Data beskyttelse

Hvem er vi

Nettstedet vårt er: https://teknisketriks.com/

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, samt den besøkendes IP-adresse og nettleserens brukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage søppelpost. En anonym streng opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash) kan bli gitt til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Personvernerklæringen for Gravatar-tjenesten finner du her: https://automattic.com/privacy/. Når kommentaren din er godkjent, vil profilbildet ditt være offentlig synlig i forbindelse med kommentaren din.

Medier

Når du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde posisjonsdata (GPS EXIF). Besøkende på nettstedet kan laste ned og hente ut stedsdata fra bilder på nettstedet.

Informasjonskapsler

Når du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettsted i informasjonskapsler. Disse er til for din bekvemmelighet, slik at du ikke trenger å oppgi opplysningene dine på nytt når du legger igjen en ny kommentar. Disse informasjonskapslene er gyldige i ett år. Når du besøker påloggingssiden vår, setter vi en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din tillater informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og slettes når du lukker nettleseren. Når du logger inn, setter vi også flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen din og skjermvisningsalternativene. Informasjonskapslene for pålogging lagres i to dager og informasjonskapslene for visningsalternativer i ett år. Hvis du velger "Husk meg", lagres innloggingen din i fjorten dager. Hvis du logger ut av kontoen din, slettes innloggingsinformasjonskapslene dine. Når du redigerer eller publiserer en artikkel, lagres en annen informasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men viser bare publiserings-ID-en til artikkelen du nettopp har redigert. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg akkurat som om den besøkende hadde besøkt det andre nettstedet. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere sporing fra tredjeparter og overvåke samhandlingen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samhandlingen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Hvem vi deler opplysningene dine med

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP-adressen din bli inkludert i tilbakestillings-e-posten.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysningene dine

Når du legger igjen en kommentar, lagres kommentaren og metadataene på ubestemt tid. Dette gjør at vi automatisk kan oppdage og godkjenne oppfølgingskommentarer i stedet for å holde dem i en modereringskø. For brukere som eventuelt registrerer seg på nettstedet vårt, lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan når som helst se, redigere eller slette personopplysningene sine (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedets administratorer kan også se og redigere disse opplysningene.

Hvilke rettigheter du har over opplysningene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert eventuelle opplysninger du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger som vi må oppbevare av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor opplysningene dine sendes

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert av en automatisert søppelpostdeteksjonstjeneste.

Go up