Spesialeffekter for bilder med gratis nettapper

Nettbaserte verktøy for enkelt å manipulere bilder: legg til effekter, HDR, fjern bakgrunner, skriv på bilder og mye mer

Adobe Photoshop er gullstandarden for bilderedigeringsprogramvare, favorittverktøyet for mange profesjonelle og ikke-profesjonelle grafiske designere og fotografer. Men mange av de komplekse funksjonene som en gang bare kunne gjøres hvis du var en Photoshop-mester, kan nå oppnås ved hjelp av gratisprogrammer som kan lastes ned til datamaskinen din eller brukes direkte via en nettapp.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan du bruker spesialeffekter på bilderbruker bare nettapper eller enkle applikasjoner for å bruke hver dag til formålet, uten å måtte lese opplæringsprogrammer eller prøve å lære hvordan du gjør en bestemt type effekt.

LES OGSÅ -> Beste apper for perfekte bilder fra telefonen din

1) Svart og hvitt

Hvis vi vil bruke svart-hvitt-effekten på bildene, kan vi bruke nettstedet Fotoeffekter, som lar deg få vakre svart-hvitt-bilder med bare noen få trykk; fra samme side kan vi få tak irepeterende svart-hvitt-effekt ol'svart og hvit blyanttegningseffekt.

Alle som vil bruke et program for å bruke svart-hvitt-effekten kan stole på oss GIMPlaster bildet inn i grensesnittet og tar oss langs stien Bilde -> Modus og trykker opp Gråtoner; alternativt kan vi ta oss til menyen Fargeråpne menyen Desaturated og trykk på Fra farger til grått.

2) Legg til fotografisk belysning

En annen effekt som er mye brukt for å pynte på bilder er fotografisk belysning, som gir inntrykk av at bildene er tatt i et rom opplyst med fotolys, selv om vi i virkeligheten ikke brukte noen spotlights.

For å bruke denne spesialeffekten på et hvilket som helst bilde åpner vi GIMP-programmet, laster bildet som vi vil legge til lyset, trykk på Filtreklikker vi på Lys og skyggerla oss laste Lyseffekter og vi bruker de forskjellige menyene til å justere tillegget av lysstråler til bildet, og velger også størrelsen på strålene, vinkelen og punktet som skal belyses (vi kan også legge til to lyspunkter, men la oss unngå å overdrive for ikke å skape overeksponerte bilder).

3) Gammelt filmbilde

Blant de mest brukte effektene finner vi absolutt den gamle filmeffektensom er i stand til automatisk å elde bilder og gi inntrykk av at de er tatt for mange år siden, med et gammelt filmkamera.

For å oppnå denne effekten umiddelbart kan vi bruke nettappen PhotoFuniasom har et spesielt filter for øyeblikkelig alder på ethvert bilde, og bruker riktig nyanse av gult og grått på hvert bilde vi laster opp til siden.

Hvis vi ønsker å handle med et PC-program, er alt vi trenger å gjøre å åpne vår pålitelige GIMP og ta oss med på veien Filtre -> Dekorativt og fyll på filteret Gammelt bildejustere innstillingene i henhold til våre behov og basert på hvor "gammelt" vi vil at bildet vi redigerer skal se ut.

4) HDR-effekt

HDR-effekten (High Dynamic Range). det er en teknikk som brukes til å lage fotografier med perfekte farger, slik at både de lyse og mørke delene ser ut til å være fotografert med riktig eksponering for lys. Denne teknikken oppnås ved å kombinere flere bilder av samme bilde.

De nyeste digitale kameraene og mange smarttelefoner har HDR-funksjonen integrert, der enheten automatisk tar flere bilder og behandler dem. I mangel av et HDR-kamera kan du fortsatt lage denne effekten manuelt via Photoshop eller annen bilderedigeringsprogramvare, selv om dette kan være tidkrevende.

Den enkleste måten å lage en HDR-effekt på er å bruke Fotoret gratis Flash-basert online program som har opprettelsen av HDR-bilder blant funksjonene.

Fotor kan også justere objekter og redusere enhver bevegelse som kan ha skjedd fra ett skudd til et annet. I tillegg til Fotor finnes det også andre nettapper for korrigere bilder som er for lyse eller for mørke (HDR-bilder).

5) Bakgrunnsfjerning

Å fjerne bakgrunnen fra et fotografi er en av de vanskeligste jobbene å gjøre med Photoshop. Selv mange profesjonelle grafiske designere må legge ned innsats og tålmodighet for å gjøre dette.

For de som vil gjøre noe raskt, er det der Klippmagi, et enkelt og effektivt nettverktøy. For å bruke den, last opp et bilde, merk områdene du vil beholde i grønt og merk bakgrunnen du vil fjerne i rødt; automatisk beskjæring vil gjøre alt arbeidet.

Det fine med denne programvaren er at du ikke trenger å være for presis i å markere områdene og verktøyet er veldig smart. Hvis du ikke liker det, har vi sett at det også finnes andre nettapper for fjern bakgrunnen fra et bilde.

6) Fjern objekter fra et bilde

Hvis du tar en vakkert ødelagt bilde kanskje fordi en fremmed har gått inn i rammen eller fordi du ser en søppeldunk, kan du fjerne den.

