Skann visittkort (Android- og iPhone-apper)

Beste applikasjoner for iPhone og Android for å lagre dataene til et visittkort i adresseboken ved å skanne den med kameraet

Når du eier en iPhone eller en hvilken som helst moderne Android-smarttelefon, er det ikke nødvendig å ha alle papirvisittkortene dine i en skuff eller dokumentholder. Takket være noen enkle applikasjoner kan vi skann hvert visittkort på en slik måte at vi kan beholde all informasjon i den skrevet på en ryddig og lett å finne måte.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan ta bilde av visittkort på Android og iPhone, bruker bare apper som er gratis og enkle å bruke i alle scenarier. Apper deles inn i to typer: de som bruker OCR-programvare til å skanne og fange visittkortinformasjon, og apper som automatisk fyller ut adressebokfelt fra et bilde av visittkortet.

LES OGSÅ -> Hvordan skrive ut visittkort med Word eller LibreOffice

1) Google Disk

Den første appen vi kan bruke til å skanne visittkort og lagre dem digitalt, er Google Disktilgjengelig for android og for iPhones.

Google Drive-appen lar deg skanne et hvilket som helst papirdokument og konvertere det til digitalt, inkludert visittkort. For å fortsette, alt vi trenger å gjøre er å åpne appen, trykke på+ ikonvelg elementet Skann og bruk telefonens bakkamera til å skanne visittkort.

De skannede billettene vil bli lagret i skyen og tilgjengelig fra alle enheter der vi konfigurerer Google-kontoen, som vist i veiledningen på hvordan du bruker Google Drive.

2) iPhone-filer

L'Filer-appen følger med iPhone den har en svært effektiv dokumentskanner og egner seg også til å skanne visittkort.

For å skanne visittkortet, åpne Fil-appen på vår iPhone, trykk på ikonet med de tre prikkene øverst til høyre, velg elementet Skann dokumenter og vi tar bilde av visittkortet, slik at vi kan beholde det i digitalt format eller fylle ut kontaktfeltene som skal lagres i adresseboken.

3) SwiftScan

En annen app som vi kan bruke til å skanne visittkort er hurtigskanninggratis å laste ned for android og for iPhones.

Appen er en mobil målestokk for dokumentfangst og er også flott for å skanne visittkort. For å starte anskaffelsen er det bare å åpne appen, åpne seksjonen som er beregnet på anskaffelsen, ramme visittkortet og lagre det i en digital fil. I tillegg til skanning lar den deg også redigere dokumenter og trekke ut tekst ved hjelp av OCR-gjenkjenning.

4) Microsoft Lens

Blant de beste appene du kan bruke til å skanne visittkort finner vi også Microsoft LensTilgjengelig fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Microsoft Lens-applikasjonen lar deg ta bilder av ethvert dokument (inkludert visittkort) og analysere teksten (gjennom OCR), redigere dokumentene der det er nødvendig, lagre dem på OneDrive eller i telefonens internminne eller dele dem. Visittkortene som er opprettet på denne måten kan lagres i telefonadresseboken eller legges til et hvilket som helst Office-dokument.

5) Genius Scan

En annen app som vi kan bruke til å skanne visittkort på papir er Genius skanningtilgjengelig for android og for iPhones.

Appen tilbyr avansert OCR-programvare som kan gjenkjenne tegn i ethvert papirdokument og lage en digital kopi av visittkort. Verktøyene for å redigere skannede dokumenter er også veldig gode, slik at du kan redigere nyopprettede PDF-er eller laste inn alle dataene fra visittkort på nytt (for å lagre dem i adresseboken).

6) CamCard

Den beste appen for å skanne visittkort og automatisk legge dem til i telefonens adressebok er CamCardnedlastbar for iPhones Og android.

CamCard er en semi-gratis app med annonser som automatiserer visittkortskanningsprosessen så mye som mulig. For eksempel, på iPhone, lagres dataene som er hentet fra fotografiet av billetten i adresseboken uten å kreve andre manuelle inngrep.

Applikasjonen er veldig rask, den leser data og samler informasjon i et kontaktkort. Bildet av visittkortet lagres også slik at du kan se det ved behov.

7) ScanBizCards

ScanBizCards er en annen flott app for å skanne visittkort for å lagre dem umiddelbart i adresseboken. Appen er tilgjengelig iPhones Og android er likt og alternativt til CamCard, som fungerer på lignende måte med den forskjellen at ScanBizCards ikke er automatiske.

Hver handling må gjøres manuelt og må godkjennes. Å ha mer kontroll kan være en fordel selv om du ofrer hastigheten på å fange opp og lagre den nye kontakten i adresseboken. Lite-versjonen er bra for å prøve ut applikasjonen gratis, men den har begrensninger som er verdt å overvinne, hvis du vil, ved å kjøpe hele appen.

8) ABBYY visittkortskanner

I samlingen av apper for å skanne bilder til visittkort kunne det heller ikke mangle det ABBYY visittkortskannerTilgjengelig fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Takket være ABBYY Mobile OCR-teknologi er det mulig å raskt skanne ethvert visittkort i papirformat, og lage en virtuell adressebok med visittkort som er enkel å konsultere når som helst på dagen. Takket være synkronisering kan vi ta med oss ​​visittkort og opprette nye kontakter i telefonboken basert på anskaffelsene som er gjort.

Konklusjoner

I forretningsmiljøet er papirvisitkort fortsatt mye brukt, men det kan være svært vanskelig å beholde dem, noe som øker risikoen for å miste noen viktige visittkort. Heldigvis finnes det i dag veldig praktiske apper som lar deg skanne visittkort for å konvertere dem til digitalt formatslik at de kan lagres i telefonens interne minne eller på skyrommet.

Mange av appene som er oppført ovenfor kan konvertere et visittkort til en adressebokkontaktslik at du kan dra nytte av Google- eller Apple-synkronisering for alltid å ha de ervervede kontaktene for hånden.

For å lære mer kan vi også lese guidene våre på hvordan synkronisere adressebok og overføre kontakter til Android Og hvordan synkronisere adressebok fra iphone til pc med icloud.

Index
  1. 1) Google Disk
  2. 2) iPhone-filer
  3. 3) SwiftScan
  4. 4) Microsoft Lens
  5. 5) Genius Scan
  6. 6) CamCard
  7. 7) ScanBizCards
  8. 8) ABBYY visittkortskanner
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up