Send Libero eller Virgilios e-post til Gmail ved å videresende e-posten

Har vi problemer med å bruke e-posttjenestene Libero og Virgilio Mail? La oss se hvordan du bytter til Gmail uten å miste meldinger og e-poster

E-posttjenestene Libero og Virgilio er mye brukt i Italia for å gi personlige og profesjonelle e-poster. Begge tjenestene er fortsatt gode, men i tilfelle plutselige strømbrudd kan de faktisk forårsake alvorlige problemer med å motta viktige og presserende e-posterspesielt for e-poster tildelt bedrifter og frilansere.

Av denne grunn bestemte vi oss for å lage en komplett guide på som å forlate Libero eller Virgilio for å sende all e-posten din til Gmailslik at du kan bruke den nye tjenesten uten problemer videresende den gamle innkommende posten og også bruke den gamle adressen for å svare på e-poster direkte fra Gmail-appen eller -nettstedet.

1) Bytt fra Libero Mail eller Virgilio til Gmail på PC

For å bytte fra Libero eller Virgilio til Gmail ved hjelp av en PC, er alt vi trenger å gjøre å åpne Gmail-nettsted fra hvilken som helst nettleser, logg på med en Google-konto (eller opprett en på farten), og når du kommer til nettstedets hjemmeside, trykk på tannhjulikonet øverst til høyre og velg Vis alle innstillinger.

La oss gå til menyen i det nye vinduet Kontoer og importtrykker vi umiddelbart på Importer meldinger og kontakterskriv inn Libero- eller Virgilio-e-postadressen, følg prosedyren og trykk til slutt på Start import for å riktig importere alle meldingene som allerede er i den gamle postkassen.

Når importen er fullført, kan vi fortsette å motta e-post fra den gamle adressen til den nye ved å trykke på elementet Legg til en e-postkonto (ved siden av delen Sjekk e-post fra andre kontoer) og følger prosedyren for administrert videresending via POP3-server.

For at import- og videresendingssystemet skal fungere godt er det nødvendig bruk Libero og Virgilio POP3-servere; Nedenfor har vi samlet POP3-serverparametrene for begge tjenestene, slik at vi kan konfigurere dem riktig når det er nødvendig (eller i tilfelle vi blir spurt av Gmail-veiviseren):

Libero post

 • POP3-server: popmail.libero.it
 • Havn: 995
 • Sikkerhet: SSL

Virgilio Mail-adresse

 • POP3-server: in.virgilio.it
 • Havn: 995
 • Sikkerhet: SSL

Vi bruker disse parametrene når det er nødvendig, med forsiktighet velg alltid alternativet for å lagre en kopi av meldinger på POP3-serveren eller Gmail-serveren for å unngå uønsket tap av data under "flyttingen".

2) Bytt fra Libero eller Virgilio til Gmail på smarttelefonen/nettbrettet

Hvis vi bruker en smarttelefon eller nettbrett til å lese e-post, kan vi bytte fra Libero eller Virgilio til Gmail ved å videresende gammel e-post ved å laste ned Gmail-appen direkte, tilgjengelig for Android og for iPhone/iPad.

Etter at du har lastet ned appen på enheten vår, åpner du den, logger på med en Google-konto, og så snart vi kommer hjem til appen trykker du på profilbildet øverst til høyre og trykker på elementet Legg til en annen konto.

I den nye skjermen trykker vi på elementet Annenskriv inn Libero- eller Virgilio-e-postadressen, trykk på nederst Manuell konfigurasjon og vi endrer parametrene ved å bruke de samme som vi allerede har vist deg i forrige kapittel.

Hvis vi gjorde alt riktig vi vil se Libero og Virgilios e-post vises i appgrensesnittet: fra nå av vil appen administrere e-postkontoen for oss, og vise oss e-postene mottatt på Libero- og Gmail-adresser uten å måtte logge på eller bruke den spesifikke appen.

Denne metoden er mindre effektiv enn videresendingssystemet sett i det første kapittelet: rådet vi gir deg er å alltid bruke importsystemet først og først deretter organisere deg selv for å administrere videresending av e-posttjenester på Gmail.

3) Hvordan sende post med den gamle adressen og den nye

Vi kan bruke Gmail på PC send e-post med den gamle adressen (i hvert fall midlertidig), viser venner og kolleger også den nye Gmail-adressen og tvinge fremtidige e-poster til å bli sendt dit og ikke lenger på de gamle posttjenestene.

For å sende e-post med den gamle adressen, la oss gå til menyen Se alle innstillinger sett i første kapittel, trykker vi på igjen Kontoer og import og sørg for at den gamle Libero- eller Virgilio-adressen er til stede i seksjonen Send melding som.

Hvis den gamle adressen mangler, trykker vi umiddelbart på oppføringen Legg til en epostadresse til og vi følger veiviseren for å legge til SMTP-serveren som brukes av Libero eller Virgilio, slik at vi kan svare med den i meldingene som er opprettet med Gmail.

Med denne metoden må vi selvsagt være oppmerksomme når vi skriver e-posten, velge riktig avsenderadresse på "Fra"-linjen.

Nedenfor har vi også samlet SMTP-parametrene for å administrere Libero og Virgilios post:

Libero post

 • SMTP-server: smtp.libero.it
 • Havn: 465
 • Sikkerhet: SSL

Virgilio Mail-adresse

 • SMTP-server: out.virgilio.it
 • Havn: 465
 • Sikkerhet: SSL

For å lære mer kan vi lese guidene våre på Hvordan lese Libero Mail-e-poster på Android og iPhone kom igjen hvordan få tilgang til Virgilio Mail på Android, iPhone, Outlook, Thunderbird og Mail-appen.

Konklusjoner

Med Gmail kan vi godt erstatte tjenestene som tilbys av Libero og Virgilio, uten å plutselig endre bedriftens eller profesjonelle e-postadressen din. Ved å følge guiden vår vil vi vise deg hvordan du bruker import for å gjenopprette meldinger og kontakter fra den gamle adressen, bruke POP3-nedlastingssystemet til å videresende nye meldinger direkte til Gmail og svare på meldinger med de gamle adressene.

Uansett hvilken metode som brukes Gmail vil automatisk legge til en påminnelse i sendte meldinger for å informere brukere om e-postendringenfor å bringe kundene og selskapene knyttet til de gamle numrene til den nye e-postadressen som administreres med Gmail.

Hvis du vil bruke Microsoft Outlook i stedet for Gmail, anbefaler vi å lese veiledningene ovenfor hvordan sette opp en e-postkonto på Microsoft Outlook eller andre e-postprogrammer kom igjen hvordan konfigurere Outlook med en eller flere e-postkontoer.

Index
 1. 1) Bytt fra Libero Mail eller Virgilio til Gmail på PC
 2. 2) Bytt fra Libero eller Virgilio til Gmail på smarttelefonen/nettbrettet
 3. 3) Hvordan sende post med den gamle adressen og den nye
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up