Retting av Windows OBS-feilen som ikke tar opp spilllyd

 • OBS Studio er den foretrukne programvaren for mange spillere som tar opp spillstrømmer.
 • Men noen brukere har rapportert at programvaren ikke tar opp spilllyd.
 • Dette problemet kan være forårsaket av feil OBS-oppsett og en konflikt med Nahimic Audio Manager-programvaren.
 • Problemet "OBS tar ikke opp lyd fra skrivebordet" kan være.
 • Derfor anbefales det å avinstallere Nahimimic.
Index
 1. Obs fanger ikke spilllyd
 2. Ingen lydobs
  1. Hva er årsaken til at OBS ikke tar opp spilllyd på Windows?
 3. Hvordan høre lyd fra Capture Card Obs
  1. Hvordan løser jeg problemet med å ikke ta opp lyd fra OBS-spill?
  2. Endre noen lydinnstillinger
  3. Fjern Nahimic.
 4. Obs plukker ikke opp skrivebordslyd
  1. Sette opp utvidelser for høyttaleren din
  2. Bytte ut en stasjonær lydenhet
  3. Sjekk at lydsporet er riktig
  4. ofte stilte spørsmål

Obs fanger ikke spilllyd

Åpne Kilder-delen ved å bruke OBS.

Ingen lydobs

Jeg var i stand til å streame og ta opp en video for to dager siden uten problemer. Det er min intensjon å streame i dag, men jeg kan ikke høre lyden. Jeg har satt opp mikrofonen riktig i Windows (og også lyden), og det er en inngang i OBS, og jeg kan se at den beveger seg fra grønt til rødt (og lyden også). Det eneste som er tatt opp er spillet, ikke lyden (og nei lyd derfra).

Det er mulig for brukere å oppleve problemer med å fange mikrofonlyd under bruk av OBS studio. Dette problemet oppstår fordi det bare støtter mikrofonlyd, og ikke skrivebord lyd eller systemlyd. Bruk OBS-studioprogramvaren, slå den av og start den på nytt for å fikse "OBS ingen lyd"-problemet på PC-en.

Det er flere grunner til at OBS Studio er den foretrukne programvaren for mange spillere som spiller inn spill strømmer, men denne veiledningen vil forklare hvorfor. Hvis din OBS ikke tar opp spilllyd, kan det forårsake ulike ulemper over tid, men denne veiledningen kan hjelpe. Det er noen brukere som har klaget over spillets lyd innspilling funksjonen med OBS fungerer ikke. Derfor har ikke spillopptakene deres lyd. Problemet med spilllydopptak med OBS kan løses på flere måter.

Hva er årsaken til at OBS ikke tar opp spilllyd på Windows?

Hvordan høre lyd fra Capture Card Obs

For å lære mer om hvordan du setter opp Razer Ripsaw HD, se Hvordan sette opp Razer Ripsaw HD.

Det er best å installere på nytt OBS studio hvis du ikke ser ut til å løse problemet med å ikke ta opp lyd. Årsaken er at når en app ikke er riktig installert, forårsaker den mange problemer. Det er mulig å avinstallere OBS studio ved å åpne kontrollpanel og følg instruksjonene på skjermen. Guiden vil gi deg instruksjoner om hvordan du installerer OBS studio på nytt under innstillingsmenyen.

NO (engelsk og fransk) Hei! Jeg setter opp OBS på min Windows 10 PC, og så langt fungerer det for lyd, mikrofon og overvåking! Jippi! Etter en stund begynner bluetooth-hodetelefonene mine å høres rart og forvrengende ut... Bokstavelig talt hører jeg "ghfyk25gFo5gfDTR3" i ørene mine...

Å bli sittende fast med OBS "ikke ta opp lyd" kan være irriterende. Du lurer kanskje på hvorfor, så lurer du kanskje på om det er på grunn av et feil OBS-oppsett eller en konflikt med Nahimic Lyd Sjef. En konflikt mellom OBS og Nahimic Audio Manager-programvaren kan være ansvarlig for problemet "OBS tar ikke opp lyd fra skrivebordet". Derfor anbefales det at Nahimic avinstalleres.

Prøv å finne en løsning på dette problemet nå.

