Sett Emoji i navnet på Wi-Fi-nettverket

La oss finne ut sammen om det er mulig å bruke emojier i navnet til Wi-Fi-nettverket, for å gjøre det virkelig unikt

Emojis har blitt symbolet på kommunikasjon mellom smarttelefon- og nettbrettbrukere og brukes nå praktisk talt overalt i IT-sektoren. Det folk ikke vet er det emojier kan brukes i uante situasjonersom for eksempel Wi-Fi-nettverksnavn (også kalt SSID).

I den følgende guiden vil vi vise deg hva egenskapene til Wi-Fi-nettverksnavn er, Hvordan bruke emojis i Wi-Fi-nettverksnavn Og hvor mange emojier kan vi legge til nettverksnavnetetter grensene pålagt av 802.11-standarden.

Finn ut mer om navn på Wi-Fi-nettverk

802.11-standardene vedlikeholdt av Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) gir ingen spesielle begrensninger for nettverksnavnet: den gode nyheten er at vi kan bruke emoji, men med noen begrensninger.

Når vi går for å angi navnet på det trådløse nettverket tegngrensen er mellom 1 og 32 byte, med hver byte består av 8 biter med data. Unicode Standard UTF-8-tegnsettet oppfyller dette kriteriet og lar deg bruke emoji uten problemer, med kunnskap om at hver emoji vil ta opp plass til to tegn.

Det kan vi lage et Wi-Fi-navn med opptil 16 emojier eller bland tradisjonelle tegn og emojier, og pass på å respektere grensen på 32 byte (et normalt tegn opptar én byte, mens en emoji opptar 2 byte).

Legg til emoji i navnet på Wi-Fi-nettverket

Nå som vi vet alt om emojier og Wi-Fi-nettverk, er det på tide å bruke denne endringen på modemet vårt.

For å fortsette bruker vi en datamaskin (stasjonær eller bærbar) koblet til modemet via Ethernet-kabel eller til Wi-Fi-nettverket vi er i ferd med å endre, åpne en hvilken som helst nettleser (Google Chrome og Microsoft Edge er bra for dette formålet) og åpne de modemkonfigurasjonssideskriv inn 192.168.1.1 eller lignende adresser i den øverste linjen.

Skriv inn på skjermen som åpnes passord for modemtilgang (forskjellig fra Wi-Fi), la oss gå til Wi-Fi eller Wireless-menyen og endre navnet på nettverket, og handle i feltet WiFi SSID, Nettverksnavn, Navn på trådløst nettverk eller lignende varer.

For å legge til emojier, trykk på tastekombinasjonen VINN + . (prikk) på Windows 10 og på Windows 11 for å åpne spesialtegnfanen og trykk på fanen Emojis for å ha den komplette listen over emojier vi kan bruke.

Alternativt kan vi alltid få rask tilgang til emoji ved å installere utvidelsen på Google Chrome Emoji-tastatur - Emojis for Chromeslik at du umiddelbart kan ha emojiene du kan bruke for Wi-Fi-nettverket uten engang å bruke hurtigtasten.

Etter å ha lagt til emojiene i navnet på Wi-Fi-nettverket, bekrefter vi endringene i nettleserkonfigurasjonsvinduet og vi logger inn igjen på alle tilkoblede trådløse enheter frem til det øyeblikket, ved å velge Wi-Fi-nettverket som inneholder emojiene vi har valgt.

Liste over emojier som skal brukes for Wi-Fi-nettverket

Er vi interessert i denne endringen og ønsker å gjøre Wi-Fi-nettverket vårt vakrere og mer attraktivt? Nedenfor har vi samlet de mest brukte emojiene for Wi-Fi-nettverksnavnslik at du kan kopiere dem direkte fra nettstedet uten å måtte åpne snarveier eller installere nye utvidelser:

 • 🔐 -> Låst hengelås med nøkkel -> dette nettverket er trygt og ukrenkelig;
 • 🔓 -> Åpen hengelås -> dette nettverket er åpent for alle;
 • 🏎️ -> Formel 1-biler -> dette nettverket er veldig raskt;
 • 🐌 -> snegleikon -> dette nettverket er veldig tregt og skuffende;
 • 💻🖥️ -> to arbeidsdatamaskiner -> dette nettverket er dedikert til arbeid og virksomhet;
 • ⛔🚫 -> forbudsikoner -> dette nettverket er privat, tilgang er forbudt;
 • 😡 -> sint ansikt -> dette nettverket har allerede blitt hacket og eieren er sint;
 • 😭 -> gråtende ansikt -> dette nettverket tar så dårlig at det får deg til å gråte;
 • 👽 -> fremmed ansikt -> hemmelig nettverk, ingen kan spionere;
 • 🤪 -> gal ansikt -> eieren av nettverket er gal, bedre å unngå;
 • 🔥 -> Brann-ikon -> nettverket tar godt imot overalt;
 • 🤩 -> smilefjes med stjerneøyne -> veldig raskt nettverk som tar deg overalt;
 • 🙃 -> forsiden opp ned -> nettet fanger dårlig;
 • 😬 -> grimase -> kanskje nettverket fanger;
 • 🤑 -> ansikt med penger øyne og tunge utenfra -> nettverk med veldig dyrt, hackersikkert modem.

For å oppdage andre emojier som kan brukes som navnet på Wi-Fi-nettverket kan vi også lese guiden vår til 100 mest brukte emojier på PC og telefon.

Konklusjoner

Som vist i veiledningen kan vi bruke emojis i navnene på Wi-Fi-nettverk uten problemer skape nettverk med et moderne og fengende navn; alle som ser navnet på nettverket (på PC eller mobile enheter) vil umiddelbart vite hvem det er den kuleste i nabolaget, i det minste for de som er tilstede i dekningsområdet til Wi-Fi. La oss bare huske at grensen for brukbare emojier er 16, og at det alltid er tilrådelig å bruke minst én skriftlig del (som f.eks. "beskyttet hjemmenettverk 🔐").

For å lære mer kan vi lese guidene våre om hvordan endre navn på filer med Emoji i Windows 10 og 11 og hvordan aktiver Emoji-ansikter i meldinger på Android, iPhone og iPad.

Index
 1. Finn ut mer om navn på Wi-Fi-nettverk
 2. Legg til emoji i navnet på Wi-Fi-nettverket
 3. Liste over emojier som skal brukes for Wi-Fi-nettverket
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up