Retting av DPC Watchdog Violation Bootcamp Blue Screen Error

De som opplever DPC Watchdog Violation blåskjermfeil trenger ikke bekymre deg. Dette problemet kan være et resultat av korrupte enhetsdrivere, programvarekonflikter, utdatert SSD-fastvare eller systemfiler på systemet.

Hvis du støter på DPC Watchdog Violation-feil, bør disse feilsøkingsmetodene hjelpe deg med å løse dem og gjenopprette dataene dine. Hvis feilene fortsatt vedvarer, bør du vurdere å investere i Stellar Data Recovery Professional som en tilleggsløsning.

Index
  1. Hva er DPC Watchdog-brudd?
  2. Feilsøking av DPC Watchdog-brudd
  3. Retting av DPC Watchdog-brudd
  4. Løse brudd på DPC Watchdog

Hva er DPC Watchdog-brudd?

DPC watchdog brudd bootcamp er en feil som kan oppstå på Windows-operativsystemer og vil vanligvis vises som en blåskjermfeil, som potensielt kan føre til tapte data eller omstart av datamaskinen.

For å identifisere om problemet ditt er maskinvarerelatert, kjør en disksjekk ved å bruke "chkdsk c:". Alternativt kan du skanne med SFC for å muligens løse denne feilen.

DPC Watchdog Violation-feil oppstår vanligvis på grunn av enhetsdrivere som er utdaterte eller installert feil, eller maskinvare som ikke fungerer med Windows 10.

Feil 422 kan også oppstå på grunn av programvarekonflikter mellom programmer på datamaskinen eller nyinstallert programvare som ikke samsvarer med systemspesifikasjonene og fungerer feil.

Hvis du kommer over denne feilen når du kobler til en ny enhet, kobler du fra og kobler til igjen. Alternativt kan du prøve å bytte ut SATA AHCI-kontrolleren i tilfelle dette hjelper med å løse det.

Feilsøking av DPC Watchdog-brudd

DPC Watchdog Violation (DWDV) er en systemfeil forårsaket av deferred procedure calls (DPCs) som ikke fullføres i tide, noe som fører til systemustabilitet på grunn av maskinvareinkompatibilitet eller programvarekonflikter.

Hvis du opplever denne BSOD-feilen, er det flere løsninger for å løse den. Kjør først en disksjekk for å se om det er noen skadede sektorer på harddisken din som kan bidra til dette problemet.

Denne kommandoen vil skanne harddisken din for skadede sektordata som hindrer den i å starte opp normalt, og løse eventuelle problemer for å gjenopprette normal funksjonalitet til systemet. Når det er fullført, bør dette løse problemet og få PC-en til å starte opp normalt igjen.

DPC Watchdog Violation-feil blir stadig mer utbredt på Windows 10, på grunn av et stort antall maskinvaredrivere som ikke har blitt oppdatert for kompatibilitet med den nye OS-versjonen – inkludert grafikkortdrivere og SSD-fastvareoppdateringer.

Retting av DPC Watchdog-brudd

Når datamaskinen din opplever en blåskjermfeil, bør det første trinnet være å identifisere årsaken. DPC Watchdog Violation-feil er notorisk vanskelig å finne ut, så før du prøver å fikse dem, er det viktig at du forstår grunnårsaken.

DPC Watchdog Violation kan skyldes problemer med maskinvarekompatibilitet eller programvarekonflikter; oftest er det forårsaket av problemer med enhetsdrivere som oppstår etter installasjon av nye komponenter eller oppdatering av en eksisterende driver.

Bruk et gratis disksjekkverktøy for å diagnostisere om noen harddiskfeil kan være kilden til DPC Watchdog Violation-feil. Eller last ned og installer SSD-fastvareoppdateringer.

Korrupte systemfiler kan også føre til DPC Watchdog-brudd; du kan prøve å reparere dette med enten Windows-verktøy eller datagjenopprettingsprogrammer som Stellar Data Recovery Professional – en avansert DIY-løsning som er i stand til å gjenopprette filer selv på ikke-oppstartbare, krasjet og Blue Screen of Death-påvirkede Windows 10-PCer og bærbare datamaskiner.

Løse brudd på DPC Watchdog

Windows fungerer som en vakthund for å overvåke maskinvare- og programvareprosesser. Hvis Windows oppdager at en prosess tar for lang tid eller ikke fungerer som den skal, vises en blåskjerm-feilmelding som advarer brukeren om slik aktivitet.

Feilkode 710 oppstår vanligvis når en enhet eller et stykke programvare bruker unormalt lang tid på å utføre sin Deferred Procedure Call-prosess (DPC), som spesifiserer når maskinvareenheter eller applikasjoner ønsker å kommunisere med CPU. DPC-er gir informasjon på systemnivå om når kommunikasjon finner sted mellom eksterne kilder som maskinvareenheter og applikasjoner og CPU.

Disse DPC-ene bør løses innen 100 mikrosekunder; ellers oppstår det en bruddfeil.

Når dette skjer, kan datamaskinen vise en blåskjermfeil som kan føre til tap av data eller låse deg ute av systemet i en endeløs omstartsløyfe.

Det er forskjellige måter å håndtere DPC Watchdog Violation bootcamp på. En effektiv strategi er å utføre driveroppdateringer globalt.

Visninger av innlegg: 59

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up