Slik gjenoppretter du slettede e-poster i Gmail

Hvordan gjenopprette e-poster slettet ved en feil i Gmail fra PC eller smarttelefon

Hvis vi ved et uhell slettet en e-postmelding eller til nå har vi alltid slettet alle meldinger i stedet for å arkivere dem det er fortsatt en god sjanse for å gjenopprette demspesielt hvis vi handler umiddelbart etter at vi har oppdaget feilen.

Timing er alt i dette tilfellet: Jo raskere vi handler, desto større sjanse har vi for å gjenopprette slettede meldinger før de forsvinner for alltid.

I denne guiden skal vi se hvordan gjenopprette slettede e-poster i Gmailslik at du kan handle på alle enheter som brukes daglig til å lese e-post.

LES OGSÅ: Velg alle e-poster i Gmail (for å slette eller merke dem som lest)

1) Gjenopprett e-poster fra PC-nettleseren

Gmail er en nettbasert tjeneste som har denne funksjonen Kurvslik at du raskt kan gjenopprette meldinger som er slettet innen 30 dager (etter denne perioden slettes Gmail-papirkurven automatisk).

For å gjenopprette slettede e-poster i Gmail åpner vi hvilken som helst nettleser (Chrome er bra, men også Safari, Edge, Firefox osv.), la oss gå til Gmail-sidevi logger på med Google-legitimasjonen vår, og når vi kommer til tjenestesiden, klikker vi på menyen Annen sidelengs til venstre, slik at du kan vise stemmen Kurv.

Nå høyreklikker vi på e-posten for å administrere og bruke et av de kontekstuelle menyelementene og trykker videre Flytt til innboks; for å flytte den til en annen del av Gmail, trykk på Flytte til og velg kategorien eller delen den skal lagres i.

2) Gjenopprett e-poster fra smarttelefon eller nettbrett

Gjenoppretting av slettede e-poster i Gmail-kontoen din kan også gjøres fra den dedikerte mobilappen, slik at du kan fortsette uten å måtte slå på PC-en for formålet.

Alt vi trenger å gjøre fra mobilen er å åpne Gmail-appen (tilgjengelig for Android og for iPhone/iPad), logg på (om nødvendig), trykk på de tre linjene øverst og trykk på elementet fra sidefeltet Kurv.

For å gjenopprette en melding, trykk lenge på den, trykk deretter på de tre prikkene øverst til høyre og trykk på elementet Flytt til innboks; alternativt kan vi flytte meldingen dit vi vil, ved å velge stemmen Flytte til i den samme menyen som ble vist akkurat nå.

3) Gjenopprett gamle e-poster fra e-postklienter

Alle som bruker en e-postklient til å lese e-poster (som f.eks Outlook eller Thunderbird) kan gjenopprette slettede e-poster selv etter tretti dagermen vi må være sikre på at vi allerede har logget på Gmail på en e-postklient.

Etter konfigurert Gmail i en klient la oss åpne klienten som brukes og gå til den dedikerte søppelmappen eller mappen Slettet mail (unngå å åpne papirkurven i Gmail, da den vil være tom).

Klientens søppelbøtte vil lagre slettede meldinger fra alle kontoer, slik at du kan lese dem på nytt senere. Hvis vi frykter at meldingen også vil bli slettet på klienten så snart den er koblet til nettverket kan vi også bruke et enkelt triks: vi slår av modemet som PC-en kan koble til, logger inn på PC-en og la oss sjekke den frakoblede e-postklientenslik at du kan gjenopprette alle meldinger som er slettet tidligere, men som ennå ikke er synkronisert.

4) E-postgjenopprettingsprogrammer

Hvis metodene som er sett så langt ikke har fungert, kan vi prøve å gjenopprette e-poster slettet ved en feil (etter 30 dager) ved å starte et gjenopprettingsprogram som Recuvatilgjengelig gratis for Windows.

For å gjenopprette Gmail-meldinger starter vi programmet, og når vi har valgt filtype, velger vi elementet E-postså trykker vi på Etter deg vi velger harddisken hvor vi skal utføre søket og starter til slutt meldingsgjenopprettingen.

Alternativt kan vi bruke det gratis datagjenopprettingsprogrammet EaseUS Data Recovery Wizard Gratis. Dette programmet lar deg også, ved første start, velge hvilken type filer som skal gjenopprettes: sørg for å velge elementet på valgskjermen E-postklikker vi på Neste eller Etter degangir vi hvilken disk som skal søkes, og til slutt starter vi gjenopprettingen.

DE programmer for å gjenopprette filer på harddisken de er utmerket for å gjenopprette e-poster som er slettet ved et uhell fra PC-klienten og kan virkelig representere siste utvei for å gjenopprette en viktig slettet melding.

5) Forhindre tap av viktige e-poster

Når vi bruker Gmail kan vi også unngå å slette en e-postmelding, siden vi kan bruke knappen i stedet Arkiv.

Denne knappen gjør at e-postmeldingen forsvinner fra seksjonen som er reservert for innkommende e-post (sletter den faktisk fra denne seksjonen), men utfører ingen sletting, siden meldingen ganske enkelt blir flyttet til seksjonen Alle meldinger.

I stedet for å slette meldinger i Gmail er det alltid bedre å arkivere demslik at du kan gjenopprette dem når som helst uten å måtte bruke merkelige gjenopprettingssystemer eller å måtte bruke gjenopprettingsapper designet for andre typer filer.

Konklusjoner

Det er ikke lenger nødvendig å slette e-poster, gitt at vi for eksempel på Gmail bare trenger å arkivere dem for å beholde dem for alltid og kunne lese dem på nytt ved behov eller i tilfelle feil. Vi angir spam eller mistenkte spam-meldinger som spam-meldinger, slik at Gmail-filteret kan slette dem med jevne mellomrom.

Hvis vi har slettet en e-post, kan vi fortsatt raskt gjenopprette den fra Gmail-kassen, som vil beholde slettede meldinger i 30 dager: jo raskere vi handler med gjenopprettingen, jo bedre! Hvis det har gått 30 dager og vi bruker en e-postklient på datamaskinen vår, har vi fortsatt en god sjanse til å gjenopprette e-poster, stole på gjenopprettingsprogrammer som Recuva og lignende, som vil prøve å gjenopprette de tidligere databasene der e-posten ikke var til stede ennå. avbrutt.

Hvis vi har problemer med å få tilgang til e-postkontoen vår, kan vi alltid gå videre til e-postkontogjenoppretting. Hvis påloggingsproblemet spesifikt gjelder Gmail, kan vi også lese den spesifikke veiledningen for gjenopprette tilgangen til Google- og Gmail-kontoen din.

Trenger vi å gjenopprette alle passordene som er lagret på datamaskinen vår? For denne typen gjenoppretting kan vi bruke passordgjenopprettingsprogrammerveldig effektiv for å gjenopprette legitimasjon som er lagret på PC-en.

Index
  1. 1) Gjenopprett e-poster fra PC-nettleseren
  2. 2) Gjenopprett e-poster fra smarttelefon eller nettbrett
  3. 3) Gjenopprett gamle e-poster fra e-postklienter
  4. 4) E-postgjenopprettingsprogrammer
  5. 5) Forhindre tap av viktige e-poster
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up