Hvordan løser jeg problemet med å ikke ta opp lyd fra OBS-spill?

Vi kan dessverre ikke hjelpe deg med lydproblemet. Vi tror ikke det er et problem med OBS.

Min løsning: Jeg har to "skrivebord" i OBS (sannsynligvis fordi jeg løpe to skjermer på datamaskinen min – merkelig, men det er ingen annen forklaring). Det første høyttalerlydelementet på listen fungerte ikke (som beskrevet tidligere). Se vedlegg 65390 for detaljer.

Endre noen lydinnstillinger

De følgende trinnene vil lede deg gjennom prosessen med å justere lydinnstillingene slik at du kan bruke OBS effektivt. Vi ønsker deg lykke til med å justere lyden!

 1. Hvis du høyreklikker på volum ikonet på oppgavelinjen (nederst i venstre hjørne eller til høyre på oppgavelinjen), kan du velge Lyder fra menyen som vises.
 2. Åpne kontrollpanelet ved å skrive "control.exe" i tekstboksen Åpne og klikke OK. Du kan også søke ved å bruke Start-menyen eller Windows + R-tastekombinasjonen.
 3. Du bør angi denne enheten som standardenhet under "Avspilling"-fanen under "Lydinnstillinger". Venstreklikk på høyttaleren og velg Angi som standard nederst i vinduet.
 4. Sjekk alternativene "Vis frakoblede enheter" og "Vis frakoblede enheter" hvis du ikke finner det. Hvis du fortsatt ikke finner den, gjenopprett den manglende stereomiksen.
 5. Klikk på Egenskaper-knappen nederst på fanen Spill inn lydinnstillinger. Du vil nå kunne velge (aktivere) "Bruk denne enheten".
 6. Du kan velge høyttaleren eller hodetelefonene du vil bruke for å lytte til lyd på Lytt-fanen ved å merke av for Lytt på denne enheten.
 7. I kategorien Avansert velger du Eksklusiv modus og fjerner merket for Tillat apper å ha eksklusiv kontroll.
 8. Hvis alle endringer er bekreftet, klikk OK og OK igjen før du går tilbake til OBS.

Fjern Nahimic.

Som lydbehandler er ikke Nahimic et "må-ha"-program for datamaskinen din. Mange brukere rapporterer at Nahimic ikke spiller bra med OBS.
Hvis du ønsker å beholde en bestemt applikasjon på datamaskinen, finnes det også mange alternativer.
Trinnene nedenfor vil veilede deg gjennom å fjerne Nahimic!

Obs plukker ikke opp skrivebordslyd

Det anbefales at du avinstallere Nahimic fra datamaskinen din ved å bruke funksjonen Legg til/fjern program i Windows Kontrollpanel hvis du opplever problemet "OBS plukker ikke opp skrivebordslyd".

Windows 10:

 1. Bruker Windows-tast + I snarvei er en måte å åpne Windows 10-innstillinger på. Du kan også klikke på tannhjulikonet i nedre venstre hjørne av Start-menyen for å åpne innstillingene.
 2. Det siste alternativet er å søke etter "Innstillinger" og klikke på den første lenken du finner.
 3. I "Applikasjoner"-delen klikker du på "Applikasjoner"-koblingen for å få tilgang til den. Du vil se en liste over alle programmer installert på datamaskinen din. Klikk på Nahimic i listen. Klikk deretter på Avinstaller-knappen. For å fullføre prosessen, følg instruksjonene på skjermen.

Følgende Windows-versjoner er også tilgjengelige:

 1. Klikk Start og skriv "Kontrollpanel". Alternativt kan du skrive "control.exe" i Kjør-boksen etter å ha trykket på Windows + R og valgt OK.
 2. Øverst til høyre på skjermen, i "Vis etter"-alternativet, velg "Kategori". Under listen over programmer, klikk på "Fjern program".
 3. Høyreklikk på Nahimic-oppføringen i listen, velg Avinstaller fra hurtigmenyen som vises, og datamaskinen vil vise en liste over alle programmene du har installert.
 4. Avinstaller OBS og sørg for at datamaskinen din ikke lenger lider av OBS-problemet ved å følge instruksjonene på skjermen!

