Rimelige teknologigaveideer (mindre enn €50)

Index
 1. 1) Bluetooth-hatt
 2. 2) Gaming PC-høyttalersett
 3. 3) Wi-Fi-kamera
 4. 4) Trådløs mus
 5. 5) Alexa høyttaler med LED
 6. 6) Smarte stikkontakter
 7. 7) TV-streaming stick
 8. 8) Bluetooth-tastatur for flere enheter
 9. 9) Smart termostat
 10. 10) Høyttaler med Pixel Art
  1. Konklusjoner

10 ideer for små teknologiske gaver å gi som gaver, bruke lite, nyttig for alle

Teknologiske gaver er alltid veldig populære under juletreet. Teknologi er fascinerende og alltid i stand til å overraske, spesielt for de som ikke følger med på alle årets siste nyheter og ønsker å prøve noe nytt.

Alle som leter etter gaveideer eller små gaver til fjerne venner eller slektninger kan vurdere å kjøpe en siste generasjons teknologiske gadget bruker fortsatt mindre enn €50, og kombinerer dermed besparelser og en garantert hyggelig overraskelse.

I den følgende guiden vil vi vise deg hva du skal gi til jul under 50 euro på det teknologiske området. Disse gavene bør få litt takknemlighet og oppriktig takk fra alle brukere, også de som er mindre vant til teknologi.

LES OGSÅ -> Gi bort kort og kuponger som du kan bruke på nettjenester

1) Bluetooth-hatt

En god gaveide til jul er Bluetooth lueen vanlig lue for å møte den kalde vinteren som har to høyttalere i ørehøyde, slik at du kan lytte til musikk i streaming selv utenfor hjemmet på en enkel måte, uten å måtte skjule dedikerte hodetelefoner eller øretelefoner.

Hatten støtter Bluetooth V5.0+EDR-teknologi og er kompatibel med alle moderne telefoner (Android og iPhone).

2) Gaming PC-høyttalersett

For de som ofte spiller videospill på PC kan det være en god idé å gi et PC-høyttalersett optimalisert for spill; blant de billigste valgene vi finner MARS GAMING MS22.

Dette settet med høyttalere kobles enkelt til enhver stasjonær PC eller spillkonsoll og lar deg nyte virkelig oppslukende og fyldig lyd takket være system 2.2som deler lyden inn i 4 aktive drivere for en spektakulær balanse mellom de ulike lydfrekvensene og en virkelig effektiv romeffekt.

RGB-lyseffekten som omgir høyttalerne er veldig vakker, så den kan matche perfekt med alle Spill-PC.

3) Wi-Fi-kamera

En annen gyldig gaveide til jul er Wi-Fi kameraet utmerket valg for de som ønsker å kontrollere inngangen til huset eller ønsker å kontrollere hva som skjer i et bestemt rom i vårt fravær.

Tapo-kameraet anbefalt i lenken over har alle funksjonene som kreves av et moderne overvåkingskamera: Wi-Fi-tilkobling, nattsyn, sanntidsvarslinger, bevegelsesdetektor, lagring av opptak på sky og microSD opptil 256 GB og stemmeintegrasjon med Alexa og Google Assistant-kommandoer.

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan installere trådløse videoovervåkingskameraer.

4) Trådløs mus

De som ofte bruker en bærbar PC utenfor hjemmet vil kanskje sette pris på en fin en i gave trådløs musslik at du kan koble den til den bærbare datamaskinen når du trenger å flytte markøren nøyaktig.

Logitech Pebble anbefalt i lenken vil tilfredsstille alle behov takket være den doble tilkoblingen (Bluetooth og Wi-Fi med dedikert USB-mottaker), stille klikk, høypresisjon optisk sporing, liten og komfortabel form, testet på alle bærbare datamaskiner (inkludert Chromebooks) og drives av ett enkelt AA-batteri.

5) Alexa høyttaler med LED

Hvis vi ikke har prøvd en smarthøyttaler som er kompatibel med Alexa ennå, er det ingenting som slår den nye Echo Dot 2022.

