Skriv ut bilder fra smarttelefoner med en bærbar skriver

Guide til bærbare skrivere: det beste å kjøpe for hver type, blekk eller termisk, Bluetooth, wifi, for smarttelefoner

Selv om det ikke lenger er vanlig å skrive ut bilder på papir (siden de deles via sosiale medier og via chat), kan de som er mest nostalgiske etter gammel fotografering alltid bruke bærbare skrivere, som kan skrive ut i farten ved hjelp av den trådløse forbindelsen med smarttelefonen eller med nettbrettet.

Selvfølgelig kan vi også bruke disse skriverne på kontoret eller hjemme ved å plassere dem i et hjørne og koble dem via Wi-Fi til hjemmeruteren (eller via Bluetooth), slik at hele familien kan skrive ut (fra en PC eller smarttelefon).

I denne guiden vil vi vise deg hva de er beste bærbare skrivere, analyserer alle egenskapene som disse modellene må ha. Når du først har valgt riktig modell, vil du ikke bli skuffet: skriveren vil tilfredsstille deg til det punktet at du neppe vil gå tilbake til å bruke store skrivere for fotografier eller for å skrive ut noen dokumenter med en gang.

LES OGSÅ: Hva er de raskeste skriverne

1) Tekniske egenskaper

En god bærbar skriver må gjenspeile følgende tekniske egenskaper:

 • Utskriftsteknologi: disse skriverne har teknologier som kan skrive ut raskt selv med små enheter; for fargeutskrifter kan vi bruke termisk sublimeringsskrivermodeller, en prosess som bruker varme til å sublimere blekket, som går fra fast til gassform og reproduserer bildet på spesialpapir.
 • Tilkobling: for denne typen skriver, sørg for at den valgte modellen har trådløs tilkobling, noe som er praktisk talt viktig gitt den enkle håndteringen av disse enhetene. Mange skrivere støtter også teknologier for å kunne koble direkte til smarttelefonen eller nettbrettet for å skrive ut trådløst selv i fravær av et trådløst nettverk (utskrift via Wi-Fi Direct-nettverk eller via Bluetooth).
 • Dører: Bærbare skrivere tilbyr ofte spor for microSD- eller SD-kort, så du kan også skrive ut med denne typen minnestøtte. Tilstedeværelsen av en USB-port vil tillate oss å koble skriveren direkte til PC-en for å kunne kontrollere hver utskriftsprosess.
 • Kosthold: gitt at bærbare skrivere også kan brukes utenfor hjemmet, er det nødvendig å fokusere på modeller utstyrt med internt oppladbart batterislik at du kan skrive ut selv langt fra et strømuttak.
 • Forvaltningskostnader: mellom de to teknologiene som er tilgjengelige for bærbare skrivere, er den dyreste termisk sublimasjonsutskrift; denne typen utskrift krever ikke blekkpatroner, men spesialkompatibelt papir kan være veldig dyrt, så det er best å ta hensyn til kostnadene for påfyll for denne typen skriver.

Hvis skriverne respekterer disse egenskapene, kan de kjøpes uten problemer, gitt at de fullt ut respekterer alle parameterne som kreves for å bli definert som bærbare skrivere.

2) Kjøpeguide

Etter å ha sett hvilke egenskaper en god skriver må ha, la oss se sammen beste bærbare skrivermodeller, velge mellom modeller designet for unge og svært unge mennesker, for rask utskrift av små bilder og for rask fargeutskrift.

Xiaomi Mi bærbar fotoskriver

Den billigste modellen av bærbar skriver for telefoner er uten tvil Xiaomi Mi bærbar fotoskriveren liten bærbar laserskriver, som arbeider med glanset fotopapir, i stand til å bruke en termisk utskriftsprosess som forbedrer fargene på bildene og kan kobles til telefonen eller en hvilken som helst annen enhet via Bluetooth-tilkobling, USB-tilkobling eller trådløs tilkobling.

Hvis du er interessert i denne modellen Xiaomi erstatningskassetter Den er tilgjengelig på Amazon for mindre enn €30.

Kodak Step

Hvis vi ser etter en god bærbar skriver til telefonen kan vi se på Kodak Steplaget av det mest kjente selskapet i verden for fotoutskrifter og i stand til å tilby trådløs tilkobling, ZINK Zero Ink-teknologi for utskrift, medfølgende Kodak-app, 2x3 selvklebende fotoutskriftssystem og kompatibilitet med Bluetooth- eller NFC-enheter.

Også i dette tilfellet kan vi kjøpe Kodak erstatningskassetter på Amazon for mindre enn €60.

Polaroid Hi-Print 2x3

En annen gyldig skriver å bruke sammen med smarttelefonen din er Polaroid Hi-Print 2x3i stand til å skrive ut små 2x3 bilder takket være innovativ dye-sub patronteknologi (for levende bilder av høy kvalitet), ultrarask utskrift (på mindre enn 50 sekunder), trådløs tilkobling via Bluetooth og telefonapp og batteridrevet oppladbart litium ion.

Vi kan kjøpe dem separat originale Polaroid-kassetter for mindre enn €20.

HP tannhjul

Blant de beste bærbare skriverne som vi kan kombinere med telefonen skiller den seg ut HP tannhjulen kompakt skriver med motefunksjoner (for å legge til rammer, filtre og klistremerker på bilder), system for å legge til emojier og tegninger til bilder i appen, utskriftssystem via sosiale hashtags, trådløs tilkobling til HP Sprocket-appen med støtte for utvidet virkelighet.

Der kompatibelt fotopapir med denne skrivermodellen er den tilgjengelig på Amazon for mindre enn €20.

Fujifilm Instax Link Wide

I den høye enden av markedet finner vi Fujifilm Instax Link Wide, en liten skriver som kan skrive ut bredere bilder enn konkurrentene (derav navnet Wide). Denne skriveren støtter utskrift på 99 x 62 mm bilder, kobles til telefonen via Bluetooth eller Wi-Fi, gir en smarttelefonapp som enkelt kan administrere hver utskrift og har et automatisk QR-kodegenereringssystem for å sette inn (i bildene) lenker, ekstra bilder, videoer og lyder.

Også i dette tilfellet kompatibelt fotopapir med skriveren kan den kjøpes på Amazon for mindre enn €30.

Konklusjoner

Med en av skriverne som er sett i guiden kan vi gjenopprette den gamle tradisjonen overlate et suvenirbilde til noen vi bryr oss spesielt omuten å måtte vente med å skrive ut bildene hjemme.

Disse skriverne egner seg også utmerket hvis vi er gjengangere på Instagram eller lignende sosiale nettverk, men ønsker å ha de vakreste bildene i papirformat (på fotopapir av mindre dimensjoner sammenlignet med bildene som kunne skrives ut inntil for noen år siden).

Er vi i tvil om laser- eller blekkskriver? Vi kan gjøre slutt på tvilen din ved å lese vår Veiledning for å kjøpe en skriver: laser eller blekk?

Index
 1. 1) Tekniske egenskaper
 2. 2) Kjøpeguide
  1. Xiaomi Mi bærbar fotoskriver
  2. Kodak Step
 3. Polaroid Hi-Print 2x3
  1. HP tannhjul
  2. Fujifilm Instax Link Wide
  3. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up