Fortsatt uten å bruke Photoshop og med en teknikk som ligner på Clipping Magic, kan den brukes cleanup.pictureset av de beste nettstedene for å fjerne et enkelt objekt ved å jevne ut bakgrunnen, slik at det ser ut som det objektet aldri var der.

I en annen artikkel så vi de beste verktøyene for slette objekter fra et bilde ved å fjerne elementer og personer fra bildet.

7) Fotokollasje

Hvis du vil lage en samling av ferie- eller bryllupsbilderkan du bruke et program som endrer størrelsen på bildene dine og setter dem alle sammen på en enkelt side.

Denne gangen kan vi bruke BeFunkyen annen gratis nettapp som lar deg laste opp bilder og dra dem inn i collagen i forskjellige konfigurasjoner, for å lage et enkelt bilde med mange forskjellige bilder.

Vi kan også lese vår guide til collager programmer for å lage fotokollasjer.

8) Nye filtre og effekter

Fotografiske filtre de har blitt litt av et varemerke for applikasjoner som Instagram som har gjort dem enkle å bruke på bilder tatt via iPhone eller Android mobiltelefoner.

I en annen artikkel har vi listet opp mange nettapp med filtre og bildeeffekter som ligner på Instagram som vi kan huske Pixlren av de enkleste og morsomste.

Ved å åpne dette bilderedigeringsprogrammet kan du velge et bilde fra datamaskinen din eller ta et nytt med webkameraet ditt og velge fra et stort utvalg av filtre og effekter som du kan forhåndsvise live.

9) Reflekter bilder

Nettappen Endre størrelsen på pixel er den som skal brukes til å lage en speilrefleksjonseffekt av et bilde. ResizePixel er et brukervennlig verktøy: bare last opp et bilde, gjør noen endringer i retningen og størrelsen, trykk på "skape refleksjon" og motta umiddelbart det nye speilbildet.

For å lage refleksjonseffekten også med GIMP trenger vi bare å åpne programmet på PC-en vår, laste inn bildet som skal reflekteres, trykke på toppen Bilde -> Transformer og klikk på Vend horisontalt eller Vend vertikalt.

10) Endre størrelse på bildet

Den kanskje mest brukte funksjonen i et bilderedigeringsprogram er den av endre størrelse på bilder. Det er ikke nødvendig å bruke Photoshop for å gjøre dette, bare last opp bildet til nettstedet Endre størrelse på bilde og du kan gjøre bildet 25, 50 eller 75 prosent mindre eller angi en egendefinert størrelse; fra denne siden er det også mulig å beskjære og rotere bildet før du endrer størrelse.

Et annet effektivt program som vi kan bruke til å endre størrelsen på ett eller flere bilder sammen er Irfanviewet ekte referansepunkt for alle som ønsker å endre størrelse på bilder fra en PC.

11) Skriv på bildene

Å skrive meldinger eller ulike skrifter på fotografierdu trenger ikke Photoshop eller CorelDraw, du trenger bare å laste opp bildet til en nettapplikasjon som Canva.

I en annen artikkel så vi de beste verktøyene for skrive memes på bilder.

12) Tegn på bildene

For de som virkelig ønsker å slippe fantasien løs kan vi bruke Sumopaintnettappen som lar deg tegne på bilder og forvandle hvert bilde til et maleri.

13) Gale effekter og morsomme fotomontasjer

Siden PhotoFuniaallerede sett i et tidligere kapittel, er en av de beste nettapplikasjonene for å lage morsomme, ironiske bilder og modifisere bilder så mye at de blir ugjenkjennelige.

Dette er en av appene å gjøre Ansiktsfotomontasjer i forskjellige scenarier, bakgrunner og kropper. Med den kan du plassere et bilde av familien din på en reklametavle i byen, lage magasinomslag eller et kunstgalleri.

PhotoFunia tar det opplastede bildet og plasserer det automatisk i et forhåndsdefinert bilde.
En annen morsom nettapp som allerede er sett i guiden er BeFunkyogså veldig bra for å lage fotomontasjer og til bruke en tegneserieeffekt på et bildeskriv på bilder, bruk spesialeffekter og rammer.

Konklusjoner

Bruk spesialeffekter på bilder det har blitt en operasjon innen alles rekkevidde takket være gratis nettapper og et gratis program med åpen kildekode som GIMP, som lar oss pynte på bildene våre og bruke spektakulære effekter uten å måtte være profesjonelle fotografer, ved å bruke bare fantasien og musen for å velge fra tid til annen det beste filteret for å gjør bilder unike.

For å lære mer kan vi lese våre flyguider nettsteder for å gjøre endringer i bilder raskt uten registrering og til de beste Online fotoredigering for å beskjære bilder og legge til filtre.

Index
 1. 1) Svart og hvitt
 2. 2) Legg til fotografisk belysning
 3. 3) Gammelt filmbilde
 4. 4) HDR-effekt
 5. 5) Bakgrunnsfjerning
 6. 6) Fjern objekter fra et bilde
 7. 7) Fotokollasje
 8. 8) Nye filtre og effekter
 9. 9) Reflekter bilder
 10. 10) Endre størrelse på bildet
 11. 11) Skriv på bildene
 12. 12) Tegn på bildene
 13. 13) Gale effekter og morsomme fotomontasjer
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up