk tillater ikke nedlasting av zip-filer. Her er noen alternativer du kan prøve.
  Du kan laste ned flere filer fra Google Disk uten å ha dem komprimert hvis du ikke vil at Google Disk skal komprimere dem.

  TILLATER KAPSLER

  I Chrome klikker du på den lille låsen på venstre side av adressefeltet. Velg informasjonskapsler fra listen, og du vil kunne laste ned filer. For å aktivere informasjonskapsler, åpne drive.google.com og klikk på den lille låsen.

  Etter å ha klikket på Låst, se etter Google-koblingen nederst i popup-vinduet. Klikk på den og klikk "Tillat". Klikk på Ferdig. Filene lastes ned igjen etter at du har startet nettleseren på nytt.

  ENDRE Google-KONTOEN DIN

  Du må skilt opp med den samme kontoen du bruker for å få tilgang til filene du ønsker å laste opp. Det er to hovedmåter å dele filer på Google Disk.
  Enhver Google-konto kan se eller laste ned en fil eller mappe hvis den tilhører eieren av koblingen.

  Chrome-nedlasting mislyktes Disk full

  På grunn av den innebygde Adobe Flash-spilleren, Chrome bruker mye diskplass da den er mindre avhengig av operativsystemets utdaterte Flash-spiller.

  Flere brukere som er logget på nettleseren på tidspunktet for å starte en nedlasting, fører noen ganger til at Google Disk slutter å fungere. Før du prøver å laste ned filen fra Google Disk, bør du logge ut av alle andre kontoer på datamaskinen. For å gjøre det, følg disse trinnene:

  Du kan imidlertid begrense tilgangen til filene til flere brukere hvis e-postadresse er den eneste som har tilgang til dem. Du vil motta feilmeldinger som "Forbudt", "Utilgjengelig" hvis du ikke har tilgang til disse filene hvis du ikke er logget på med den e-postadressen. Dette betyr at du må endre Google-kontoen din.

  Hvis eieren av en fil eller mappe oppretter en kobling til den filen, kan alle med den koblingen få tilgang til den.

  Standardkontoen for Google Chrome-synkronisering brukes for alle pålogginger, uavhengig av hvilken Google-konto du bruker skilt inn med.
  Du må bytte til kontoen til Google Disk-koblingen du mottok.

  Åpne deretter drive.google.com og logg på med standard Google-konto. Klikk på profilen ikon øverst til høyre på Disk-skjermen for å få tilgang til Google-kontoene dine. Etter å ha logget på den andre Google-kontoen din, åpnes et nytt vindu. Klikk på den du vil endre.

  Gjenta trinnene for å endre Google Disk-kontoen din hvis du lukker vinduet og åpner nettstedet på nytt.

  ALLE GOOGLE-KONTOER FJERNET

  Prøv deretter å laste ned filer med bare én konto lagret i Chrome hvis du ikke kan laste ned filer fra Google Disk ved å bytte konto.

  SJEKK AD-BLOKKER OG ANTIVIRUSPROGRAMVARE

  Du kan ha en utvidelse for annonseblokkering som kjører i nettleseren din. Deaktiver den, og problemet bør løses.

  Det kan også være lurt å deaktivere antivirusprogrammet midlertidig. I tillegg kan det være lurt å sjekke om du kan laste ned filer fra Google Disk hvis du bruker en.

  CHANGELOG SERVERE.

  En annen nettleser kan noen ganger forårsake problemet. For å løse problemet, oppdater nettleseren først.
  En annen nettleser kan løse problemet hvis det ikke fungerer.

  ÅPNE I INKOGNITO-MODUS.

  Hvis du ikke kan laste ned Google Disk-filer på noen annen måte, kan du bruke denne metoden som et alternativ. Du trenger bare å kopiere og lim inn en kobling fra noen til nettleserens inkognitomodus hvis de sender deg en kobling fra Google Disk. Hvis delingstillatelsene er satt til «Alle med en lenke kan se filen», bør du kunne laste ned filene.

  Du kan også bruke Chromes gjestemodus for å åpne inkognitomodus. Det første du må gjøre er å klikke på de tre prikkene øverst til høyre i nettleseren din. Velg "Ny inkognito" og lim inn URL-en i det nye vinduet.

  Å laste opp filer til Google Disk med samme metode er like enkelt som å høyreklikke på filen og velge Del.

  De som ikke har valgt link under Få lenke kan redigere den. Når koblingen er endret, kopierer og limer du den inn i inkognitovinduer og laster opp filene.

  ANBEFALING: Klikk her for hjelp med Windows-feil.

  Oftest stilte spørsmål

  1. Åpne Chrome og start en ny fane.
  2. Trykk "Ctrl" + "Shift" + "N" for å åpne inkognitofanen. Kort for å åpne inkognitofanen.
  3. Logg på Google Disk, prøv å laste ned filen og se om problemet vedvarer.

  "Forbidden" eller "Failed - Forbidden" Denne feilen betyr at du ikke har tillatelse til å laste ned denne filen fra serveren. For å løse problemet, gå til nettstedet der filen ligger. Sjekk om du trenger å logge på (eller utføre annen autentisering).

  En "Failed - Network"-feil kan oppstå når du laster ned filer til Google Disk. Og det skjer ofte når du laster ned store filer, men det er ikke en generell regel. Feilen "Google Disk-nedlasting mislyktes – nettverk" kan være forårsaket av antivirusprogramvare eller uønsket programvare som blokkerer installasjonen.

  Denne feilen oppstår når Google Chrome ikke klarer å sjekke sikkerhetssertifikatet for nedlastingen fra utgiveren, og Chrome rett og slett ikke klarer å skanne programmet eller filen. Dette skyldes skadelig programvare på datamaskinen din, som kan være virus, adware eller nettleserkapring. Eller det kan være motstridende programmer.

  Visninger av innlegg: 397

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Go up