Send personlige julehilsener eller postkort til utskrift

Beste apper og nettsteder der du kan lage julekort for å sende via e-post, via melding eller for å skrive ut og legge inn en gave

Gitt overfloden av tjenester på internett som er i stand til å lage animerte og underholdende julekort og postkort, ser vi i denne artikkelen de beste nettstedene og ressursene dedikert spesielt til jul, slik at du kan sende julehilsener i Whatsapp eller Messenger-meldinger, på Facebook eller selv via e-post eller for å skrive ut på papirkort.

I denne artikkelen, i motsetning til den forrige, fokuserer vi på applikasjonene og nettstedene som tillater opprettelsen av rene julekortanimerte postkort og billetter klare til å skrives ut for å kombineres med julegaver, alltid i tema med høytiden 25. desember.

1) God jul fotorammer er en gratis app for Windows 10 og Windows 11 som lar deg lage et ekte julekort med et bilde, der du kan velge julebakgrunn, tittel og personlig hilsen. Du kan velge ramme, og ulike juleelementer som juletre, pyntegjenstander, reinsdyr, isslott, snømann, snøflak, gaver, pepperkakemenn, sukkertøy og mer.
Sluttresultatet er et enkelt bilde som kan lagres på datamaskinen din, skrives ut og sendes med vanlig post eller du kan sende det direkte på e-post. Hele bildet kan tilpasses i farger, størrelser og tekstfonter. Siden krever registrering ved å oppgi en gyldig e-post.

2) nettstedet 123Hilsenspesialisert på gratulasjonskort for enhver anledning, har utviklet en seksjon for jul med animerte postkortveldig vakkert grafisk, morsomt og kombinert med julemusikk.
De kan sendes via e-post med angivelse av avsenderens og mottakerens adresser. Mottakeren vil motta en e-post med en lenke å klikke for å åpne kortet. Hvis du ønsker å dele postkortet med din egen e-post, er det best å sende det til din egen adresse først og deretter dele meldingen ved å sende 123hilsen-lenken. Lenkene til julekortene er:
klassiske gratulasjonskort
humoristiske e-kort å le av
religiøse postkort
postkort å sende til venner

3) Photor Card Maker gir bilder av utmerket kvalitet for å tilpasse til julehilsener. Siden er enkel å bruke og veldig kraftig for å lage svært nøye og profesjonelt utformede bilder, som deretter kan lagres og sendes i Whatsapp-meldinger eller via e-post.

4) Canva, den berømte profesjonelle redaksjonelle produksjonssiden, lar deg også lage julekort med bilder klare til å tilpasse og modifisere med meldinger og fotografier. Du kan deretter legge til snakkebobler, alvehatter, julenisse og andre pyntegjenstander til bildene for å gjøre vanlige bilder til festlige postkort. For å feire jul har Canva forberedt hundrevis av bilder å velge mellom og redigere, alle gratis og som kan brukes fritt og uten registrering.
Canva er også tilgjengelig som app for Windows 10 og Windows 11.

Hvis du vil prøve å lete etter andre grafiske modeller, kan du prøve å bruke flere andre nettsteder som ligner på Canva for å lage tilpassede fotokort.

5) Nettstedet Hilsen øya er et utmerket nettsted for å lage gratulasjonskort av alle slag, med en seksjon dedikert til julehilsener ved å bruke personlige bilder. Nettapplikasjonen gir en redaktør for å redigere den valgte malen, legge til meldinger, klistremerker og andre morsomme elementer. På slutten kan du laste ned kortet som PDF, som bilde eller sende det direkte via Facebook.

6) Hilsen det er et nettsted som er like enkelt som det er effektivt og spesialiserer seg på å la deg raskt lage et personlig skjermkort med ønsker om god jul. Du kan deretter skrive meldingen, skrive mottakerens navn, lime inn URL-en eller adressen til en offentlig eller privat Youtube-video (derfor kanskje tatt opp av oss selv) og deretter forhåndsvise den og generere lenken for å dele i Whatsapp, Facebook eller E-post .

7) Smilebox er en tjeneste som lar deg sende kort og postkort med julehilsener ved hjelp av personlige bilder og bilder med budskap. For å bruke siden må du registrere deg for en gratis konto.

8) Touchnote for å sende ekte gratulasjonskort via post, opprettet fra din PC eller mobiltelefon

9) Mescards det er et enkelt og spesielt nettsted som lar deg tilpasse julehilsener som skal skrives ut på to sider, ideelt for gavekort. Designene er enkle, men originale og perfekte for desemberferien.

10) FaceinHole er en vakker online fotomonteringstjeneste, allerede ansett som blant de beste for å sette ansiktet ditt på et bilde som tilbyr mange veldig fine julescenarier for å sette et bilde av ansiktet ditt på bilder med julenissen eller andre karakterer. De er ikke faktiske gratulasjonskort, men det endelige bildet kan lagres for å sende på Whatsapp eller via e-post.

11) ElfYourself for å sette et bilde på en dansende kropp er en av de morsomste sidene noensinne, hvor du lager en videomontasje med ansiktet ditt på kroppen til en alv eller julenisse. På slutten kan du sende et animert gratulasjonskort med en personlig melding. Elfyourself er en betalt app, som imidlertid kan brukes gratis i en 7-dagers prøveperiode, så lenge det tar.

12) Adobe Express er et annet veldig bra, gratis nettsted hvor du kan lage tilpassede postkort, prøve forskjellige bakgrunner og maler, legge til tekst og bruke effekter, filtre og til og med animasjoner. Nettstedet ligner på Canva, derfor med mange design klare til å tilpasse ved hjelp av en kraftig og profesjonell editor.

Hvis du vil bruke dem smarttelefonapplikasjonerjeg henviser deg til en annen artikkel om app for å sende julehilsener.

Listen over gratis nettsteder fortsetter med:
- Lag personlige gratulasjonskort
- animerte gratulasjonskort med videoer, bilder og bilder.
- Julemaler i Word eller PDF for å laste ned gratis, skrive ut og redigere
- Nettsteder for å lage kort til jul og bursdager

I en annen artikkel kan du lytte til julemusikk og laste den ned for å bruke i gratulasjonskort.

Index

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up