Wi-Fi tilkoblet uten Internett på Android: hvordan fikser

Wi-Fi på Android er tilkoblet, men surfer ikke på Internett? La oss se sammen de beste triksene fra eksperter for å komme tilbake til å surfe uten hindringer

På Android-telefoner kan vi støte på en veldig ubehagelig feil: Selv om enheten er koblet til Wi-Fi-nettverket, surfer ikke enheten på Internettsom viserWi-Fi-ikon overkrysset eller med et utropstegn. Denne feilen kan forbli ubemerket, gitt at vi på Android kan bruke datanettverkstilkoblingen selv om vi er koblet til Wi-Fi, men forårsaker et raskt fall i gigabyte tilgjengelig på telefonen vår.

I den følgende guiden vil vi vise deg Hvordan fikse Wi-Fi koblet uten Internett-problem på Androidfølger noen raske tips som gjelder for alle versjoner av Android-operativsystemet og enhver telefon, uavhengig av produsent.

1) Logg på offentlige Wi-Fi-nettverk

Hvis vi er koblet til en offentlig Wi-Fi-nettverk i de fleste tilfeller vi må logge inn på tjenesten før vi kan surfe på Internett.

I dette tilfellet kan problemet løses raskt ved å trykke på varsel som vises øverst: et nettleservindu åpnes der du kan angi vår e-postadresse, vårt telefonnummer eller vår tjenestetilgangslegitimasjon; etter pålogging vil vi kunne bruke offentlig Wi-Fi for å surfe på Internett.

Hvis vi ikke ser noen advarsler eller varsler vises for det offentlige nettverket, anbefaler vi at du kobler fra nettverket, slår av Wi-Fi, slår det på igjen og prøver å få tilgang til det offentlige nettverket igjen, for å tvinge påloggingsvarselet til å vises.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan åpne Wi-Fi-påloggingssiden på Android og hvordan koble til Wi-Fi på hoteller, barer eller offentlige nettverk uten problemer.

2) Korriger dato og klokkeslett på telefonen

Noen offentlige Wi-Fi-nettverk de lar deg ikke få tilgang til Internett hvis systemet viser feil klokkeslett eller dato. Denne feilen blir ofte undervurdert, men den kan utgjøre forskjellen når vi surfer på Internett fra alle typer nettverk.

For å korrigere klokkeslett og dato, slå av Wi-Fi et øyeblikk, koble til mobilnettverket, åpne appen Innstillingertrykker vi på Dato og tid (ofte skjult i en annen meny som Tilleggsinnstillinger) og aktivere stemmene Still inn tiden automatisk Og Stiller inn tidssonen automatisk.

Etter å ha angitt riktig tid prøver vi å få tilgang til det fornærmende Wi-Fi-nettverket igjen for å se om Internett fungerer som det skal.

3) Deaktiver eller endre privat DNS-server

På nye versjoner av Android kan vi sette opp en privat DNSi stand til å øke hastigheten på Internett-tilkoblingen og beskytte anropene til nettsteder vi foretar under et nettsøk.

Privat DNS er nyttig, men kan generere feil med Wi-Fi, som vil være tilkoblet, men uten Internett; for å deaktivere funksjonen, la oss gå til ruten Innstillinger -> Tilkobling og deling -> Privat DNS og la oss heve stemmen Funksjonshemmet.

Alternativt kan vi også tvinge bruken av Googles private DNS ved å aktivere oppføringen Vertsnavn for privat DNS-leverandør og skriv inn følgende domene i tekstfeltet som vises:

dns.google

På slutten presser vi på Lagrekoble fra Wi-Fi, reaktiver den og prøv å koble til Wi-Fi-nettverket som forårsaket tilkoblingsproblemer igjen.

4) Administrer VPN- og MAC-adressen riktig

Andre funksjoner som kan påvirke navigasjonen når du er koblet til et Wi-Fi-nettverk er VPN-er og statiske MAC-adresser. Alt vi trenger å gjøre for å administrere den aktive VPN-en på telefonen er å ta oss langs veien Innstillinger -> VPN og prøv å deaktivere VPN-elementet øverst eller endre VPN-tjeneste ved å velge en premium VPN-tjeneste for å få maksimal hastighet på et hvilket som helst nettverk.

En god VPN-tjeneste å prøve er CyberGhosti stand til å beskytte og øke hastigheten på tilkoblinger på alle offentlige nettverk.

Alternativt kan du administrere MAC-adressen til Wi-Fi-tilkoblingen ved å ta oss langs stien Innstillinger -> Wi-Fitrykk på høyre side på navnet på Wi-Fi-nettverket som vi er koblet til og endre oppføringen Personvernvelge Bruk randomisert MAC (mest effektiv på offentlige nettverk) o Bruk enhetens MAC (på private nettverk).

5) Tilbakestill nettverksinnstillingene

Hvis alle rådene som er sett så langt ikke har løst problemet med å surfe på Wi-Fi-nettverket, er det ingenting å gjøre enn å gjenopprette nettverksinnstillingene på Android.

For å fortsette åpner vi appen Innstillingerla oss komme inn i menyen Tilkobling og delingtrykke på Tilbakestill Wi-Fi, mobilnettverk og Bluetooth og trykk til slutt på Nullstille.

På andre telefoner er prosedyren litt annerledes, men bare åpne appen Innstillinger og søk etter alternativet i søkefeltet øverst Tilbakestill nettverksinnstillinger for å umiddelbart finne oppføringen som skal gjenopprettes.

Om dette emnet kan vi lese vår guide til tilbakestill nettverksinnstillinger på Android.

Konklusjoner

Alle disse eksperttipsene skal kunne fikse Wi-Fi tilkoblet uten internettproblemer på Android.

Hvis telefonen fortsatt ikke navigerer i problemet det kan dreie seg om Wi-Fi-modemet som vi er koblet til eller en generell tilkoblingsfeil til Internett: For å ha definitive bevis, la oss prøve å koble til det samme nettverket med en annen enhet, for å finne ut om problemet bare gjelder telefonen vår eller påvirker hele nettverket.

I denne forbindelse anbefaler vi deg å lese våre guider til Løsninger på problemer med Wi-Fi og rutertilkobling kom igjen hvordan forstå om modemruteren er defekt.

Index
  1. 1) Logg på offentlige Wi-Fi-nettverk
  2. 2) Korriger dato og klokkeslett på telefonen
  3. 3) Deaktiver eller endre privat DNS-server
  4. 4) Administrer VPN- og MAC-adressen riktig
  5. 5) Tilbakestill nettverksinnstillingene
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up