Slik fikser du DPC Watchdog Violation Server 2016 Blue Screen-feil

Windows-brukere kan ha opplevd blåskjermfeilen for DPC Watchdog-brudd flere ganger. Dette kan være upraktisk og redusere arbeidseffektiviteten.

Det er noen få årsaker til denne feilen, for eksempel utdatert SSD-fastvare og driverversjon, problemer med maskinvareinkompatibilitet og ødelagte systemfiler.

Index
  1. 1. Kjør sfc /scannow
  2. 2. Start datamaskinen på nytt
  3. 3. Kjør sfc /scannow
  4. 4. Start datamaskinen på nytt

1. Kjør sfc /scannow

Hvis datamaskinen din kjører sakte eller du får en blåskjerm-feil, kan det skyldes ødelagte filer. En måte å fikse dette på er ved å kjøre kommandoen SFC /scannow.

Denne kommandoen vil skanne systemet for problemer og erstatte ødelagte filer, og gir den raskeste måten å fikse en BSoD og forbedre ytelsen.

SFC kan automatisk reparere systemet ditt hvis det identifiserer potensielle problemer som kan forårsake flere problemer i fremtiden. Den reparerer til og med ødelagte filer på datamaskinen din selv om de ikke forårsaker en feil nå.

For å kjøre sfc /scannow på datamaskinen din, åpne en ledetekst som administrator ved å skrive cmd i Windows-søkefeltet og velge Kjør som administrator. Dette lar deg se alle problemer identifisert under skanningen.

2. Start datamaskinen på nytt

DPC-vakthund-brudd (DPC-vakthund-brudd) er en blåskjerm-feil som kan oppstå under oppstart av Windows. Denne feilen kan være forårsaket av enten programvareinkompatibilitet eller utdaterte drivere.

For å løse dette problemet, prøv å oppdatere SSD-fastvaren på datamaskinen. Å gjøre det vil garantere at operativsystemet er kompatibelt med SSD-en.

En annen mulig forklaring på dette problemet kan være en teknisk feil på harddiskene. Hvis dette er tilfelle, kan det hjelpe å kjøre et disksjekkverktøy for å skanne etter feil og fikse dem.

Start datamaskinen på nytt og sjekk om feilen fortsatt oppstår. I så fall, prøv andre feilsøkingstrinn for løsning.

Hvis feilsøkingsmetodene ovenfor ikke løser dpc watchdog bruddserveren 2016, kan det være lurt å vurdere å gjenopprette datamaskinen tilbake til et tidligere gjenopprettingspunkt. Hvis du gjør dette, angres nylige modifikasjoner som installasjon av programmer og oppdatering av drivere.

3. Kjør sfc /scannow

SFC /scannow-kommandoen er et innebygd systemverktøy som sjekker om noen av filene dine er ødelagte, og kan hjelpe med å reparere disse filene om nødvendig.

Dette er et uvurderlig verktøy å bruke når du møter datamaskinproblemer, fra Blue Screens of Death (BSOD) til systemfeil. Kommandoen sfc /scannow kan raskt diagnostisere kilden til disse problemene og gjenopprette maskinens funksjonalitet.

Å kjøre kommandoen sfc /scannow vil skanne alle beskyttede systemfiler og erstatte feil, ødelagte, endrede eller skadede versjoner med verifiserte.

På grunn av den lange karakteren av denne prosessen, er det viktig å ikke lukke datamaskinen eller ledeteksten før SFC-prosessen er fullført. Hvis skanningen ikke fullføres, kan det være et harddiskproblem, og du må starte maskinen på nytt for å løse det.

4. Start datamaskinen på nytt

Feilen for dpc watchdog brudd server 2016 kan være forårsaket av en rekke ting. Disse inkluderer inkompatible maskinvareenheter, programvarekonflikter, utdatert SSD-fastvare og ødelagte systemfiler.

Du kan prøve å løse problemet ved å starte datamaskinen på nytt. For å gjøre dette, skriv inn sfc /scannow i ledeteksten og trykk Enter.

Hvis feilen vedvarer, prøv å koble til hver ekstern enhet en om gangen for å finne ut om de har skylden. Når den er identifisert, fjern den aktuelle eksterne enheten og prøv igjen.

Hvis datamaskinen din er utstyrt med en SSD, kan det være lurt å oppdatere fastvaren for å få den til å fungere mer optimalt. Det er noen måter å gjøre dette på, inkludert å besøke produsentens nettsted og laste ned den mest oppdaterte versjonen av fastvare for SSD-en din.

Visninger av innlegg: 29

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up