Slik fikser du DPC Watchdog Violation Battery Blue Screen Error på Windows 10

Hvis du eier en Windows 10 PC, er sjansen stor for at du har støtt på dpc watchdog brudd batteri blå skjerm feil. Det kan være ulike årsaker til hvorfor dette skjer, og det kan være ganske kjedelig å fikse det.

For å begynne, avinstaller alle programmer som kan ha forårsaket brudd på DPC-vakthunden. Dette kan inkludere alt fra antivirusprogramvare til produktivitetsapplikasjoner.

Fører til

Windows kan noen ganger oppleve et "dpc watchdog violation battery", en blåskjermfeil som kan føre til at datamaskinen krasjer og resulterer i tapte ulagrede data. Dette problemet kan oppstå av flere årsaker, for eksempel utdaterte drivere eller programvareinkompatibilitet.

En vanlig årsak til denne feilen er problemer med enhetsdrivere; enten manuelt oppdatere dem manuelt eller automatisk med et tredjepartsprogram kan løse problemet. Det er viktig å holde både grafikkort- og SSD-drivere oppdatert for å unngå å gjenta dette problemet.

En annen hyppig årsak er maskinvareinkompatibilitet; dette kan være forårsaket av enten en nylig installert komponent eller en oppgradering. Hvis din nye maskinvare er inkompatibel med systemet ditt, kobler du fra det og prøver å koble det til igjen.

Til slutt kan en ødelagt fil resultere i DPC Watchdog-bruddfeilen. Det er derfor det er viktig å skanne systemfilene dine med verktøy som SFC; de vil skanne etter skadede eller manglende systemfiler og erstatte dem med friske.

Løsning

Windows-brukere støter ofte på DPC Watchdog-bruddfeilen når deres DPC (Deferred Procedure Call) watchdog-timer oppdager at en DPC (Deferred Procedure Call) har kjørt forbi sin forhåndsbestemte kjøretid.

Oftest skyldes DPC Watchdog-bruddfeil utdaterte eller feilinstallerte enhetsdrivere knyttet til grafikkortet og lagringsstasjonen. Videre kan inkompatibilitet mellom maskinvareenheter og operativsystemet også forårsake denne feilen.

En annen vanlig årsak til dette problemet er en ødelagt SSD-fastvarefil. For å løse det, last ned den nyeste versjonen av produsentens SSD-fastvare fra nettstedet deres.

Hvis dpc watchdog-bruddfeilen vedvarer etter oppdatering av SSD-fastvaren, kjør en disksjekk med SFC for å identifisere skadede filer på harddisken.

Oftest er en DPC-vakthund-bruddsfeil forårsaket av en utdatert driver, så å fikse dette problemet bør være din høyeste prioritet. Videre kan trådløse USB-enheter også bidra til dette problemet for enkelte individer; derfor kan det være nødvendig å deaktivere eller koble den fra for å identifisere hvem som har feil.

Anbefaling

Batteriet for dpc watchdog-brudd er en vanlig feil som vises på Blue Screen of Death (BSOD). Selv om dette problemet kan være frustrerende for Windows-brukere, kan det enkelt løses med litt kunnskap og innsats.

Oftest er dpc watchdog-bruddbatterier forårsaket av utdaterte enhetsdrivere eller inkompatibel maskinvare. For å løse problemet må du sørge for at operativsystemet og driverprogramvaren oppdateres regelmessig, samt at alle strøm- og datakabler er sikkert tilkoblet.

En av de beste måtene å løse denne feilen på er å koble fra eventuelle eksterne enheter som er koblet til PC-en, bortsett fra musen og tastaturet. Hvis det ikke løser det, prøv å koble dem tilbake en om gangen til du finner suksess.

Du kan kjøre en disksjekk med SFC-verktøyet for å se om noen korrupte filer må fikses. Dette vil skanne harddisken og erstatte eventuelle manglende eller skadede systemfiler med friske fra %WinDir%System32dllcache.

Konklusjon

Hvis du trenger en rask og enkel måte å se hva PC-en din driver med, er det beste alternativet å kjøre en disksjekk. Dette vil vise hvilken maskinvare systemet ditt har installert, samt eventuelle feil eller manglende drivere som kan forårsake den blå skjermen. Å gjøre dette gir deg tid til å fikse dem før de blir store problemer. For teknologer kan oppdatering av alle drivere med et program som Systemverktøy fra Windows løse de fleste problemer raskt og få deg i gang igjen på kort tid!

Visninger av innlegg: 40

Index
  1. Fører til
  2. Løsning
  3. Anbefaling
  4. Konklusjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up