Se sangtekster på Spotify, Amazon, Apple Music og mer

Hvordan aktivere sangtekster på Spotify, Amazon Music, Apple Music og andre musikkapper inkludert VLC-programmer, Foobar etc.

I dag lyttes musikk hovedsakelig til strømming, takket være spredningen på telefoner og PC-er av svært kjente tjenester som Spotify, Amazon Music, Apple Music, Deezer eller andre lignende tjenester. Disse tjenestene tilbyr svært store musikkkataloger, som kan tilfredsstille enhver musikalsk smak.

De som har gledet seg over digital musikk i mange år (selv før strømmingen kom) vet når det kan være hyggelig å lese teksten til en sang direkte fra den valgte musikkspillerenfor å kunne forstå betydningen og også trene med engelsk eller andre fremmedspråk.

Hvis vi også elsker å lese tekstene til sanger (også kalt tekster), har vi kommet til den rette guiden: her vil vi vise deg hvordan aktivere sangtekster på Spotify, Amazon Music og andre programmerslik at du kan følge rytmen til musikken og forstå alle nyansene i sangen og også være i stand til å organisere en hyggelig karaokeutfordring når som helst ved å lese sangene på skjermen på telefonen eller nettbrettet.

LES OGSÅ: Sangtekster på Youtube og Spotify

1) Sangtekster på Spotify

Tekstene til sangene på Spotify er ikke tilgjengelige fra PC-applikasjonen og tjenestens nettspiller, men det er mulig å få tak i tekstene fraSpotify mobilappkan lastes ned gratis for Android og for iPhone/iPad.

For å aktivere teksten til sangene, få informasjon om sangen eller andre interessante kuriositeter, er alt vi trenger å gjøre å starte sangen hvis tekst vi vil se, trykk om nødvendig i den nedre delen Spiller nåsveip fra den nederste kanten av skjermen (på smarttelefoner og nettbrett) eller trykk på mikrofonikonet for å starte sanntidsrulling av sangene som spilles.

For å lære mer om tilleggsfunksjonene integrert i Spotify kan vi lese vår Guide og triks for Spotify, den gratis musikkappen.

2) Sangtekster på Amazon Music

Amazon Music lar deg se tekstene til sangene fra nettspillerfraAmazon Echo Showfra appen installert på Smart TV og fra appene for Android og for iPhone/iPad.

Ved å få tilgang til appen på PC-en eller nettspilleren kan vi finne tekstene til sangene veldig enkelt: la oss gå til sangen vi vil høre på og, hvis den er til stede, etiketten Tekstervil vi være sikre på at sangen har tekst, som kan hentes frem mens du lytter ved å trykke på knappen nederst Tekster.

Hvis vi bruker mobilappen eller Amazon Echo Show, vises teksten automatisk så snart en sang som inneholder teksten åpnes, under bildet av albumet eller sangcoveret; hvis vi ikke ser noen tekst, trykk ned på linjen til sangen som lyttes til, for å bringe spilleren tilbake til forgrunnen. Teksten til sangen vil flyte synkront med lyttingen, så du kan også bruke den til å gjenskape en god karaokeeffekt.

For å få best mulig bruk av Amazon Music og alltid oppnå den høyeste kvaliteten, anbefaler vi at du leser artikkelen vår Triks og tips for Amazon Music Unlimited.

3) Sangtekster på Apple Music

Apple Music lar deg også se tekster av sangene som ble lyttet til fra den offisielle appen; denne appen er integrert i alle nyere Apple-enheter (kalt Musikk), men vi kan også laste den ned for i Android-enheter.

For å aktivere sangtekster på Apple Music åpner vi appen, velg sangen som skal spilles av, trykk på den nederste linjen for å se spilleren med teksten; hvis teksten er umiddelbart synlig i spilleren, trykk på knappen Tekst nederst til venstre på skjermen. Nøyaktig som sett på Amazon Music, vises hvert vers synkronisert med musikken, slik at du kan følge det mens du lytter.

4) Sangtekster på YouTube Music

YouTube lar deg også se tekstene til sangene i katalogen ved å bruke appen til dette formålet YouTube Music (tilgjengelig for Android og for iPhone/iPad).

For å se teksten med denne mobilappen, begynn å spille en offisiell sang (ikke en sang lastet opp av tredjepartsbrukere) og trykk på nederst på fanen Tekst å lese teksten til sangen.

Fra nettsted vi kan vise teksten til sangen ved å starte avspilling av en hvilken som helst offisiell sang ved å trykke ned på avspillingslinjen og klikke på siden av fanen Tekst.

På denne tjenesten kan vi lese vår guide til Youtube Music-triks for spillelister, mixtapes og nedlastinger.

5) App for sangtekster

Hvis vi ønsker å få teksten til en sang fra enhver strømmetjeneste (selv de uten tekst), kan vi stole på tjenesten MusixmatchTilgjengelig fra offisiell side eller som en app for Android Og iPhone/iPad.

Ved å installere applikasjonen på en PC eller på vår mobile enhet og samtidig åpne appen eller nettsiden til en hvilken som helst musikktjeneste, vil vi umiddelbart kunne se tekstene til enhver sang i et dedikert vindu, slik at vi kan synge sammen med favorittsangeren vår eller lære teksten til en sang på engelsk.

Musixmatch støtter alle store musikkstrømmetjenester (Spotify, Amazon Music, Apple Music og YouTube) og lar deg også finne sanger fra stemmegjenkjenning, slik at du kan gjenkjenne en sang selv ved å nynne den eller holde mikrofonen nær TV-en eller en annen kilde der den ukjente sangen er spilt.

Fortsatt på temaet tjenester for å gjenkjenne sanger, inviterer vi deg til å lese guiden vår Beste apper for å gjenkjenne en sang med mobiltelefonen din.

6) Sangtekster på PC

For å lese tekstene til musikken som spilles av en hvilken som helst mediespiller på PC-en, kan vi laste ned appenVersfy.

Denne helt gratis appen for Windows som lar deg lese sangtekster mens du lytter til dem med programmer som VLC, Foobar2000, Winamp og til og med Spotify. Appen fungerer automatisk når den er installert og lansert, mens du lytter til hver sang med et av de støttede programmene.

Konklusjoner

Ved å bruke integrerte teksttjenester eller en app designet for formålet vil vi endelig kunne aktivere sangtekster når vi hører på musikk i strømming, slik at du også kan lære det engelske språket eller starte en improvisert karaoke. Av søknader om gjør karaoke på datamaskinen det er andre, og vi snakket om dem i en annen artikkel.

I en annen artikkel finner vi imidlertid jeg beste nettsteder for å finne sangtekster og tekster.

Index
  1. 1) Sangtekster på Spotify
  2. 2) Sangtekster på Amazon Music
  3. 3) Sangtekster på Apple Music
  4. 4) Sangtekster på YouTube Music
  5. 5) App for sangtekster
  6. 6) Sangtekster på PC
  7. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up