Storaccia.sys DPC Watchdog Violation Fix for Windows 10

Opplever du storahci.sys dpc watchdog bruddfeil på din Windows 10-maskin? Det er flere løsninger som kan bidra til å løse dette problemet.

DPC Watchdog-feilen er en blåskjermfeil som vanligvis oppstår på grunn av et enhetsdriverproblem. Den er ofte ledsaget av STOPP-koden 0x00000133.

Index
  1. SSD-fastvare som ikke støttes
  2. Programvarekonflikt
  3. Inkompatibel maskinvare
  4. Systemfiler

SSD-fastvare som ikke støttes

DPC-vakthundbrudd er en vanlig feil i Windows. Dette kan oppstå på grunn av ulike årsaker, for eksempel ustøttet SSD-fastvare, en utdatert SSD-driverversjon eller maskinvareinkompatibilitet.

SSD-fastvare og -drivere må være oppdatert for at datamaskinens SSD skal fungere optimalt. De nyeste versjonene av disse støttes av SSD-produsenten din og kan oppdateres ved hjelp av deres 'SSD Maintenance Software'.

En annen potensiell årsak til brudd på DPC-vakthunden kan være ødelagte systemfiler. For å bekrefte integriteten deres, bruk et gratis harddiskreparasjonsverktøy for å skanne etter og reparere ødelagte Windows-systemfiler.

Denne feilen kan være vanskelig å finne kilden, men det finnes ulike løsninger. Vanligvis er ikke-støttet SSD-fastvare, en utdatert SSD-driver eller maskinvareinkompatibilitet hovedårsakene.

Programvarekonflikt

En DPC Watchdog Violation-feil kan være forårsaket av programvarekonflikter på din PC eller bærbare datamaskin. Vanligvis skjer dette når programvaren du kjører ikke samsvarer med maskinvaren som er i bruk på enheten din.

Feil 1603 vises vanligvis under oppstart eller avslutning, etter installasjon av en driver, eller mens du bruker et program. DPC Watchdog-timeren oppdager at en Deferred Procedure Call (DPC) kjører lenger enn forventet kjøretid.

I mange tilfeller er en funksjonsfeil enhetsdriver skylden for dette problemet, og å fikse det er den beste løsningen. For å finne og oppdatere lagringsdriverne dine, gå til Systeminnstillinger > klikk på "Drivere".

Du kan bruke CHKDKS-kommandoen i ledeteksten for å sjekke diskene dine for feil. Etter å ha identifisert problemet, kan Systemgjenoppretting brukes til å reparere skaden. Dette er en ideell løsning når du gjenoppretter Windows OS tilbake til standardtilstanden etter installasjon eller oppgradering av programvare eller maskinvare.

Inkompatibel maskinvare

DPC watchdog bruddfeil er et Blue Screen of Death (BSoD)-problem i Windows som kan oppstå av flere årsaker, for eksempel ustøttet SSD-fastvare, en utdatert SSD-driverversjon, problemer med maskinvareinkompatibilitet og ødelagte systemfiler.

For å løse dette problemet er det første trinnet å oppgradere fastvaren på SSD-en. Du kan laste ned den mest oppdaterte fastvaren fra produsentens nettsted og deretter installere den på datamaskinen din.

En annen løsning på dette problemet er å koble fra eksterne enheter som kan forårsake feilen, for eksempel en ekstra harddisk eller USB-kaffetrakter. Hvis det fortsatt ikke løser det, prøv å koble til hver enhet om gangen til du finner ut hva som forårsaker problemet.

Hvis problemet vedvarer, kjør et systemfilkontrollverktøy (SFC) på C-stasjonen for å identifisere hvor det oppsto. Bare skriv inn sfc /scannow i søkefeltet og trykk enter; dette vil skanne gjennom alle filene på harddisken din for feil og reparere dem deretter.

Systemfiler

Systemfiler er avgjørende for driften av enhver datamaskin, enten det er en bærbar eller stasjonær PC. De inneholder maskinvaredrivere, systeminnstillinger og andre viktige programvarekomponenter. Å endre, slette eller endre disse filene kan ha alvorlige konsekvenser for maskinen din.

Dessverre er mange av disse filene skjult som standard og krever spesiell programvare for å se. For å se dem trenger du en utmerket filutforsker.

Hvis du ikke har en førsteklasses Windows-maskin, er det beste alternativet å installere en tredjeparts filutforsker. Heldigvis er det mange tilgjengelige alternativer på markedet.

Mens noen kan være verdt innsatsen, er andre ikke det. Men en spesielt skiller seg ut: storahci.sys dpc om-mer-mou-sur-le-mot-mement. Denne blå skjermfeilen kan oppstå på en rekke systemer fra avanserte spillmaskiner til budsjettbærbare datamaskiner; og det er ofte vanskelig å finne kilden; Derfor anbefales det å konsultere en erfaren PC-reparasjonsspesialist for å få hjelp.

Innleggsvisninger: 43

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up