Slik legger du til Android TV på hvilken som helst TV

Vi kan bruke Android og appene i alle TVer med noen enkle HDMI-enheter

Android TV det er uten tvil et av de beste operativsystemene som vi kan bruke på vår Smart TV, gitt den høye støtten for multimedia-apper (hvorav mange allerede er sett på andre Android-enheter) og enkelheten som det er mulig å velge en strømmetjeneste med.

Android TV er tilgjengelig som operativsystem på mange TV-er på markedet (spesielt mellom Sony- og Philips-produsenter), men Den kan integreres i hvilken som helst TV utstyrt med en HDMI-portuansett om det allerede er smart.

La oss sammen se hvordan legg til Android TV til smart-TV-er og enkle TV-er, slik at du kan bruke dette systemet til hjemmeunderholdning. I veiledningen vil vi kun referere til enheter som støtte offisiell Android TV (med Google-oppdateringer)unngå derfor Cineglass eller andre produkter de bruker modifiserte versjoner av Android som utgir seg for å være Android TV.

1) Chromecast Google TV

Den siste utviklingen av Chromecast lar deg bruke en optimalisert versjon av Android TV (og Google TV-grensesnittet), slik at du kan installere apper som er kompatible med Android TV uten å måtte caste skjermen fra telefonen (denne funksjonen er også tilgjengelig på den nye Chromecasten).

For å installere det, er alt vi trenger å gjøre å koble Chromecast Google TV til en HDMI-inngang på baksiden av TV-enkoble USB-strømkabelen til en veggkontakt, ta TV-fjernkontrollen og endre videokilden, velg HDMI-inngangen som brukes.

Om noen minutter får vi tilgang til skjermen Chromecast Google TVmed mulighet for å bruke en Google-konto for å låse opp den integrerte butikken (svært lik Google Play Store sett på Android-telefoner) og installere en hvilken som helst multimedieapp direkte på enheten, slik at du kan bruke den lille fjernkontrollen som følger med for å velge innholdet å leke.

For øyeblikket er Chromecast Google TV tilgjengelig i to versjoner: HD-versjon (billigere) og 4K-versjon (for å spille av 4K UHD-innhold med HDR).

2) TV-boks med Android TV

Som et alternativ til Chromecast med Google TV kan vi bruke TV-bokser utstyrt med Android TV sertifisert av Google; vi vil ikke dekke noen kinesisk klon eller modifisert Android, slik at vi kan lås opp den høyeste kvaliteten på Netflix og har tilgang til alle apper som er kompatible med Android TV.

Thomson THA100 Ultra HD 4K

Den billigste sertifiserte TV Box-modellen vi kan se er Thomson THA100 Ultra HD 4K.

Denne TV-boksen har støtte for 4K UHD-oppløsning, integrert Google Play Store, kompatibilitet med alle de viktigste streaming-appene (Netflix, Prime Video, DAZN, Disney+ og Youtube), HDR10-støtte, Wi-Fi-tilkobling, fjernkontroll med talekommandoer, Bluetooth tilkobling, HDMI-utgang, AV-utgang og Chromecast innebygd.

STRONG LEAP-S1 Ultra HD 4K

En annen gyldig sertifisert TV Box-modell å ta i betraktning er STRONG LEAP-S1 Ultra HD 4K.

Mange av funksjonene følger de som ble sett på den forrige TV-boksen: vi har støtte for 4K UHD-oppløsning, den integrerte Google Play Store, kompatibilitet med alle streaming-apper, en fjernkontroll med talekommandoer, en HDMI-utgang, AV-utgang og Wi-Fi . Fi 5 Dual Band.

Leyf 4K Android TV Box

Et godt alternativ til TV Box-modellene som er sett så langt er Leyf 4K Android TV Box.

På denne dekoderen finner vi støtte for 4K UHD-oppløsning, en USB Type-C-kontakt, en HDMI 2.1-videoutgang, en USB 3.0-port, en Ethernet-port, et MicroSD-spor, den integrerte Play Store og støtte for Chromecast-teknologi for overføring av skjermen .

Nokia Streaming Box

Den beste Android TV Box-modellen vi kan kjøpe er uten tvil Nokia Streaming Box.

Denne TV-boksen har støtte for Ultra HD 4K-oppløsning, støtte for HDR10, en Dual Band Wi-Fi-tilkobling, HDMI-videoutgang, støtte for HEVC H.265-kodeken, Bluetooth-tilkobling, støtte for videooverføring av typen Chromecast, talekommandoer via Google Assistent, integrert Google Play Store og støtte for alle de mest kjente appene (Netflix, Prime Video, DAZN, Disney+ og YouTube).

MECOOL Android TV Box 11 KM2 Plus

Toppdekoderen med Android TV er MECOOL Android TV Box 11 KM2 Plus.

På denne TV-boksen finner vi Amlogic S905X4-B-prosessoren, 4K UHD-oppløsning, sertifisert Netflix-app, original Google Assistant, apper som kan lastes ned fra Google Play Store, Dual Band Wi-Fi-tilkobling, Bluetooth 5.0-tilkobling, Dolby Atmos-støtte (med Pass -through ) og Android TV 11 operativsystem.

3) Digital terrestrisk dekoder

Hvis vi har problemer med å spille nye digitale bakkenettkanaler vi kan fokusere på en DVB-T2-dekoder med Android TV, for å kunne kombinere visningen av nye TV-kanaler med de mest kjente multimedia-appene.

Den beste dekoderen vi kan stole på er uten tvil TeleSystem UP T2 4Ksertifisert for den nye digitale bakkenett og utstyrt med støtte for 4K UHD-oppløsning, stemmestyring via Google Assistant, forhåndsinstallerte multimedieapper, integrert Google Play Store, Chromecast-støtte og støtte for DVB-T2 HEVC, HDR10 og HLG-teknologier (nødvendig for å spille av nye digitale bakkenettkanaler).

For øyeblikket er det eneste bemerkelsesverdige alternativet TIMVISION boksdekoderen som tilbys av TIM som kan fungere som en enkel dekoder, men som tilbyr en gyldig multimediekomponent takket være Android TV og forhåndsinstallerte strømmeapper (Netflix, Amazon Video, DAZN, YouTube og andre).

For å lære mer kan vi lese våre flyguider beste smarte dekodere for gammel TV kom igjen hvordan du ser NÅ på TV-en din.

Konklusjoner

Android TV er absolutt det best egnede operativsystemet som kan brukes på en moderne Smart TV: selv om hovedprodusentene foretrekker å fokusere på systemene sine (se LG og Samsung), er fleksibiliteten som tilbys av Android TV vil føre til at flere og flere brukere foretrekker denne plattformen for å få tilgang til apper streaming og tilgang IPTV-app (ofte fraværende på proprietære operativsystemer).

Hvis TV-en vår er for gammel og ikke har en HDMI-port, foreslår vi at du leser ai-guiden beste HDMI-adaptere for tilkobling av eldre TV-er.

For å se TV-kanaler uten noen dekoder kan vi også lese artiklene våre om hvordan se på TV-kanaler uten antenne kom igjen hvordan du ser på Mediaset-kanaler uten dekoder.

Index
 1. 1) Chromecast Google TV
 2. 2) TV-boks med Android TV
  1. Thomson THA100 Ultra HD 4K
  2. STRONG LEAP-S1 Ultra HD 4K
  3. Leyf 4K Android TV Box
  4. Nokia Streaming Box
  5. MECOOL Android TV Box 11 KM2 Plus
 3. 3) Digital terrestrisk dekoder
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up