Sette opp utvidelser for høyttaleren din

Mange brukere har brukt en løsning som omhandler deaktiverte utvidelser i høyttaleren din eiendommer for å løse dette problemet, selv om du kanskje tror at dette problemet ikke er relatert til høyttalerne dine. Selv om det kan virke rart i begynnelsen, kan det løse dette problemet for deg og mange andre! Bare følg instruksjonene nedenfor!

 1. Ved å høyreklikke på volumikon på datamaskinens oppgavelinje (høyre sidefelt eller nederst i venstre hjørne) og velger Lyder fra menyen som vises, får du tilgang til lydinnstillingene.
 2. For å åpne kontrollpanelet, skriv "control.exe" i "Åpne"-tekstboksen og klikk OK. Startmenyen gir også søkealternativer.
 3. Finn høyttalerne dine og høyreklikk på dem for å få opp en popup-meny som lar deg velge Egenskaper.
 4. Du kan sjekke Bass Boost, Virtual Surround og Loudness Equalization ved å gå inn i høyttalerens egenskaper og deretter klikke Enhancements.
 5. Hvis OBS fanger opp spilllyd under direktesending eller opptak, klikker du OK to ganger for å bekrefte disse endringene. Start OBS på nytt og sjekk!

Bytte ut en stasjonær lydenhet

Fordi OBS ikke vet hvilken lydenhet du vil bruke, kan du få problemer hvis du bruker flere lydenheter på datamaskinen samtidig. Du kan endre standard lydenhet ved å følge instruksjonene nedenfor.

 1. Klikk på OBS-ikonet på skrivebordet, eller trykk på Windows-tasten og skriv inn OBS for å åpne det. Hvis dette ikonet ikke er til stede, klikk på Start-meny-knappen.
 2. I løpet av Innstillinger vinduet, velg Lyd fra navigasjonsmenyen til venstre ved å klikke på Innstillinger-knappen i nedre høyre hjørne.
 3. Hvis det allerede er standard, bør det endres til den andre enheten i menyen. Hvis det allerede er standard, sørg for å endre det til den andre enheten. Bruk endringene og sørg for at lydopptaksproblemet ikke oppstår igjen!

Sjekk at lydsporet er riktig

Ved å bruke OBS-applikasjonen bør brukere også bekrefte om de har satt opp riktig lydspor. Brukere kan spesifisere hvilken type lyd som skal legges inn i programmet med lydspor. I denne løsningen vil du gå til alternativet Lydspor i innstillingene og endre de tilsvarende alternativene. Hvis feil spor er konfigurert i OBS, vil du ikke kunne ta opp lydavspilling mens du tar opp.

 1. Velg Innstillinger/Utdata fra filer.
 2. Velg et lydspor ved å klikke på fanen Spill inn.
 3. Avslutt programmet når du har valgt kupongen og lagret endringene.
 4. Problemet kan løses ved å starte datamaskinen på nytt.

ofte stilte spørsmål

Metode 1: Sjekk lydsporinnstillingene dine. Du må sjekke lydsporinnstillingene for å fikse problemet "OBS tar ikke opp lyd".
Metode 2: Sjekk OBS-lydinnstillingene.
Metode 3: Angi høyttalerne som standard lydenhet.
Metode 4: Juster kodingsinnstillingene.
Metode 5: Slå av Nahimic.

Sjekk om OBS-programvaren er deaktivert i volummikseren. Først åpner du OBS-programvaren. Høyreklikk på høyttalerikonet og velg Åpne volummikser. Klikk deretter på det deaktiverte høyttalerikonet for OBS hvis det er deaktivert.

 1. Legg til en lydkilde eller mikrofon. Lydforsinkelse kan brukes på alle lydkilder, inkludert video.
 2. Klikk på materialet ved siden av lydkilden i "Mixer". I "Avanserte lydegenskaper" kan du stille inn en forsinkelse for alle lydkilder.
 3. Still inn lydforsinkelsen.

Bruk "Desktop Audio"-innstillingen i OBS. Som beskrevet ovenfor, gå til Audio Mixer -> Desktop Audio -> klikk Innstillinger (lite tannhjulikon) -> Egenskaper. Velg lydgrensesnittet som enhet. Alt du spiller på datamaskinen bør høres i strømmemodellen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up