10 kule skjermsparere for Windows 10

De skjermsparer for Windows 10 De kan virke som en relikvie i dag, men faktum er at det er flere skjermsparere i dag enn noen gang. Enten du ser etter noe retro eller en dynamisk skjermsparer som virkelig viser fargene på skjermen din, her har vi noe for deg 🙂

Index
 1. Hvordan endre skjermspareren for Windows 10
 2. 1. IMAX Hubble 3D-skjermsparer
 3. 2. Briblo skjermsparer
 4. 3. Elektrisk saueskjermsparer
 5. 4. 3D labyrint skjermsparer
 6. 5. NES skjermsparer
 7. 6. 3D pipe skjermsparer
 8. 7. Wikipedia skjermsparer
 9. 8. Apple TV Aerial View Screen Saver
 10. 9. Skjermsparer Dagens astronomiske bilde
 11. 10. Blue Screen of Death Skjermsparer

Hvordan endre skjermspareren for Windows 10

Før du starter, bør du vite grunnleggende konfigurasjon Skjermsparer for Windows 10. For å gjøre dette, høyreklikk på skrivebordet og klikk deretter "Tilpass -> Låseskjerm -> Skjermsparerinnstillinger" (nedenfor).

I det nye vinduet kan du velge skjermsparer for Windows 10, samt endre tiden det tar å vises og om den skal gå til påloggingsskjermen for gjenoppretting.

Installasjonsmetodene for skjermsparerne jeg lastet ned varierer, men hvis nedlasting en skjermsparerfil (scr), bare høyreklikk, klikk deretter på "Installer" for å få det. Andre skjermsparere kommer som "exe"-filer med egne instruksjoner.

Nå som du vet hvordan du endrer Windows 10-skjermspareren, her er våre favorittskjermsparere:

1. IMAX Hubble 3D-skjermsparer

En lenke til dokumentaren fra 2010 om et oppdrag for å reparere Hubble-romteleskopet, du kan fortsatt få dette spektakulær skjermsparer som bringer bilder fra Hubble-nettstedet. Dette er noen av de mer imponerende bilder du aldri har sett.

2. Briblo skjermsparer

 

Hvis du er besatt av lego, kan det være vanskelig å holde øynene og hendene unna det. Briblo er ikke bare vakker å se på, da legoklossene er pent stablet oppå hverandre, men også du kan samhandle med dem og lag din egen Lego-stabel, et slags 3D-improvisert Tetris-spill.

3. Elektrisk saueskjermsparer

Trippy visualiseringer laget av et fellesskap av talentfulle artister. elektriske sauer det er et nesten uendelig sett med vakre og glitrende bilder. Det krever litt installasjon, men den kjørbare installasjonsfilen vil hjelpe deg å komme deg gjennom den.

4. 3D labyrint skjermsparer

 

Kanskje er det et tilfelle av nostalgi som vinner over kvaliteten, men husker du de gamle Windows-skjermsparerne, vil du huske denne klassikeren.

5. NES skjermsparer

Hvis du ikke har et NES rom-bibliotek på PC-en din, vil denne Windows 10-skjermspareren gjengi en hel vegg av tilfeldige deler av NES-spill for deg. Hvis du har en samling ROM-er, kan du koble den til denne skjermspareren og spille tilfeldige NES-spill fra biblioteket ditt. (Advarsel: dette er forferdelig for produktiviteten.)

6. 3D pipe skjermsparer

En annen gammel gull, denne skjermspareren 3D-rør genererer uendelige flerfargede 3D-rør over hele skjermen. Når skjermen fylles opp starter alt på nytt (litt som Snake, da). Det er fortsatt noe fascinerende med 16-biters farge.

7. Wikipedia skjermsparer

Litt tørrere enn andre på denne listen, men hvis du ønsker å suge til deg kunnskap hvert øyeblikk av livet ditt, hvorfor ikke prøve denne. Wikipedia skjermsparer Hva du velger en tilfeldig Wikipedia-side for deg hver gang den lyser?

8. Apple TV Aerial View Screen Saver

Sett disse Apple-fansen på plass med denne skjermspareren for Windows 10, som gir deg tilgang til dem Flybilder som Mac-brukere får innfødt. Dette sendes av Apple selv, så du trenger en internettforbindelse for å fungere.

9. Skjermsparer Dagens astronomiske bilde

Et godt alternativ til Hubble-skjermspareren vi snakket om tidligere, dette Få dagens astronomiske bilde fra NASAs offisielle nettsted. Noen bilder er fascinerende, andre er sprø kosmiske kort som, ærlig talt, kan være forvirrende (men kalde likevel).

10. Blue Screen of Death Skjermsparer

Kanskje mer en grusom spøk enn en fin skjermsparer i seg selv, Og det er fortsatt morsomt å påtvinge noen. Gjengir en syklus av BSOD-feil og systemoppstart, gir seeren fryktelige tilbakeblikk av alle gangene som har skjedd ham.

Har vi overbevist deg om å prøve et av disse programmene, eller har du dine favorittskjermsparere for Windows 10 som du alltid holder deg til? Del dem med oss ​​i kommentarfeltet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up