Slik tilpasser du iPhone og gjør den unik

La oss sammen finne ut hvordan vi gjør vår iPhone unik, og tilpasser startskjermen etter vår smak og interesser

Hvem som helst eier en iPhone vet når den er identisk med alle de andre som tilbys for salg, noe som resulterer på noen måter veldig formell. iPhone-entusiaster kan fortsatt få telefonen til å skille seg ut fra mengden ved å tilpasse iPhone-hjemmeskjermen med unike widgets og appikoner, slik at den virkelig gjenspeiler stilen vår.

I den følgende guiden vil vi vise deg i detalj hvordan du tilpasser din iPhone og gjør den uniklegge til elementer, modifisere elementene som allerede er til stede og legge til widgets som letter tilgangen til informasjonen som vi alltid ønsker å holde under kontroll.

Legg til widgets til iPhone

Den første metoden for å tilpasse iPhone-grensesnittet innebærer legge til widgets. Widgets på iPhone er små ikoner eller vinduer knyttet til apper eller nettjenester som kan gi tilgang til viss informasjon uten å åpne den aktuelle appen.

For å legge til widgets på iPhone-skjermene, trykk på et tomt sted på skjermen, hold fingeren nede på skjermen, og så snart redigeringsmodus åpnes, trykk på +-ikonet øverst til høyre for å få tilgang til widget-panelet.

Vi kan legge til vær-widgeter, kalender- og påminnelseswidgeter og andre widgets koblet til appene som er installert på enheten; for å søke etter widgeter kan vi også bruke den dedikerte søkelinjen, slik at du umiddelbart kan finne ønsket widget uten å måtte rulle i det uendelige.

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan legge til widgets på iPhone.

2) Endre størrelsen på widgetene

Widgets lagt til iPhone-skjermer kommer i tre forskjellige størrelser: liten, medium og stor. For å endre størrelsen på widgetene som allerede er plassert, er alt vi trenger å gjøre å holde fingeren nede på widgeten som skal endres, trykke på "-"-knappen øverst til venstre på widgeten og fjerne den.

Etter fjerning åpner vi widgetskjermen igjen (som vist i forrige kapittel), vi velger widgeten som skal flyttes og velger en annen størrelse for denvelge mellom liten, medium og stor.

3) Tilpass widgetinnstillingene

Mange widgets lar deg endre informasjonen som vises uten å måtte fjerne og flytte den hver gang. For å fortsette med denne enkle modifikasjonen, hold fingeren nede på widgeten som skal endres og trykk på Rediger widgets eller Rediger stabel og velg den nye informasjonen som skal vises.

For enkelte widgets er det fortsatt nødvendig å få tilgang til appinnstillingene for å endre sjekklisten eller listen over apper eller tjenester som vises: for eksempel widgeten Bag den kan kun tilpasses fra appen Baglegger til titlene for å overvåke for hånd.

4) Skjul iPhone-apper

Dagene med iPhone-apper som fyller hele skjermene er for lengst forbi: med ankomsten av applisten det er mulig Skjul alle ubrukte apper uten å avinstallere dem, med visshet om at du alltid kan få tilgang til skjulte apper ved å ta oss til applisten (bare sveip over skjermen fra høyre til venstre).

For å skjule apper på iPhone holder vi fingeren nede på appen som vi ikke er interessert i eller som vi vil fjerne, og trykker på Endre startskjermentrykk på "-"-ikonet på appen som skal fjernes og trykk til slutt på elementet Fjern fra startskjermen.

Hvis vi ønsker å plassere nye apper på skjermene eller gjenopprette apper som vi hadde skjult, åpner du bare listen over apper (siste skjermbilde ved å bla fra høyre til venstre), holder nede appikonet og drar det til ønsket skjerm.

5) Skjul hele hjemmeskjermer

Hvis vi har for mange skjermer fulle av apper vi kan godt gjemme dem på iPhone med visshet om at hvis vi ombestemmer oss, kan vi alltid gjenopprette dem med alle appikonene på plass.

For å skjule skjermene på iPhone, trykk og hold et tomt punkt på skjermen, trykk nederst på listen over skjermer (linjen med prikkene) og vi fjerner merket for skjermene vi ønsker å skjule.

For å gjenopprette en skjult skjerm, trykk igjen på listen over skjermer (i redigeringsmodus) og gjenopprett haken på skjermen eller skjermene som vi tidligere hadde skjult.

6) Lag raske snarveier for å fremskynde operasjoner

Til gjør iPhone til en virkelig effektiv telefon vi må umiddelbart legge til snarveier for følgende operasjoner:

 • Legg til en ny kontakt
 • Lagre din nåværende GPS-posisjon
 • Legg til et nytt notat eller påminnelse
 • Legg til en ny avtale
 • Opprett en ny e-post

For å lage snarveiene vi skal bruke Raske kommandoer, iPhone-appen dedikert til å lage nye snarveier. For å starte, åpne appen, trykk på "+"-ikonet øverst til høyre, trykk opp Legg til handling og velg appen vi vil bruke for å lage snarveien.

Hvis vi for eksempel ønsker å lage snarveien for å legge til en ny kontakt, trykker du på Kategorier -> Alle handlinger og bla til vi finner oppføringen Legg til ny kontakt; etter å ha opprettet snarveien, trykk ned på "i"-menyen og trykk opp Legg til Hjem for å lage ønsket snarvei.

For å lage alle snarveiene som er nødvendige for elementene sett ovenfor, må vi se etter følgende handlinger for å knytte til:

 • Lagre din nåværende GPS-posisjon -> Skatt parkert bil
 • Legg til et nytt notat eller påminnelse -> Opprett notat eller Legg til ny påminnelse
 • Legg til en ny avtale -> Legg til ny hendelse
 • Opprett en ny e-post -> E-post -> Send e-post

På denne måten vil vi gjøre det enkelt å få tilgang til de mest nyttige funksjonene til iPhone uten å måtte åpne den respektive appen.

Konklusjoner

Alle triksene som vises i denne guiden lar deg gjøre det skreddersy din iPhone og gjør den unik: åpenbart endrer vi innstillingene i henhold til våre behov og lager nye snarveier og handlinger for operasjonene vi utfører oftest, slik at vi kan øke produktiviteten på iPhone.

For å lære mer kan vi lese guidene våre om hvordan tilpasse låseskjermen på iPhone kom igjen Slik bruker du iPhone Control Center best.

Index
 1. Legg til widgets til iPhone
 2. 2) Endre størrelsen på widgetene
 3. 3) Tilpass widgetinnstillingene
 4. 4) Skjul iPhone-apper
 5. 5) Skjul hele hjemmeskjermer
 6. 6) Lag raske snarveier for å fremskynde operasjoner
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up