Slik tilbakestiller du Xiaomi-smarttelefonen

Vi har en Xiaomi-telefon, og vi vil tilbakestille den og gjenopprette den til fabrikkinnstillingene? La oss se hvordan du gjør det

Vi kjøpte en ny Xiaomi-smarttelefon, og den gamle telefonen havner uunngåelig i en skuff, klar til å brukes som nødtelefon. Men hvis vi ønsker å gi bort eller selge denne telefonen til venner eller slektninger eller til og med alene selge den på nett det er best å utføre tilbakestillingsprosedyren, slik at alle våre data, filer og personlige apper slettes og telefonen kan gjenbrukes som om den var ny, fersk fra fabrikken.

I denne guiden vil vi vise deg hvordan tilbakestille Xiaomi-smarttelefonenslik at enhver telefon fra denne produsenten (ikke lenger brukt eller klar til å gis bort) kan fortsette å brukes uten problemer og uten å etterlate spor av vår profil og personlige data.

LES OGSÅ -> Hvordan synkronisere Xiaomi-smarttelefoner

1) Flytt personopplysninger

Før du fortsetter med den faktiske tilbakestillingen, er det verdt å ta en titt på de personlige dataene på enheten: kontakter, meldinger og personlige innstillinger kan enkelt importeres fra en Xiaomi-telefon til en annen ved hjelp av appen Mi Moverinkludert i Xiaomi-telefoner og kan lastes ned fra Google Play Store.

Når appen er åpnet på den gamle smarttelefonen, trykker vi på knappen Jeg er avsenderskriv inn systempassordet og søk etter Xiaomi-enheter i nærheten (det er best å umiddelbart slå på den nye Xiaomi-telefonen og la den være i nærheten, innen 30 cm).

Så snart navnet på den nye telefonen vises, trykk på den, åpne Mi Mover-appen på den nye telefonen, trykk på Jeg er mottakeren og skann QR-koden som vises (selvfølgelig fra den gamle telefonen).

Hvis vi har gjort alt riktig, vil en tilkobling opprettes: appen lar oss velge hva vi skal overføre, og i løpet av noen minutter vil alle våre personlige data overføres til den nye enheten.

Google-kontoer

Alternativt kan vi overføre personopplysningene våre ved å bruke Google-kontoen dinkompatibel med alle Android-smarttelefoner og det beste valget hvis vi bytter fra en Xiaomi-telefon til en telefon fra en annen produsent (som f.eks. Samsung).

For å sette opp kontoen og overføre personopplysninger åpner vi appen Innstillinger på den gamle enheten, trykk på menyen Kontoer og synkroniseringla oss trykke på stemmen Google og sørg for at alle elementene på skjermen er sjekket.

Når alle elementene er sjekket, trykker du på knappen nederst Annen og velg elementet Synkroniser nå.

På slutten av synkroniseringen, la oss gå til den nye telefonen (Xiaomi eller annen), utføre den første starten og, når du blir bedt om det, vi oppgir Google-kontolegitimasjonen som ble brukt på den gamle telefonen.

hvis denne skjermen ikke vises eller vi allerede har hoppet over den, kan vi fortsatt legge til Google-kontoen på enheten ved å åpne menyen Innstillingertar oss tilbake til menyen Kontoer og synkroniseringtrykk på Legg til konto nederst og til slutt trykk på elementet Googleslik at du kan få påloggingsskjermen for Google-kontoen som ble brukt til overføringen.

For å lære mer om dette aspektet og for å oppdage andre nyttige metoder for å overføre personopplysninger, inviterer vi deg til å lese våre guider om hvordan Overfør data fra en Android-telefon til en annen automatisk og hvordan sette opp ny Android-telefon.

2) Tilbakestill den gamle Xiaomi-telefonen

Etter å ha fullført dataoverføringen til den nye telefonen, er det på tide å formatere Xiaomi-telefonen før den overleveres til den nye eieren.

For å fortsette åpner vi appen Innstillingertrykk på toppen Systeminformasjonla oss trykke på menyen Fabrikkinnstilt og til slutt trykker du på knappen Slett alle data tilstede nederst på skjermen.

På neste skjerm blir vi bedt om systempassordet, så vil det siste bekreftelsesvinduet vises før den faktiske gjenopprettingen. Etter dette bekreftelsesskjermbildet er det ingen vei tilbake: Telefonen din vil starte på nytt og gjenopprette til fabrikkinnstillinger innen noen få minutter.

Gjenopprett fra gjenoppretting

Alternativt kan vi gjenopprette enheten ved å formatere fra gjenoppretting. Til få tilgang til gjenoppretting av en Xiaomi vi slår av telefonen, trykker og holder inne knappen Volum oppnå trykker og holder vi knappen Strøm på til Xiaomi- eller MIUI-logoen vises, slipper vi begge knappene.

På skjermen som vises, bruk tastene Volum for å flytte mellom menyelementene, velger vi elementet Tørk og tilbakestillbekreft med knappen Strøm på og vi venter på den endelige formateringen av enheten.

For mer informasjon kan vi lese artiklene våre om hvordan du tømmer smarttelefonens minne før du selger den og hvordan formater Android og tilbakestill telefonen, slett alt.

Deaktiver tyverisikringssystemet

Etter tilbakestillingen gir vi ikke telefonen umiddelbart til vår venn, slektning eller kjøper: For sikkerhets skyld ber alle gjenopprettede eller formaterte Xiaomi-smarttelefoner deg om å skrive inn legitimasjonen til din siste Xiaomi- eller Google-konto brukes på enheten for å forhindre at noen gjenoppretter den etter at den har blitt stjålet.

Før du gir enheten til en annen person vi legger inn legitimasjonen til våre forespurte kontoer (de vil ikke bli lagret lokalt i dette tilfellet), for å fjerne denne sikkerhetsbeskyttelsen og fortsette med velkomstskjermen som er typisk for den første oppstarten av en ny telefon.

Om dette emnet kan vi lese vår dybdeanalyse om tyverisikringssystemer integrert i Android.

Konklusjoner

Å tilbakestille en Xiaomi-telefon er relativt enkeltsiden menyene er lett tilgjengelige selv for brukere som aldri har utført en gjenopprettingsprosedyre på en moderne telefon.

Før tilbakestilling Vi anbefaler deg alltid å ta en sikkerhetskopi og deaktivere det integrerte sikkerhetssystemet på Xiaomispesielt hvis vi må gi telefonen til tredjeparter (de vil ikke kunne bruke den før de angir den siste Xiaomi- eller Google-kontoen på telefonen).

Hvis Xiaomi-telefonen din har blitt stjålet eller går tapt, kan vi prøve å blokkere eller formatere den eksternt ved å lese guidene våre på hvordan blokkere stjålet telefon eksternt og på app for å finne din stjålne eller tapte mobiltelefon.

Index
  1. 1) Flytt personopplysninger
    1. Google-kontoer
  2. 2) Tilbakestill den gamle Xiaomi-telefonen
    1. Gjenopprett fra gjenoppretting
    2. Deaktiver tyverisikringssystemet
    3. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up