På Amazon-høyttaleren finner vi en høykvalitetshøyttaler for musikkavspilling, mikrofoner for å lytte til Alexa-kommandoer, LED-skjerm inkludert i høyttaleren med klokke, vær og annen nyttig informasjon og kompatibilitet med alle de nyeste hjemmeautomatiseringsenhetene.

Om samme tema kan vi lese våre guider til funksjonene til Amazon Echo kom igjen hvordan lage rutiner og nye talekommandoer på Echo.

6) Smarte stikkontakter

Vi kan ikke snakke om hjemmeautomatisering hvis vi ikke installerer noen smarte stikkontakter: de er det første trinnet i å integrere hjemmeautomatisering i hjemmet og administrere enheter eksternt.

Med Tapo smarte stikkontakter (finnes i lenken over) vil vi ha 4 smarte stikkontakter tilgjengelig som kan administreres via Tapo-appen, energiforbruksovervåkingssystem og administrasjon via Alexa stemmekommandoer.

7) TV-streaming stick

Hvis vi ser etter en enhet for å se streaming innhold, er det eneste fornuftige valget Fire TV Stick 4K MaxAmazon holder seg med offisiell støtte for alle strømmetjenester som finnes i Italia: YouTube, Netflix, Prime Video, NOW, Mediaset Infinity, RAI Play, DAZN og Disney+.

For å bruke den kobler du bare pinnen til en HDMI-port på TV-en eller skjermen, kobler til strømuttaket og kobler den til Wi-Fi-nettverket.

For å lære mer kan vi lese vår komplett guide til Amazon Fire TV Stick og hvordan optimalisere Fire Stick-alternativer.

8) Bluetooth-tastatur for flere enheter

De som bruker nettbrettet mye til å skrive eller jobbe, vil helt sikkert sette pris på tillegget av en komfortabel en tastatur for flere enheteret lett tastatur som er kompatibelt med alle moderne enheter (inkludert Android-nettbrett og iPads).

Dette tastaturet kan håndtere opptil 3 enheter (med Easy-Switch for å bytte fra en enhet til en annen), kan drives med to enkle AAA-pennelys og bruker en siste generasjons Bluetooth-modul for å koble til de ulike enhetene.

9) Smart termostat

En mye verdsatt julegave er smart termostatsom skal kobles til i stedet for den gamle elektriske eller automatiske termostaten (to ledninger må være tilstede for å drive den).

Med det er det mulig spar på bensinregningen intelligent styre innkoblingen av varmen, programmere den til kun å slå på i timene vi er hjemme eller bruke rutiner for å slå av varmen når ingen er hjemme.

Termostaten kobles til Wi-Fi-nettverket og kan administreres eksternt via en dedikert app eller via talekommandoer fra Alexa og Google Assistant.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan du bruker en smart termostat kom igjen hvordan styre oppvarmingen med Amazon Echo og Alexa.

10) Høyttaler med Pixel Art

En flott gave til nerder og fans av tegneserier og videospill er høyttaler med Pixel Art, en enkel Bluetooth-høyttaler utstyrt med frontdisplay; sistnevnte er sammensatt av en rekke lysdioder som er i stand til å projisere et bilde i Pixel Art-stil.

I tillegg til å bruke høyttaleren til å streame musikk fra en PC, notebook eller telefon, er det mulig å bruke den til å gi et unikt preg til skrivebordet vårt ved å laste opp favorittbildet ditt via den dedikerte appen.

Blant de andre funksjonene finner vi vekkerklokken med radio, den synkronisering av Pixel Art-bilder til musikkens rytme og lytte til 50 000 innebygde radiostasjoner via app.

Konklusjoner

Hvor står det skrevet at man må bruke for mye på julegaver? Fra i dag kan vi kjøpe guder interessante små teknologiske gaverfor fortsatt å gjøre et godt inntrykk takket være hjelp av ny teknologi og noen gadgets designet spesielt for høyteknologiske entusiaster og spillere.

Hvis vi ser etter andre gaveideer til jul, kan vi lese våre ai-guider nettsteder for å kjøpe på nettet og gi gaver via internett kom igjen hvordan gi en Amazon-kupong som gave.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up