Slik legger du til en ekstra Netflix-bruker og overfører en profil

Å dele en Netflix-konto er ikke lenger gratis, la oss se hvordan du oppretter en ekstra bruker og overfører allerede opprettede profiler

Netflix håndhever nye retningslinjer for stoppe passorddeling permanentlegger også til spesifikke funksjoner som f.eks Ekstra brukersom lar brukere som ikke bor i samme husstand betale en ekstra avgift for å se Netflix-innhold.

I den følgende guiden vil vi vise deg i detalj hvordan legge til en ekstra Netflix-bruker til vårt abonnement, slik at en bruker som ikke bor hos oss fortsatt vil kunne dra nytte av å se Netflix-innhold mens vi betaler abonnementet og ekstrakostnaden for denne funksjonen.

1) Hva er et Netflix-hjem

De Netflix-husholdning det er en overvåkningsstystem vedtatt av selskapet for å gjenkjenne enheter som kobles til samme hjemmenettverk. Som standard er husstanden konfigurert på en TV som er kompatibel med Netflix, via en dedikert app (hvis Smart TV) eller via en av de kompatible enhetene (Chromecast eller Fire TV).

Etter å ha opprettet Netflix-hjemmet på TV-en, vil alle sekundære apper eller enheter som har tilgang til Netflix ha tilgang til det samme hjemmet, men bare etter å ha mottatt bekreftelse via lenke via SMS eller e-post (kontoeieren må godta tilgang til andre enheter på Nettverk).

Dette systemet er designet for forhindre at passordet deles med venner utenfor hjemmet: hvis en app eller en TV ikke tilhører vår familieenhet, vil Netflix ha rett til å blokkere tilgang på den "fremmede" enheten, noe som gjør passorddeling totalt ubrukelig.

Mobile enheter som også kan kobles til utenfor hjemmet (smarttelefoner, bærbare datamaskiner og nettbrett) må fortsatt periodisk kobles til hjemmenettverket der Netflix-husholdningellers vil de bli identifisert som fremmede og ekskludert fra visning.

Som oppgitt av Netflix, overvåker selskapet informasjon som IP-adresser, enhets-IDer og kontoaktivitet for å avgjøre om en pålogget enhet tilhører Netflix Home. Selskapet selv forsikrer at det ikke samler inn GPS-data for å forsøke å fastslå den nøyaktige fysiske plasseringen av enhetene.

2) Legg til ekstra Netflix-bruker

For å møte spesifikke behov (som et barn som studerer eller jobber utenfor hjemmet i lengre perioder) har Netflix gitt ut funksjonen Ekstra brukersom lar deg legge til et spor for en autorisert konto få tilgang til det samme abonnementet som en Netflix-husholdning uten å være en del av det.

Kostnaden for dette alternativet er €4,99 per måned for hver ekstra bruker vi kan opprette (opptil maksimalt 2 ekstra brukere med Premium-abonnementet, kun 1 ekstra bruker med Standard-abonnementet), skal alle kostnader legges til kostnaden for Netflix-abonnementet; dette alternativet er tilgjengelig for øyeblikket kun for standard- og premium-abonnementerdet vil si de dyreste levert av strømmeselskapet.

For å legge til en ekstra Netflix-bruker åpner vi nettsted dedikert til ikke-Netflix-brukerevi logger inn med vår Netflix-konto som vi er eiere av, vi bekrefter betalingsbeløpet (som vil legge den forespurte summen til vårt allerede aktive abonnement, også endre faktureringsdatoen) og vi trykker på Aktiver ekstra bruker.

Nå som det ekstra brukersporet er aktivt vi skriver inn kontonavnet og e-postadressen til den ekstra brukeren, i tillegg til navnet vårt; en invitasjons-e-post vil dermed bli generert, som kommer direkte til den angitte e-postadressen; den inviterte brukeren trenger bare å godta invitasjonen og fullføre opprettelsen av sin Netflix-konto, helt atskilt fra den proprietære Netflix-kontoen.

Når passordet er valgt, vil den inviterte brukeren kunne se alt Netflix-innholdet som er inkludert i eierbrukerens abonnement; den inviterte brukeren vil ikke betale noe og vil ha tilgang til samme kvalitet som det valgte abonnementet, men vil også ha begrensninger:

  • kan se innhold på bare én enhet om gangen (men kan fortsatt legge til kontoen på flere personlige enheter);
  • kan ikke aktivere kontoen hvis den er i utlandet (den må være i samme land som kontoinnehaveren);
  • kan laste ned i offline innhold på bare ett nettbrett eller en telefon om gangen.

Disse begrensningene er aktive fra det øyeblikket den ekstra brukeren fullfører konfigureringen av kontoen sin. Hvis eieren slutter å betale abonnementetselv den ekstra brukeren vil ikke lenger kunne logge på; hvis eierbrukeren deaktiverer sporet for den ekstra brukeren sistnevnte vil beholde Netflix-kontoen som er opprettet, men må registrere seg for et personlig abonnement.

3) Overfør Netflix-profilen som en ekstra bruker

Også individuelle profiler på Netflix kan "konverteres" til ekstra brukere: dette lar et barn eller partner beholde innholdet og synspunktene sine hvis de flytter hjemmefra (de trenger ikke starte på nytt).

For å konvertere en brukerprofil til en ekstra bruker vi kjøper sporet som sett i forrige kapittel, og i bekreftelsesvinduet sjekker vi i avsnittet Hvilken profil bør du bruke? for å velge brukerprofilen som skal overføres til det ekstra sporet.

Prosedyren blir identisk med den som ble sett akkurat nå: vi må oppgi et navn og en e-postadresse for den nye kontoen (som vil være basert på profilen vi overfører), sende invitasjonen og vente på bekreftelse fra gjesten, som må fullføre prosedyren ved å velge et tilgangspassord.

Ved å gjøre det brukeren som flytter du vil kunne fortsette å se innholdet ditt og vedlikeholde seerloggen din selv på den nye ekstrakontoen, og overlater byrden med å betale for Netflix-abonnementet til eieren av hovedkontoen.

Hvis vi ønsker å finne ut hvordan du overfører Netflix-profilen riktig, kan vi lese guiden vår på hvordan overføre Netflix-profilen til en ny konto.

Konklusjoner

Denne prosedyren gjør alt mer tungvint, selv i tilfeller der kontodeling er legitim (medlemmer av samme familieenhet). Der Ekstra brukergimmick kan også være fornuftig for de som flytter (men fortsatt trenger å overføre profilen eller opprette en ny konto), men du betaler separat, og legger til andre kostnader til hovedabonnementet.

Overvåkingssystemet for bruk av tjenesten det kan få mange brukere til å skru opp nesensom distanserer dem fra en tjeneste som revolusjonerte historien til strømming, forviste piratkopiering og filmnedlasting til loftet: virkelig Netflix er klar til å miste denne fordelen i profittens navn?

For mer informasjon kan vi lese artiklene våre om hvordan sjekke delingsgrensene på en Netflix-konto kom igjen hvordan kansellerer du Netflix-abonnementet og sletter kontoen din.

Hvis vi ønsker at noe skal erstatte Netflix kan vi lese guiden til alternativer til gratis og betalt Netflix.

Index
  1. 1) Hva er et Netflix-hjem
  2. 2) Legg til ekstra Netflix-bruker
  3. 3) Overfør Netflix-profilen som en ekstra bruker
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up